| Autor/ica |
Poruka |
|
Trekker
Pridružen/a: ned 24 srp, 2011 2:16 am Postovi: 5 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: vulkanac
|
 Re: Predstavite se
Pozdrav svima. Ja sam mali_macor. To mi je inače i nadimak u životu. Vjerojatno jer savršeno iskorištavam svoju "naivnost". Baš i kao mali mačići kad nešto žele. Tko može odoljeti malom mačiću kad ga pogleda onim svojim umiljatim očima. star trek pratim od kad znam za sebe. sve serije i filmove odgledao sam više puta. Najdraži serijal mi je voyager. Moram priznati da se i danas s 22 godine rasplačem kad čujem You are my sunshine. Tu scenu nikad neću zaboraviti. Cura mi inače tvrdi da sam vulkanac jer nikad ne pokazujem osjećaje (ona bi doduše rekla da ih ni nemam). Na ovaj forum došao sam slučajno tražeči nešto sasvim drugo. Ja živim u nekom svom svijetu. Izmišljenom, tužnom i usamljenom. Imam više internet prijatelja nego pravih. Nemojte me krivo shvatiti imam puno poznanika, ali malo kome dopuštam da me upozna. Vjerojatno nitko osim moje djevojke nezna sve o meni. Nadam se da među vama ima ljudi s kojima ću moći popričati, a da me nakon toga ne smatraju čudakom. U ovom svijetu nije dobro u glavi imati SF film. sad ću prestati pisati nadajuući se da je barem jedna osoba pročitala do kraja.
| uto 26 srp, 2011 12:41 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pozz mali_macor Ja san procita  ..samo neslazen se da je izmisljeni svit tuzan ..u biti je flexibilan ..stvarni zivot je taj koji daje povremene muke  Ta mala mackica u potpisu je preslatka ..valjda nije diblja ko one moje okolokucne mackice koje se nece pripitomit 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 26 srp, 2011 3:28 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Welcome mali_macor! Postaj dugo i berićetno. 
| uto 26 srp, 2011 10:58 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pozdrav 
| uto 26 srp, 2011 3:49 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Uhuu drugi usamljenik u tjedan dana. 
|
| uto 26 srp, 2011 3:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Miki je napisao/la: Uhuu drugi usamljenik u tjedan dana.   možda i on nešto upeca btw 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 26 srp, 2011 4:24 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dobrošao! Have fun and drink Kanar
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 26 srp, 2011 7:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao mačore Ovdje imaš više ljubitelja mačaka koje predvodi Točkica (po Spot iz TNGa), zna se naići i na ljubitelje Voyagera (no glavne predvodnice nema u zadnje vrijeme  ),... a što se tiče smatranja čudakom, ovdje smo ti manje više svi čudaci (a postoje i Čudakovići  ) pa ćemo te smatrati čudnim samo ako ispadneš previše 'normalan' 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 26 srp, 2011 7:55 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Mali_macor kaže da je usamljen i tužan te da ima više virtualnih nego stvarnih prijatelja. Jel to znači da ti je i cura virtualna?  Hellcome!! \m/
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 26 srp, 2011 9:15 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: ned 24 srp, 2011 2:16 am Postovi: 5 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: vulkanac
|
Hvala svima na pozdravima. I cura mi je bila virtualna prvih 6 mjeseci s obzirom da smo se upoznali na internetu
| uto 26 srp, 2011 10:38 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Hehe, znao sam. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 27 srp, 2011 12:17 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
dobrodošao!! 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sri 27 srp, 2011 3:39 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 31 srp, 2011 12:26 pm Postovi: 82 Spol: Muški Naj Serija: ENT Koje si vrste?: hjuman
|
Pozdrav svim članovima!
Stranica, kao i forum, izgleda zaista dobro urađena.
_________________ Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality. - Nikola Tesla
|
| ned 31 srp, 2011 8:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao, beta! @7700, ovo je forum od udruge i jedna od svrha mu i jeste da privuče članstvo, tako da to nikako nije zabadanje nosa U udružnom podforumu (kao i na webu) se često zna pronaći informacija kad su sastanci i što će se raditi (a ovdje ima i mapa i slika kako doći do nas, pa navrati kad ćeš htjeti  Jedino imaj u vidu da tokom 7-8 mjeseca nema baš puno aktivnosti jer je dosta ekipe iznav ZG i sl 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 31 srp, 2011 9:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
beta je napisao/la: Pozdrav svim članovima!
Stranica, kao i forum, izgleda zaista dobro urađena. Pozz beta 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 01 kol, 2011 2:38 pm |
|
 |
|