| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Plinska kriza
Shadowmaster je napisao/la: Inace a da vidite ekupu pred pevcem svi do jednoga nose grijalice pod rukama... Ma uoooopče nema panike Stata sta TDE u zadnje vrijeme nema na forumu - sinoc je imala zanimljivih komentara na plisku krizu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 09 sij, 2009 8:21 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Samo da hoće odgoditi početak školske godine 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pet 09 sij, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 10 sij, 2009 7:37 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Inace a da vidite ekupu pred pevcem svi do jednoga nose grijalice pod rukama... Ma uoooopče nema panike Stata sta TDE u zadnje vrijeme nema na forumu - sinoc je imala zanimljivih komentara na plisku krizu  Kakvi će tek sad bit komentari kad škola počinje po planu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 10 sij, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Lijencino 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 10 sij, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
captain je napisao/la: Lijencino  lazy and proud 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 10 sij, 2009 9:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Pa nikako da krene taj plin  ? Gubici u tvrtka su ogoromini ,danas tv-ekipa bila u Keslinu (Bjelovar ) onako sve proizvodne trake stoje 
| uto 13 sij, 2009 7:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Bitno da skole rade i da se ucenike gnjavi... :p
| uto 13 sij, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ja mislim da Ukrajinci rade više štete nego Rusi... ...pa zar nemaju obzira da lje ljudima hladno... ...totalno su mi se srozali u očima...
| uto 13 sij, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja mislim da su rusi otkrili da im oni valjda kradu plin da taj plin ode negdje kod njih ne naplati se i onda ide dalje, sad se taj plin vrti tamo negdje u njihov tajni rezervar, kad se on napuni opet ce potec, a seru samo da im skrenu pogled... :p
| uto 13 sij, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: Ja mislim da Ukrajinci rade više štete nego Rusi... ...pa zar nemaju obzira da lje ljudima hladno... ...totalno su mi se srozali u očima... ha, cuj, vise je njima hladno neg nama. a i njih ima malcice vise od nas 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 14 sij, 2009 2:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Vidi oni imaju puna skladista plina ! Za razliku od ostalih ,a dali kradu uvjeren sam da kradu plin sigurno !
| sri 14 sij, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
4 od 1 je napisao/la: Vidi oni imaju puna skladista plina ! Za razliku od ostalih ,a dali kradu uvjeren sam da kradu plin sigurno ! Malo su im se ispraznila skladišta, zato sad kemijaju. Ukrajinci su jučer zaustavili isporuku plina za Europu navodno zbog tehničkih razloga, a istina je da žele da se plin preusmjeri rutom koja će prvo zbrinuti njihove potrošače i namiriti njihova skladišta sa 140 milijuna kubika plina. Dakle, opet igraju prljavo jer opet žele maznuti plin, a još sa Rusima nisu dogovorili cijenu plina za njihovo tržište, niti su podmirili prošlogodišnja dugovanja.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 14 sij, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mi bi jednostavno trebali otkantati ruse i ukrajunce k vragu... ...i okrenuti se na Afriku pa od tamo uvoziti plin... ...i mislim da bi nas to jeftinije koštalo... ...te + ono što mi proizvodimo okrenemo prema nama...
...pa se ovi gore nek prepiru koliko hoće...
| sri 14 sij, 2009 7:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Problem je sto nas plin nije cist onda moraju talijani njega prociscavat jer smo mi tupavi da to sami radimo i onda ispadne da je nas plin skuplji od ruskog. A rusi samo zabiju cijev u zemlju i ide van ko ludo..
| sri 14 sij, 2009 9:14 pm |
|
 |
|