|
Sada je: sri 24 lip, 2026 1:30 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 neverminde
bla
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 18 sij, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: NOVI UREDNIK FANZINA
teddea... razmisli...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 18 sij, 2009 5:20 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Teddea, nemoj dat ostavku. Trebamo te!
Fanzin nije isti bez tebe. Ostani, please.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 18 sij, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Slažem se s osobama iznad, trebamo te! Nezamjenjiva si na mjestu urednice skoro koliko i Zvonko na mjestu tajnika... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 sij, 2009 4:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Kad se osobno uvjerim da ovo nije šala onda cu i ja nesto napisati... 
| pon 19 sij, 2009 1:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I ja se nadam da ce se stvari koje su me ujutro docekale ispast samo sala TDA, razmisli da li zaista zelis dati ostavku.... svima nama ponekad dodju takve ideje, pa i prođu ... uglavnom pričekaj bar do petka s odlukom... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 sij, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
tda se više neće pojavljivati na forumu...  bokić teddea.... live long and prosper....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 19 sij, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Stvarno, pa samo je rekla da daje otkaz na mjesto fanzinašice.... to je njeno pravo, ali eto, znamo da je dobro obavljala posao i žao nam je što daje otkaz 
|
| uto 20 sij, 2009 5:44 am |
|
 |
|
dr.med.
|
to mi je rekla.....
|
| uto 20 sij, 2009 10:44 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ovako,nikakvo,ajoj,možda il ne znam šta ne bu popravilo situaciju. I da ne bi bilo nismo znali, reći ću iskreno da je razlog svega ovoga događaj koji je bio na star trek tulumu,ja ne želim radit fanzin il išta drugo u udruzi u kojoj će me određene osobe gledati ispod oko,a kamoli smatrat krivom za nešto.
Meni je doista Fanzin drag više od ičega u udruzi,ali ako se neke stvari ne riješe bilo bi najbolje da to radi osoba koja će dolaziti u udrugu
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 20 sij, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 14 sij, 2009 1:19 am Postovi: 26 Lokacija: Lokalno ravan Minkowski prostor
|
@tedea: radis gluposti. nitko te ne gleda ispod oka, nitko nista lose ne misli. svadjati se oko toga tko je sto napravio na nekakvom bloody tulumu je otprilike isto kao da ja sad idem protestirati sto je Obama izabran za predsjednika SADa. ovo je totalna smijurija, umjesto da se bas sad stisnu zubi i da se fanzin slozi do kraja, i napravi sto je potrebno, i pokaze svima da ti radis svoj posao bez obzira na sve (jer si rekla da ces taj posao i obaviti), ti se povlacis zbog jedne rijeci ili zbog jednog misljenja koje je mozda izreceno  pametna si ti, ti znas da sam ja u pravu...zato, prestanimo sa ovime i primimo se posla. ja sam prekratko ovdje da mogu nekome pametovati, a stvarno vremena nemam jos bar mjesec i pol dana da se bilocega primim, ali da imam vremena, zgotovio bi taj fanzin s tobom...a cini mi se da tu ljudi ima koji ti mogu i zele pomoci. eto toliko, EOD sa moje strane po toj temi 
_________________ T'Grel: "Ti si provokator!!"
|
| uto 20 sij, 2009 11:40 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
pustite teddeu na miru.... vake stvari se ne mogu riješiti preko foruma niti će se riješavati... to se radilo i prije pa vidimo što se dogodilo.... ovaj put je dosta... to je unutrašnja stvar udruge i nema što raditi ni rješavat se ovdje....
|
| uto 20 sij, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
dašo je napisao/la: pustite teddeu na miru.... vake stvari se ne mogu riješiti preko foruma niti će se riješavati... to se radilo i prije pa vidimo što se dogodilo.... ovaj put je dosta... to je unutrašnja stvar udruge i nema što raditi ni rješavat se ovdje.... Naravno, da je to unutarnja stvar udruge i nikako se ne smije povlačit po forumu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 21 sij, 2009 12:35 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Žao mi je zbog Teddeine ostavke i nadam se da se ipak sve može riješiti na normalan način, bez radikalnih poteza i odlazaka iz udruge. Naravno, neposredna komunikacija bi bila najbolji način za to jer ovdje se samo stvari mogu pogoršati.
Btw, obavijest spammerima da im je "dubokoumna rasprava" završila u Trashu i ovim ih putem molim da se suzdrže od toga ubuduće je su samo ovoga puta prošli bez disciplinskih mjera. Hvala na pažnji.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 21 sij, 2009 1:44 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 14 sij, 2009 1:19 am Postovi: 26 Lokacija: Lokalno ravan Minkowski prostor
|
 Re: neverminde
dakle, buduci da ternek ipak nije vratio dio posta koji je trebao vratiti, evo cupam taj dio iz smeca  @dasho: slazem se s tobom, do neke mjere. razgovaram sa teddeom dosta redovito, znam o cemu se radi. mislim da si u krivu, ovo nije interna stvar udruge (barem ne teddein odlazak), vec je odraz netrpeljivosti pojedinih. putra ima na obje strane, nesto sam i sam vidio na tulumu. smatram da bi svima dobro dosla jedna veca doza tolerancije... i da, slazem se s ternekom. sve ovakve stvari se moraju rjesavati unutar udruge, forum nije mjesto za rasprave da li netko bude ili ne bude uredjivao fanzin.
_________________ T'Grel: "Ti si provokator!!"
|
| sri 21 sij, 2009 2:14 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|