| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
 Sastanak nedjelja 11.1. Špansko 19h
Imamo malih tehničkih poteškoća oko prikazivanja filma Star Trek: Generations. Molim da se javi netko, tko bi mogao veceras donijeti laptop, kako bi mogli održati projekciju  ) Vidimo se u 19h...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| ned 11 sij, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Sastanak nedjelja 11.1. Špansko 19h
Riješeno.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 11 sij, 2009 1:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja cu malo kasniti... pocnite gledat bez mene ali ono bitno ostavite za poslije filma...
| ned 11 sij, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja cu malo kasniti... pocnite gledat bez mene ali ono bitno ostavite za poslije filma... A sta je ono bitno? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 11 sij, 2009 2:45 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja cu malo kasniti... pocnite gledat bez mene ali ono bitno ostavite za poslije filma... Dakle možemo pogledat cijeli film, ali bi bilo u redu da ti ostavimo nešto grickalica. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 11 sij, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Nemorate mi ostavljat taman sam se najeo...  Btw. donjet cu ja nesto... mislio sam na neke bitne dogovore sto se tice tuluma itd... da stignem zašpotat vodstvo sto nije metnulo program na glavnu web stranicu, te sto jos uvijek nisam dobio sluzbeni mail za pozivanje stare ekipe na tulum... 
| ned 11 sij, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
A well, nisi dobio poziv, jer ja nisam imala vremena sastavit isti jos. Jednim dobrim dijelom i zbog udruznih obaveza. Uglavnom ima jako puno vijesti, neke lose, neke dobre. Vecina ce do vas doc tek u cetvrtak, jer prvo moram obaviti nekoliko informativnih razgovora... Koji su bili u cet na sastanku sjecaju se Janjinih predvidjanja o eksplozijama i poteskocama & stuff. Uglavnom nazalost desilo se puno toga. Ima svega, nesto lose, nesto dobro, svakako posla preko glave, a nije moglo doc u gorem trenutku. Tako da ekipa koja zeli spotat, sam nek se javi, imam ja posla za podijelit, tolko da ce vam bit zao kaj ste spotali  nazalost 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| ned 11 sij, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bolje da se radi nego da se toretizira... 
| ned 11 sij, 2009 6:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dosta nas se je sakupilo, više nego na većini prošlih projekcija... Bilo je i novopridošlica, i opet su došli i gateri Poneki od njih su se već lijepo skompali s nekima od nas  ( Božo likes Fallout 3 more than I do!  )     Maštam hoće li taj početak suradnje udruga jednom dovesti u isto bolje sutra kao i početak suradnje Zemljana i Andorijanaca koji je doveo do stvaranja Federacije? Uglavnom, lijepo je vidjeti nova lica na sastancima  ... Dašo i bijeg... Može li netko reći (ili bar izmisliti) šta se tu događalo?   Klečanje i vezanje   zmajchek je napisao/la: Uglavnom ima jako puno vijesti, neke lose, neke dobre. Vecina ce do vas doc tek u cetvrtak Baš me zanima koje su to novosti... jedva čekam da čujem 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 13 sij, 2009 11:54 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Božu znam... nicknamea The Boz...  ...tko je dečko u bijeloj košulji? Možda Edi?
...drago mi je što se udruge zajednički druže... ...još vam fali bobo da uz tedeju malo kaosa napravi...
| uto 13 sij, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...još vam fali bobo da uz tedeju malo kaosa napravi... Ne brini, ima uz Teddeu još ljudi koji ovih dana rade kaos Je, i meni je drago da se Udruge druže... baš se pitam kako će sve to na kraju ispast 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 13 sij, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Kai Eddy ... yep  on je više treki nego gater  ali zato je Božo na mojoj strani  ispričavam se što nisam bila imala mi je stara rođendan pa ono duties duties duties jednom, nadam se, će nas biti više ... mi smo još bebice (ako ne i "spermići") naspram vas!
| uto 13 sij, 2009 9:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
-fallen-one- je napisao/la: Kai Eddy ... yep  on je više treki nego gater Da, priznao je u nedjelju da mu je Trek draži Jedino se ne sjećam tko je ono dok smo gledali "Generations" komentirao da je FTL sistem bolje riješen u SGu nego u Treku 
|
| uto 13 sij, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...he he... ...i novu ekipu znam... ajme kako sam pustio pipke u zG-u kad sam bio... 
...a Eddya sam zadnji put vidio u maksimiru... kad sam bio na crossu a on u šetnji...
...ako ga vidite... ...prenesite mu pozdrave... 
| uto 13 sij, 2009 10:13 pm |
|
 |
|