|
Sada je: uto 21 tra, 2026 3:03 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Program za 1. mjesec
Dalo bi se izvest nešto tako (nazoveš me pa odgovaraš na pitanja or samting, idealno bi bilo s webkamerom) Ali kako spriječiti da ljude to ne zasmeta, ili ne kažu da varaš, ili da drugi puta se još njih hrpa javi da bi oni isto htjeli sudjelovati Mislim da je poštenije da majicu osvoji onaj koji dođe na sastanak i gleda epku s nama... ali ne bih imao ništa protiv i ako bi se napravila iznimka, ako je to tehnički moguće.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 sij, 2009 11:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...gr, sad mi fali kamera... !! ...pa čujemo se preko skypa... ti direktno postaviš pitanje, ja direktno odgovor... bez odugovlačenja isl... 
| uto 27 sij, 2009 11:38 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ona Cvičekova majica će biti moja  Jedva čekam 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 28 sij, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da je 29.1. bilo baš okej  Prvo smo u zagrijavanju u pivnici upoznali Trapavog  Opaki look  Ternek je bio dobro raspoložen  ................ Kasnije u Udruzi je moja malenkost vodila projekciju epizode i kviz. Gledala se je TNG epizoda "Wounded", i nakon toga je bio kviz s pitanjima iz epizode.   Pripremio sam 11 relativno laganih pitanja... tako da je večina imala puno odgovora.... i nitko se nije osramotio  Dejanira, Dašo, Ternek i Ant su imali 11/11 - sve točno! Za donekle očekivano pripetavanje sam pripremio nešto teže pitanje, dodavanje riječi u dugačak Picardov quote. U tome su najuspješniji bili Ternek sa 6/10 i Ant sa impresivnih 8/10 bodova!  Svaka čast Ant!!! (ja bih pogodio možda 5-6 riječi da nisam pripremao pitanja )Zaslužena pobjeda, i majstorsko poznavanje "Wounded" epizode... Naravno, i Ternek se je jako iskazao, kao i Dejanira i Dašo koji su na prvim pitanjima imali sve točno, i bili bolji od ostalih 10 ili koliko već ljudi  Preuzimanje nagrade  Dejaniri bi majica ionako bila puuuuno prevelika  Uglavnom, mislim da sam ovaj puta bio nešto uspješniji nego prošli put, "Wounded" se je ekipi svidio više nego "Lessons" prošli put, ekipa je dobro prihvatila laganija pitanja, a majstori su se na kraju dokazivali s uberteškim @Ternek - da sam izabrao DS9 epizodu, 'borba' ostalih protiv tebe ne bi bila nimalo poštena  Ovaj puta sam zadovoljan sa obavljenim poslom (u biti... i ne smatram to poslom, baš mi je gušt pripremati takve stvari )Ako imate kritika, javite ih ili ovdje ili na PM, tako da drugi budem i bolji  Komentari?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 04 vel, 2009 7:21 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Dejaniri bi majica ionako bila puuuuno prevelika Dejanira je htjela osvojit majicu samo da ju moze poklonit Bobi Ali neka, pobjedio je najbolji Iako ja jos ne mogu vjerovat da je imao 8 bodova, to su neke urote i spletke da Dašo i ja ne pobjedimo I da, epizoda je bila puno bolja od prosle I bas je bilo odlicno I onda smo kartali Uno I ja nisam ni jednom pobjedila 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 04 vel, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Da slažem se da je bila bolja epizode od one prve A jbg Mašo, niti ja nisam dobio u unu, a skoro svaki put sam ostao na jednoj karti 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 04 vel, 2009 3:51 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: I onda smo kartali Uno I ja nisam ni jednom pobjedila  Koja je ono bila fraza?  Sorry, nisam imao šta drugo bacit? Da mi je bila kuna za svaki put kad sam to čuo... Cvičeka smo rođendanski nadarovali kartama. 

|
| sri 04 vel, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
Overlord
|
T'Rapavi je napisao/la: Dejanira je napisao/la: I onda smo kartali Uno I ja nisam ni jednom pobjedila  Koja je ono bila fraza?  Sorry, nisam imao šta drugo bacit? Da mi je bila kuna za svaki put kad sam to čuo... Cvičeka smo rođendanski nadarovali kartama.  Bome da, mislim da je čak oborio rekord po broju karata u ruci. Trebao bi se prijavit u Guinnessovu knjigu rekorda 

|
| sri 04 vel, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Je, fakat ste me našopali sa kartama zadnje dvije partije... ali ajd, bar sam jednu partiju dobio   Drago mi je da vam se svidjela epizoda i kviz  Šteta što nam predsjednica poslovično nije došla na sastanak.... radije bih da mi da konstruktivnu kritiku kako bolje voditi program, a ne da mi se "po službenoj dužnosti" petlja u moj privatni život  ____________ If my commander tells me to discuss the Transporter with you, I will. If Captain Picard orders me to tell you everything I know about Ben Maxwell, I will. But who I choose to spend my free time with... that's my business!(O'Brien, TNG 4x12: "The Wounded")
|
| sri 04 vel, 2009 7:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ekipa s foruma druži se i u udruzi... ...baš vas je lijepo vidjeti za glavnim stolom...
...tnx Cvicek!
| sri 04 vel, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Cvicek je napisao/la: Je, fakat ste me našopali sa kartama zadnje dvije partije... ali ajd, bar sam jednu partiju dobio "To je bila mala pobjeda za mene.... a velika za.....  "
| čet 05 vel, 2009 9:36 am |
|
 |
|
Overlord
|
Shadowmaster je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Je, fakat ste me našopali sa kartama zadnje dvije partije... ali ajd, bar sam jednu partiju dobio "To je bila mala pobjeda za mene.... a velika za.....  " 

|
| čet 05 vel, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|