| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a batman kao ne izadje uvijek kao pobjednik 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 12 vel, 2007 8:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
kaj se moram quotat?
makar i batman uvijek uspije... bar je napetije gledat!
(superman je dobar jer se oko njega razvila citava filozofija -tipa u seinfeldu  )
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 12 vel, 2007 9:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa kaj nije napeto vidjeti da li ce se superman vratiti nakon sto je odustao od svih svojih moci?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 13 vel, 2007 5:10 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Pandora
Ovo je prebitna tema da bi ste se vas dvoje ovdje nabacivali ovaim pitanjima koja muče čovječanstvo od pećine Lasco sve do danas...dakle, evo novog posta
| uto 13 vel, 2007 8:20 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ma meni je Superman dosadan, a i ideja sama po sebi nije posebno orginalna, pogotovo njegov background. Niti batman nije nešto posebno, ali je daleko orginalniji od Supermana. Ne znam jednostavno nikada nisam volio takav tip filmova, crtića, whatever..... Ali kako bi rekli "ko voli, nek izvoli".

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pet 23 vel, 2007 1:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
heh... ni ja nakon supermena nisam nesto volio gledat filmove o superjunacima (niti citati takve stripove)... cak ih i izbjegavam
batmana nikad nisam ko klinac smatrao superjunakom (ne znam zakaj) pa njega ne racunam
btw. vidio sam danas na tramvaju neku reklamu za neki djeciji casopis (bar mislim) i bio je super naslov kao dio casopisa "Superman bolji od Batmana" 

|
| pet 23 vel, 2007 4:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 23 vel, 2007 5:14 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Samo djeca u doslovnom smislu
| sub 24 vel, 2007 11:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
"Zagor je gej. Mora biti. Mislim, majica bez rukava, uske trapke i vjerni sajdkik. Betmen je isto gej. Iako je on pasivan. On samo voli gledati. Zato Robin trčkara uokolo samo u onim uskim gaćicama. Šerlok je isto gej. Ali on je aktivan. Zato jer je pametniji od Vatsona. Sigurno imaju onako "ju bi maj bič" odnos. Supermen je gej. Ali previše voli samog sebe da bi bio s nekim. Cijela ekipa iz Gospodara Prstenova je gej. Jako. Vrlo jako. Štrumfovi nisu superjunaci. Ali su gej. Na njih pedeset jedna treba. Ju du d math. Paver rejnđersi su gej. Ajd dobro, to je onako bolno očito. Spajdermen nije gej. Ali nije baš ni prebistar. Dakle, jednog dana bi mogao postati gej na prijevaru. Nindže kornjače su još u fazi otkrivanja svoje seksualnosti. Ipak su oni tinejđeri. Osim toga, ja osobno ne razlikujem muške i ženske kornjače, pa im ne mogu ništa zamjeriti. Keptn Amerika je gej. I lista se nastavlja...
p.s. I da. Lance iz N'Sync je isto. Gej"
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 21 svi, 2007 11:40 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
batman je GMO 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 22 svi, 2007 6:23 pm |