USS Croatia je na Sferakonu 2022!

https://sferakon.org/

I ove godine smo na 44. Danima znanstvene fantastike u Zagrebu, odnosno na Sferakonu! Već dugo godina na konu imamo informativan štand udruge, a tradiciju ćemo nastaviti i ove godine! Veselimo se nakon dugo vremena, na starom mjestu na FER-u, uživo susresti sve ljubitelje znanstvene fantastike, a pogotovo ljubitelje Star Trek-a <3

Udruga sudjeluje u programu sa dvije točke, panelom i zabavnim showom u suradnji sa trekijima iz Sekcije 31. Vidimo se!

Panel – diskusija: Biotehnologija u Zvjezdanim Stazama (pet 22:00 – 23:00)

Kroz panel diskusiju čuti će se mišljenja hrvatskih Trekija o tome što za njih predstavlja biotehnologija u Zvjezdanim stazama, koji su izazovi i mogućnosti takve tehnologije u serijalu. Raspraviti ćemo etička pitanja koja takva tehnologija neizbježno otvara i kako su tvorci serijala odgovorili na ista.

Je li Borg budućnost čovječanstva, kako popraviti bio-neural gel na svemirskom brodu i što u Star Treku znači putovanje na gljive? – dođite i poslušajte na raspravi u organizaciji udruge ljubitelja Zvjezdanih Staza USS Croatia, a pred kraj se uključite u raspravu pitanjem ili komentarom.

Star Trek Talent Show by Section 31 & U.S.S. Croatia (sub 21:00 – 22:30)

Misliš da možeš plesati kao Data? Tvoj glas je prodorniji od Kirkovog dok se dereš “Khaaaan”, a Rikerove moći zavođenja nisu ti ni do koljena? Ako je odgovor – da, teleportiraj se na Star Trek talent show I oduševi žiri.

Pobjednika čekaju trekastične nagrade, a za sve druge Blood wine & vječna slava među trekkijima!

Leave a Reply

Your email address will not be published.