| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 4x20 - Shattered Mirror
Shattered Mirror (Razbijeno zrcalo)Sezona: 4 Epizoda: 20 Datum premijere: 22.4.1996. Prikazano na HRT-u: 26.2.2009. Scenaristi: Ira Steven Behr & Hans Beimler Redatelj: James L. Conway Stardate: nepoznat (2372) Gostujući Glumci: * Felecia M. Bell as Jennifer Sisko (mirror) * Aron Eisenberg as Nog (mirror) * Carlos Carrasco as Klingon Officer * Andrew Robinson as Elim Garak (mirror) * James Black as Helmsman * Dennis Madalone as Guard Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Jake ne može vjerovati svojim očima kada ga otac upozna sa ženom koja potpuno izgleda govori i ponaša se kao njegova majka Jennifer. Ona i Sisko otkrivaju da ona doista je Jennifer – ili barem njena kopija iz paralelnog svemira koji je Sisko već jednom posjetio kada je bila udana za svog Siska koji sada više nije živ. Sisko ih ostavlja nakratko ostavlja nasamo, no kada se vrati njih više nema. Jedino što je ostalo jest uređaj koji Sisko identificira kao uređaj za teleportaciju u paralelni svemir. Nakon što ga aktivira, pojavljuje se na postaji Terok Nor koja je zapravo Deep Space Nine postaja u paralelnom svemiru. Tamo susretne O'Brienovog dvojnika kojem rekne da želi vratiti Jakea u svoj svemir.O'Brien uperi oružje u Siska i kaže mu da se ni on niti Jake mogu vratiti. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: ST Minutae
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 26 vel, 2009 3:19 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 4x20 - Shattered Mirror
I kaze regent worf make it so  Bas razmisljam kako je jebada vidjet dvojnicu svoje majke koja je mrtva a ta dvojnica je iz paralelnog svemira, nekako mi je jedino jenifer sisko slicila sama na sebe u paralelnom svemiru (kao i smiley) , svi ostali pa cak i nog su bili drugaciji Kao i u AGT-u i ode je worf bio nekakav glavasevic i faca , jadni garak je cak zavrsio na lancu , onaj klingonski glavni brod je inace ogroman Krađa specifikacija defienta se isplatila pobunjenicima pa su dobili jedan jako mocan brod i zaustavili flotu saveza , bitka na kraju je bila super Jenifer je pravo zavoljela jake-a i na kraju se zrtvovala radi njega  , mozda najtuzniji dio epizode  9
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 26 vel, 2009 3:23 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 8, sviđa mi se epizoda.
|
| čet 26 vel, 2009 11:17 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ocijena 9... kao i svaka epizoda čija se radnja odvija u Mirror Univarseu ni ova nije pobacila. Zanimljivo je bilo za vidjet kako se minijaturni Defiant bori protiv gigagntskog Worfovog broda i svejedno pobjeđuje. Još mi je zanimljiva činjenica da u Mirror Univarseu uopče nisu imali pojma za Quantum torpedo.
| čet 26 vel, 2009 11:36 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Super mi je bilo Worfovo "Make it so" pred kraj.  Iako epizoda i nema neke veze sa originalnim DS9-om, njihovom pričom itd. nije loša. Bitka i fajt na kraju je jako lijepo prikazan... kako Defiant juri i žari i pali po onoj brodetini i ostalim brodićima. Opet malo tužan kraj sa smrću Jennifer. Sisko ju je opet izgubio. Znam, nije to bila njegova Jennifer, ali opet. Garak na lancu? LOL  I malo mi je bilo čudno gledati Worfa kao negativca. 

|
| čet 26 vel, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
eto cini mi se da sam propustio najzanimljivije..... šteta
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 26 vel, 2009 1:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 ocjena Paralelni svijetovi zakon , upraviteljica je seksi ,Garak u lancima Koji je ovo brod kojim upravalja Worf ?
| čet 26 vel, 2009 2:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ogromna vorchaaa 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 26 vel, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 26 vel, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
8 Fora je i u mirror universeu vidjeti Defianta, a pogotovo kako owna višestruko veći brod. Žao mi je što je Jennifer i u ovom svemiru umrla, Siska je to ponovo jako pogodilo. Ferengiji su izgleda u ovom svemiru "je**na stranka". Ranije je ubijen Quark, pa onda dvostruki agent Rom, a sada i Nog kad ga gadura Kira više nije trebala. Koliko god mi "pravi" Mustafa često išao na živce svojim prenemaganjima, mirror Mustafa mi je 100 puta gori i njegova "tough guy" preser***a me totalno iritiraju.
Inače, za informaciju svima onima koji su u nedoumici, flagship regenta Worfa je dvokilometarska replika Negh'Vara, ne radi se o Vor'chi.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 27 vel, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
9... Mirror epke su zakon... 
| pet 27 vel, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
4 od 1 je napisao/la: 10 ocjena Paralelni svijetovi zakon , upraviteljica je seksi ,Garak u lancima Koji je ovo brod kojim upravalja Worf ? Mislim da si zaboravio glasat. Ima samo jednu desetku, i to je moja
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 03 ožu, 2009 8:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
MacGyver je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: 10 ocjena Paralelni svijetovi zakon , upraviteljica je seksi ,Garak u lancima Koji je ovo brod kojim upravalja Worf ? Mislim da si zaboravio glasat. Ima samo jednu desetku, i to je moja Evo sad sam 
| sri 04 ožu, 2009 2:06 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Čista desetka Zanimljive su te epizode s paralelnim svemirima. Kira mi je totalno išla na živce Mora da je Sisku i Jakeu teško bilo gledat svoju ženu/majku iz paralelnog svemira, a najtužnije kad ju je glupa upraviteljica ubila Nog i Bashir su pretjerano bahati Worf vuče jadnog Garaka na lancu Ne znam kako su ovi uspjeli ukrast Defiantov schematic Najbolja mi je bila bitka na kraju Mali Defiant protiv nekoliko BOP-ova, 2 Galora i ogromnog Negh'Vara (svi koji misle da je to Vor'Cha varaju se ). Defiant je stvarno dobro razbio tu flotu Po meni su trebali ovi boardat Worfovog Negh'Vara i zauzet ga Drago mi je što su se i Jake i Sisko sretno vratili natrag
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 09 ožu, 2009 1:10 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
volim epizode sa paralelnim dimenzijama. nastane prava zbrka 
_________________ Dif-tor heh smusma!