Re: koji su vam najdrazi SF filmovi
Uh ja sam veliki SF fan i veliki filmofil.
Ovo ce biti dugacak popis, ali ajde pokusat cu ga skratiti na one naj naj naj bolje, ma da su mi svi tu negdje.
Independence Day - odlican film, zarazan, Will Smith i Jeff Goldblum odlican tandem. Jeff Goldblum pre dobar u ovom filmu. haha a tek Randy Quaid.
The day after tomorrow - ovo bi se jednoga dana moglo dogoditi. Film je vec samo po tome privukao veliku paznju, odlicni efekti i zaplet definitivno must have.
I, Robot - Will Smith je odlicno odlumio, radnja filma je odlicna. lol i to bi se moglo jednoga dana dogoditi...
Jurassic Park - svi dijelovi, hej od Steven Spielberg je sve zakon.
MiB - huh trebam li vise reci, film je genijalan. Tommy Lee Jones i Will Smith odlicna suradnja i preloode fore!
Bicentennial Man - Ovaj film te stvarno dirne. Meni je to prezakon film, stvarno je emocionalan, vjerujte mi necete ostati ravnodusni nakon filma. Kada je Robin Williams lose glumio
Back to the future - obozavao sam ovaj film kao klinac i dan danas ga znam pogledati.
The postman - Kevin Costner je odlican posao napravio. rezija i uloga odlicno odradjeni, film je carski.
War Of the Worlds - sta reci odlican remake. Cak sam par puta sanjao kako sam ja tamo u toj situaciji, e najbolji san ikada.
Star wars IV, V i VI - moram li vise reci. Han Solo car, ma ima previse toga u filmu da spominjem jednostavno klasik. Ova nova tri stavljena prije IV, V i Vi nisu nista posebno. Moze se pogledati ali nije sve u efektima.
The cronicles of Riddick i Pitch Black - ja sam fan Riddicka i moram ovaj film staviti skroz gore medju prva 5. Imam oba dva originala i to special editione, trebam li dalje
Silent Hill - odlicna adaptacija igrice, ocekivao sam manje dobio vise
Sphere - tko nije poledao ovaj film ne zna sto propusta. Pogledao sam ga negdje 5 puta, jednostavno genijalan. Dustin Hoffman, Sharon Stone, Samuel L. Jackson postava je strasna. Barry Levinson rezija je strasan, tvorac filma Perfect Storm koji nije Sf ali je definitivno must have.
Serenity - a sta reci mislim da su ga svi ovdje gledali, odlican film.
Waterworld - ne znam zasto ali obozavam ovakve filmove poslije ili tijekom katastrofe. hej obozavam igrati fallout mislim da je tu vec sve jasno...
The Time Machine Genijalan film, mozda sam ocekivao malo vise, ali definitivno pogledati
The fifth element - nabrojat cu samo postavu i reziju mislim da sa ovakvim osobljem tesko da film moze otici u krivom smjeru. Bruce Willis, Mila Jovovich, Gary Oldman i rezija Luc Besson.
Spiderman - obozavam stripove (marvel) tako da Spiderman
Underworld - film pobudi ono vampirsko u meni...mislim to svi imamo zar ne...
X-MEN - isti navodi kao i kod Spiderman-a
Iron Man - definitivno meni najbolji SF ikada. Film je toliko genijalan da cu si ga nabaviti original special edition definitivno. Ovo je MUST HAVE!!!!!!!
Evo nadam se da vas nisam udavio, ali ne mogu si pomoci. Obozavam filmove, a nisam mogao izdvojiti niti jedan osim Iron Man-a. Ali ne spomenuti ove ostale je grijeh!