| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Skype sastanci nedjeljom
Evo ako je netko zainteresiran za skype sastanke nedjeljom od 21:00 sat. Molim neka mi se javi na nickname: lafic_zgAko vam više paše vrijeme od 20:00 do 21:00 molim da mi ovdje javite. Tko nezna kako koristiti skype neka pgoleda stranicu: http://www.skype.comili staru temu grupe: viewtopic.php?p=38621#p38621
| ned 09 stu, 2008 7:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Skype sastanci nedjeljom
Prvi sastanak je dobro prosao, nazalost sa malo ljudi, bio je samo Frenky i Dr. Jones...  Za one koji nisu vidjeli obavjest, sljedeci tjedan u isto vrijeme... 
| ned 09 stu, 2008 10:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...što trebam napraviti da se uključim u sastanak? ...jel si trebam mikrofon kupiti... ili nešto slično?
| čet 15 sij, 2009 2:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Tak je trebas mikrofon i dogovorit sastanak kad bi ga imali...
| čet 15 sij, 2009 3:18 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da to vise i nije aktualno.... da se nije vec duže održavalo.... Nemam nista protiv ako ce biti - nije nuzno da je s mikrofonima 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 15 sij, 2009 3:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a kako ću komunicirati s vama... ? ...tekstualno ili govorno?
...htio bi se malo uključiti... ...već nisam bio na sastanku duuuugo vremena...
...i dajte mi neki mikrofon preporučite... 
| čet 15 sij, 2009 3:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ha ne znam, kak se dogovorimo... cesto znam i pricat i tipkat prek skajpa - pa mi je i jedno i drugo ok.
Za mikrofon - ne mora biti neki skupe, meni je fora mix slusalice+mikrofon, a ako već neke imaš doma, na skajpu imaš opciju da isprobaš kako mikrofon radi i da li je sve ok sa zvukom.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 15 sij, 2009 3:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Uzmi kaj ti se svidja i naravno ok je u cjeni...
| čet 15 sij, 2009 4:33 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...i dajte mi neki mikrofon preporučite...  Imaš u Vemilu slušalice s mikrofonom Labtecove i Logitechove nekoliko modela za 60-80 kuna. Povoljna investicija sa 2 god. garancije. Ja imam Labtecove i odlično me služe, čak su i vrlo solidne za slušat mjuzu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 15 sij, 2009 12:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...i dajte mi neki mikrofon preporučite...  Imaš u Vemilu slušalice s mikrofonom Labtecove i Logitechove nekoliko modela za 60-80 kuna. Povoljna investicija sa 2 god. garancije. Ja imam Labtecove i odlično me služe, čak su i vrlo solidne za slušat mjuzu. ...ma da... super... navratit ću gore... ili nadaviti nekog tko je bliže da mi kupi...  ...hvala na info... 
| čet 15 sij, 2009 2:26 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
a zašto ne bismo iz španskog 15 min uključili one koji ne mogu doć... a voljeli bi se čut
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 15 sij, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mogli bismo... još da tamo imamo kakvu bržu vezu mogli bi i web kameru koristiti - javljanje uživo sa sastanka 
|
| pet 16 sij, 2009 3:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...eto, ja sam s svoje strane nabavio potrebne stvarčice da se uključim u sastanak...
...sad je na vama red da me pozovete... ...hoćete li?
| uto 20 sij, 2009 12:27 pm |
|
 |
|