Postani član

Udruga ljubitelja Zvjezdanih Staza

Duboko vjeruješ da je Star Trek svijet moguć? Znaš što je Prime Directive? Nadaš se da će uskoro izumiti holodek i replikator? Voliš raspravljati s različitim ljudima uz grickalice i piće? Želiš upoznati našu čudnovatu grupu? Ako je na sva ova pitanja odgovor potvrdan, ne traži dalje – ovo je mjesto za tebe 🙂 I da, sasvim jer ok što nisi pogledao/la cijeli Star Trek ikad i još je više u redu ako ti dio toga nije dobro sjeo 😀 Pridruži nam se! Upisna članarina je 100kn, svaka iduća je 50 kn. Članstvo u našoj udruzi donosi: iskaznicu (koju nagodinu možeš personalizirati sa tebi dragim motivima iz fandoma), privjesak po izboru i tapšanje po ramenu. 🙂 Ali ima i mnogo više toga što godišnja članarina od 50 kn ne može kupiti… 🙂 # neprocjenjivo
Pristupnica

Pristupnica

Za učlanjenje u udrugu USS Croatia potrebno je popuniti pristupnicu. Nakon što pošaljete Vaše podatke, ubrzo ćemo Vas kontaktirati s daljnjim informacijama. Budite sigurni da Vaše osobne podatke javno ne objavljujemo, a imamo ih obvezu prikupljati i čuvati prema Zakonu o udrugama.

Ulica i kućni broj, poštanski broj i grad. Primjer: Picardova ulica 47, 10000 Zagreb
Nije obavezno, kontaktirat ćemo Vas oko obljetnica Udruge, i sličnih većih događanja.
Kako bi završili postupak registracije, kontaktirati ćemo Vas e-mail porukom. Također, ako želite primati novosti o Udruzi i fandomu, ovo će biti e-mail koji ćemo koristiti.
Molimo odaberite na koji način želite da Vas inicijalno kontaktiramo.
Pravila privatnosti se mogu pronaći na stranici "Privacy policy"
Upišite ovdje ukoliko nam nešto želite poručiti ili naglasiti vezano uz učlanjenje u našu udrugu.
Sending
https://usscroatia.hr/privacy-policy/