| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Di je @KS ?
Stvarno di je taj covik ...? nesto fali.....ne javlja se..to mu ni bija stil..? ili se preselia na drugi board ..hmmm.. moguce..steta ak je tako !?! Pozdrav HPova 12

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 7:12 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Di je @KS ?
otisao je jer nije mogao slobodno postati po cijelom forumu... tocnije... nije mogao postati po T'Grelovom kutku i biti siguran da ga T'Grel nece zmoderirati... na takvo situaciju nije htio pristati i otisao je sa kompletnog foruma i meni je zao 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 26 ruj, 2007 11:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Bas steta ...zar se ni moga nac neki "kompromis" .? ... Jer steta je gubit take ljude radi necije "umisljene velicine" ..ostat ce ti samo "dodvorice" na boardu ....! Neki put treba imat hrabrosti i rec tu je granica , to nemoze ....!..najgore je nekorektno postupanje pravdat "izuzetkom od pravila " .. Pozdrav Best man 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 11:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa mogao se naci... ali KS je htio postati gdje god hoce po ustaljenim pravilima foruma... i nije htio pristati na kompromis po pitanju T'Grelovih pravila unutar njegovog kutka... i to je KSovo pravo
kao sto je vec prije utvrdjeno pravo vlasnika kutka da moderira svoj kutak po svom nahodjenju
ks drzi do svojih stavova ... i to postujem... iako... malo je prekrut u svojim stavovima ... ali to je samo MHO
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 27 ruj, 2007 12:01 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ajmo pokrenuti peticiju dajmo da podjeb... ovaj... posta gdje ga volja! nije to to bez Kralja.  (moramo ga nekako vratiti nazad!)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 27 ruj, 2007 7:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa ks je na kresinom forumu i tamo ga mozete nagovarati da se vrati on vec sada moze postati gdje god zeli ali i t'grel moze moderirati u svom kutku kako zeli  to je glavna ideja kutaka... da ga ljudi uredjuju kako zele... prakticki forum u forumu... ako bi t'grelu rekli... nemoj moderirat ks-a... onda bi trebali i za druge reci nemoj moderirati njihove poruke... pa bi onda to trebali i drugim kutasima reci... i to vise nebi bilo to budimo realni/iskreni... kralj je htio pisati u T'Grelovom kutku zato da moze provocirati i zezati T'Grela a ne zbog zanimljivosti T'Grelovih tema kad je t'grel prestao odgovarati na zezancije te kad je poceo brisati sve kaj mu je i primirisalo na KSovu provokaciju, pobrisao je to ... kao najbrze i najefektnije rjesenje... njemu se nije dalo raspravljati sa KSom kao sto ja trkeljam sa bucom 

|
| pet 28 ruj, 2007 4:47 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Helou, netko mi je bio ukazao na ovaj topic  . Enivej, samo komentar... Citat: ako bi t'grelu rekli... nemoj moderirat ks-a... onda bi trebali i za druge reci nemoj moderirati njihove poruke... pa bi onda to trebali i drugim kutasima reci... i to vise nebi bilo to You're missing the point. Post mi je bio obrisan cisto zato sto je moj, iako u njemu nije bilo ni p od provokacije. I to mi smeta i toga ne bi trebalo biti. Citat: budimo realni/iskreni... kralj je htio pisati u T'Grelovom kutku zato da moze provocirati i zezati T'Grela a ne zbog zanimljivosti T'Grelovih tema kad je t'grel prestao odgovarati na zezancije te kad je poceo brisati sve kaj mu je i primirisalo na KSovu provokaciju, pobrisao je to ... kao najbrze i najefektnije rjesenje... Ni p. pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 29 ruj, 2007 12:37 pm |
|
 |
|