Sada je: sri 16 ruj, 2026 11:40 pm.

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 7 post(ov)a ] 
 Di je @KS ? 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Di je @KS ?
Stvarno di je taj covik ...? nesto fali.....ne javlja se..to mu ni bija stil..? ili se preselia na drugi board ..hmmm.. moguce..steta ak je tako !?!
:?

Pozdrav

HPova 12

Tehnika Pucanstvu !

sri 26 ruj, 2007 7:12 pm
Inquisitor
Inquisitor

Post Re: Di je @KS ?
otisao je jer nije mogao slobodno postati po cijelom forumu... tocnije... nije mogao postati po T'Grelovom kutku i biti siguran da ga T'Grel nece zmoderirati... na takvo situaciju nije htio pristati i otisao je sa kompletnog foruma
i meni je zao :(

sri 26 ruj, 2007 11:32 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Bas steta ...zar se ni moga nac neki "kompromis" .? ...
Jer steta je gubit take ljude radi necije "umisljene velicine" ..ostat ce ti samo "dodvorice" na boardu ....! :?
Neki put treba imat hrabrosti i rec tu je granica , to nemoze ....!..najgore je nekorektno postupanje pravdat "izuzetkom od pravila " .. :wink:

Pozdrav

Best man 3

Tehnika Pucanstvu !

sri 26 ruj, 2007 11:48 pm
Inquisitor
Inquisitor

pa mogao se naci...
ali KS je htio postati gdje god hoce po ustaljenim pravilima foruma... i nije htio pristati na kompromis po pitanju T'Grelovih pravila unutar njegovog kutka... i to je KSovo pravo

kao sto je vec prije utvrdjeno pravo vlasnika kutka da moderira svoj kutak po svom nahodjenju

ks drzi do svojih stavova ... i to postujem... iako... malo je prekrut u svojim stavovima ... ali to je samo MHO

čet 27 ruj, 2007 12:01 am
Profil Web stranica
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
ajmo pokrenuti peticiju dajmo da podjeb... ovaj... posta gdje ga volja!

nije to to bez Kralja. :cry:

(moramo ga nekako vratiti nazad!)

čet 27 ruj, 2007 7:04 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

pa ks je na kresinom forumu i tamo ga mozete nagovarati da se vrati
on vec sada moze postati gdje god zeli ali i t'grel moze moderirati u svom kutku kako zeli ;)

to je glavna ideja kutaka... da ga ljudi uredjuju kako zele... prakticki forum u forumu...

ako bi t'grelu rekli... nemoj moderirat ks-a... onda bi trebali i za druge reci nemoj moderirati njihove poruke... pa bi onda to trebali i drugim kutasima reci... i to vise nebi bilo to

budimo realni/iskreni... kralj je htio pisati u T'Grelovom kutku zato da moze provocirati i zezati T'Grela a ne zbog zanimljivosti T'Grelovih tema
kad je t'grel prestao odgovarati na zezancije te kad je poceo brisati sve kaj mu je i primirisalo na KSovu provokaciju, pobrisao je to ... kao najbrze i najefektnije rjesenje... njemu se nije dalo raspravljati sa KSom kao sto ja trkeljam sa bucom :)

pet 28 ruj, 2007 4:47 am
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Helou, netko mi je bio ukazao na ovaj topic :).

Enivej, samo komentar...

Citat:
ako bi t'grelu rekli... nemoj moderirat ks-a... onda bi trebali i za druge reci nemoj moderirati njihove poruke... pa bi onda to trebali i drugim kutasima reci... i to vise nebi bilo to

You're missing the point. Post mi je bio obrisan cisto zato sto je moj, iako u njemu nije bilo ni p od provokacije. I to mi smeta i toga ne bi trebalo biti.

Citat:
budimo realni/iskreni... kralj je htio pisati u T'Grelovom kutku zato da moze provocirati i zezati T'Grela a ne zbog zanimljivosti T'Grelovih tema
kad je t'grel prestao odgovarati na zezancije te kad je poceo brisati sve kaj mu je i primirisalo na KSovu provokaciju, pobrisao je to ... kao najbrze i najefektnije rjesenje...

Ni p.

pozdrav

Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.

Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her

I like your flowers...

sub 29 ruj, 2007 12:37 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 7 post(ov)a ] 
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: