| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: O Anketi, programu i rasporedu emitiranja na HRT-u.
Samo da napomenem, ja i Bricktop smo se slozili da od sada ankete traju po mjesec dana...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 8:50 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...DS9 ima svoj termin u 00:45 poslije X-filesa... na HRT 1... Danas je u 00:25.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 07 sij, 2009 1:18 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Raspored emitiranja na HRT je promijenjen, te sa DS9 sada nalazi u terminu poslije ponoći, nakon X-Filesa. A stigla je i beta verzija programa za anketu iz moje radionice, dostupna na Rapidshareu.
| uto 20 sij, 2009 2:17 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Ima li neke naznake da će HRT dati bolji termin DS9 
|
| uto 27 sij, 2009 12:40 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
PrincMatias je napisao/la: Ima li neke naznake da će HRT dati bolji termin DS9  Za sada nema. Mada meni ovaj termin i nekako odgovara.
| uto 27 sij, 2009 12:41 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Čini mi se da se sada DS9 prikazuje šest puta tjedno. Od Nedjelje navečer, dakle oko 00:45h, do Petka navečer 00:45h.
| uto 03 vel, 2009 10:25 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ne odgovara mi baš taj termin za DS9  Najbolje bi bilo da su ostavili onak kak je bilo prije - prvo Red Dwarf, a odmah nakon DS9 popodne 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 03 vel, 2009 6:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Sovereign je napisao/la: Ne odgovara mi baš taj termin za DS9  Najbolje bi bilo da su ostavili onak kak je bilo prije - prvo Red Dwarf, a odmah nakon DS9 popodne  Ovako je bolje sad kad smo se naviknuli. Da je ostao popodnevni termin, ovaj tjedan bi opet patio DS9 zbog tenisa jer bi ugurali sve gluposti u manje vremena, a DS9 bi izostavili.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 03 vel, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
TerNek je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Ne odgovara mi baš taj termin za DS9  Najbolje bi bilo da su ostavili onak kak je bilo prije - prvo Red Dwarf, a odmah nakon DS9 popodne  Ovako je bolje sad kad smo se naviknuli. Da je ostao popodnevni termin, ovaj tjedan bi opet patio DS9 zbog tenisa jer bi ugurali sve gluposti u manje vremena, a DS9 bi izostavili. Da to je i mene živciralo, ali bilo je puno stvari koje malo ljudi gleda, a koje su mogle bit izbačene iz programa umjesto DS9-a 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 03 vel, 2009 7:58 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A jedina prednost ovog rasporeda je to što ništa nemože smetat emitiranju DS9 ovako kasno. A osim toga Dosjei X je prije DS9 pa ni to nije tolko loše...
| uto 03 vel, 2009 8:02 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Suikotreki je napisao/la: A jedina prednost ovog rasporeda je to što ništa nemože smetat emitiranju DS9 ovako kasno. A osim toga Dosjei X je prije DS9 pa ni to nije tolko loše... U potpunosti se slažem, a sada dosta spamanja. 
| uto 03 vel, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
BrickTop je napisao/la: Čini mi se da se sada DS9 prikazuje šest puta tjedno. Od Nedjelje navečer, dakle oko 00:45h, do Petka navečer 00:45h. gledam na teletekst i nema danas?
| ned 08 vel, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da to sam i ja gledao... Stvar je u tome što su na teletekstu krivo san napisali. Piše da je u 0:40 ali u Ponedeljak 9.2., a riječ je naravno tad već o Utorku.
| ned 08 vel, 2009 10:18 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ne sviđa mi se ovaj kasni termin. ustajem jako rano ujutro, a idem spavati tek nakon epizode 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 09 vel, 2009 1:41 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Baš gledam emisiju Iza Ekrana na HRT-u. Gledatelji se dosta žale na termin DS9-a pa je moguće da će ga vratiti u stari termin prikazivanja, a to je oko 16h posljepodne na HRT2.
| pet 13 vel, 2009 7:26 pm |
|
 |
|