|
Sada je: ned 23 kol, 2026 10:31 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 Re: Star Trek XI
Bones je napisao/la: ljudi samo za vas... simple wallpaper sa novim entom... by me   Dobar wallpaper. Svaka čast, ali bole za oči bussardovi kolektori...
| pon 17 stu, 2008 4:19 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 22 lis, 2008 7:44 pm Postovi: 49 Lokacija: Space.....
|
 još koja fotka novog st-a
| pon 17 stu, 2008 5:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kvalitetna verzija Star Trek trailera napokon online Novi Star Trek trailer napokon je dostupan online u punoj kvaliteti. Prvi ga je objavio Apple.com, dok na službenoj stranici filma još uvijek nije dostupan. Trailer je objavljen i na YouTubeu, a dostupan je i za download na HD-Trailers.net. Pritom možete skinuti 480p, 720p i 1080p inačicu, a YouTube verziju pogledajte ovdje. Preneseno s Star Trek Centra.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 17 stu, 2008 9:18 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mislav je napisao/la: Znači film će biti full super i zaradit će hrpu love, no to će biti super SF film, ali iskreno jako sumnjam da će to biti super Star Trek film, ako shvaćate na što mislim.
Ali, možda film oživi franšizu...
| uto 18 stu, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
T'Grel je napisao/la: Lore je napisao/la: @T'Grel, smatraš li da Star Trek V i Star Trek VI krše kanon? Ne, oni ne krše kanon. Jer Petica krši kanon samo zato što mu je neki tamo Raptor na siteu UFP Croatie dao ocjenu 2/10? Naravno da ne. Kako može neki trekker (ako ga mogu takvog smatrati) da je neki ST film loš?!? Ne kužim takve "ljubitelje" ST tematike. Pa i oni su se bili vratili u prošlost. TNG se počeo snimati 1987., a STV i STVI su snimljeni nakon 1987. i vratili su se u prošlost. To bi onda po tvom mišljenju trebalo značiti da oni ruše kanon. Ili možda ne ruše zato što su Shat i Nimoy u glavnim ulogama. A nije li genijalni Gene jednom izjavio da STV i STVI ne pripadaju kanonu.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 19 stu, 2008 8:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| sri 19 stu, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Shadowmaster je napisao/la: hehe...novo od treka...nadam se da ce nadmasiti u pozitivnom smislu sva iscekivanja...i da cemo jedva cekati nesto novo od treka...by: Abrams.
| sri 19 stu, 2008 7:36 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Lore je napisao/la: A nije li genijalni Gene jednom izjavio da STV i STVI ne pripadaju kanonu. Vidim da se izruguješ Geneu. Želiš li reći da nije bio genijalan?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 19 stu, 2008 7:47 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 22 lis, 2008 7:44 pm Postovi: 49 Lokacija: Space.....
|
gene je bio genije .. nemojte tako ljudi 
| sri 19 stu, 2008 7:51 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ma boli me đon za Genea... jel ovo topic o ST XI, ili o tome kako je Gene bio A-h**e??
| sri 19 stu, 2008 8:07 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
T'Grel je napisao/la: Lore je napisao/la: A nije li genijalni Gene jednom izjavio da STV i STVI ne pripadaju kanonu. Vidim da se izruguješ Geneu. Želiš li reći da nije bio genijalan? Ne izrugujem se Geneu. Napisao sam to "genijalni" zato što ti stalno govoriš: Gene je rekao ovo, Gene je rekao ono... Gene bi ovako, a ne tako... I što je zaključak na kraju? Jel još misliš da STV i STVI ne ruše kanon?
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 19 stu, 2008 10:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Miroslav je napisao/la: A što se Genea tiče on je bio zlobna pijanica i narkos koji je krao scenarije od drugih autora i potpisivao ih kao svoje. Pa normalno... Gene je pijanica kad treba braniti ENT, Gene je narkos jer ne bi priznao ENT da je živ... tj. da je živ uvjeren sam da ENT-a ne bi ni bilo. Alokin je napisao/la: Ma dajte ljudi... ST kanon je glupost... ako je film dobar, koga briga za kanon... Naravno, to je glavna izlika ENT-ovaca i rušitelja kanona (nisam ni očekivo drugačije). "Koga briga za kanon"... "kanon nije važan". Pa dobro, gospodo, bez kanona ne bi bilo ni Treka (a dobro znamo što ja podrazumijevam pod Trek) kakvog da danas znamo. Lore je napisao/la: @T'Grel, smatraš li da Star Trek V i Star Trek VI krše kanon? Ne, oni ne krše kanon. Jer Petica krši kanon samo zato što mu je neki tamo Raptor na siteu UFP Croatie dao ocjenu 2/10? Naravno da ne. Kako može neki trekker (ako ga mogu takvog smatrati) da je neki ST film loš?!? Ne kužim takve "ljubitelje" ST tematike. Čovik moj, ti stvarno imaš problema.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 20 stu, 2008 10:47 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, ljudi ako bi se mogli vratiti na Star Trek XI i droolanje za trailerom.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 20 stu, 2008 11:28 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ant je napisao/la: ok, ljudi ako bi se mogli vratiti na Star Trek XI i droolanje za trailerom. Drooling 
| čet 20 stu, 2008 3:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Parodije novog Star Trek trailera Samo nekoliko dana nakon što je novi Star Trek trailer osvanuo online, fanovi su osmislili maštovite parodije na dotični, počevši od preoblikovanja trailera pomoću prizora iz Originalne serije, preko parodiranja teen serija Smallville i Beverly Hills, pa sve do parodija na temu Star Warsa, A-Teama, Top Guna i Shatnerovog video bloga.
Benedikt XVI
|
| pet 21 stu, 2008 6:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|