|
Sada je: pon 20 tra, 2026 11:40 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Star Trek Fan Film
Znaci ovaj cetvrtak ce se prije toga sve dogovoriti? Nesto sam nacuo da je rok za pocetak projekta (ili tako nesto) do cetvrtka, o cemu se tu tocno radilo?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 stu, 2008 3:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
daso je napisao/la: u koju se ulicu uđe iz ljubljanske... jer meni je ljubljanska do doma... pa bi možda pješke uspio doći.... Ljubljanske???, misliš Zagrebačka avenija baš ti i nije pješke blizu -na Ljubljanicu pa na bus 115 (silazi se na ulici Gustava Krkleca) -možeš i tramvajem 5 i 17 do ulice Slavenskog...onda ideš prema sjeveru nekih 500m preko Zagrebačke avenije
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 19 stu, 2008 8:19 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
zagrebačka je nekadašnja ljubljanska, zar ne?
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 19 stu, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
daso je napisao/la: zagrebačka je nekadašnja ljubljanska, zar ne? yeap 
|
| sri 19 stu, 2008 8:32 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Hvala svim clanovima udruge na velikom odazivu na audiciju.
|
| pon 24 stu, 2008 7:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Dr. Jones je napisao/la: Hvala svim clanovima udruge na velikom odazivu na audiciju. Mozda bi trebala vise reklamirati film, tj snimanje kao dobru , korisnu i zabavnu stvar, da bi ljudi uopce htjeli doci i glumiti? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 28 stu, 2008 6:57 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mala primjedba. Nism se sjetio ranije da kažem no valjda nije kasno. Volio bih koliko toliko sudjelovati u stvaranju filma, pa makar samo držao čekić kliješta.
No problem je u tome što je došla zima i obaveze koje dolaze, npr. Ispiti, Posao, Blagdani pa me to sve sputava. Da se na filmo radilo dok je bilo toplije vrijeme ili da se radi kada dođu proljetni dani, vrlo rado bi pomogao.
| pet 28 stu, 2008 9:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
BrickTop je napisao/la: Mala primjedba. Nism se sjetio ranije da kažem no valjda nije kasno. Volio bih koliko toliko sudjelovati u stvaranju filma, pa makar samo držao čekić kliješta.
No problem je u tome što je došla zima i obaveze koje dolaze, npr. Ispiti, Posao, Blagdani pa me to sve sputava. Da se na filmo radilo dok je bilo toplije vrijeme ili da se radi kada dođu proljetni dani, vrlo rado bi pomogao. Ne brini, ako je suditi po zadnje dvije "audicije" - nema nekog turbo interesa za sudjelovanje. Tak da navrati do udruge i priupitaj Suzanu koja mjesta su jos slobodna... A sto se tice vremena - ovim tempom tesko da ce snimanje i poceti do proljeca 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 pro, 2008 1:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ja bi htio glumiti ali kad sam predaleko Ja bi bio kapetan koji umire Tako bi moja uloga bila kratka ali zapamcena (barem do kraja scene  )
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 22 pro, 2008 9:04 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Svi oni koji imaju volje, zelje, vremena i mogu dici pune trbuhe sa stolca i dopremiti ih u Špansko dobro su dosli na izradu setova. Nedjelja 28. 12. u 14 sati pa na dalje Ponjeti nesto alata
|
| sub 27 pro, 2008 8:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dr. Jones je napisao/la: Svi oni koji imaju volje, zelje, vremena i mogu dici pune trbuhe sa stolca i dopremiti ih u Špansko dobro su dosli na izradu setova. Nedjelja 28. 12. u 14 sati pa na dalje Ponjeti nesto alata Ako bum mogal doci, kakvog alata? Vazno , da ne donesemo nekaj velko a nepotrebno ( ili tesko i nepotrebno) , a ne nosi mi se bezveze stvari po cijelom gradu. ( opet ak bum mogao doci )
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 28 pro, 2008 12:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dr. Jones je napisao/la: Svi oni koji imaju volje, zelje, vremena i mogu dici pune trbuhe sa stolca i dopremiti ih u Špansko dobro su dosli na izradu setova. Nedjelja 28. 12. u 14 sati pa na dalje Ponjeti nesto alata i jel su bile radne akcije? 
|
| sub 03 sij, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trebale bi biti valjda sutra, ali neznam jel bum uspio doci.
Ostavio sam tam cirkular i el . odvijac ,ali bez bitova . Pa ko je spretan s alatom nek nazove dr Jones.
|
| sub 03 sij, 2009 5:57 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Radne akcije sutra 4.1 od 13 na dalje
|
| sub 03 sij, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Praznici su završili .... pa me zanima, hoeć li se izrada setova i snimanje Trek filma uskoro nastaviti_ Nažalost, nisam mogao doći prošli put tak da ne znam kakav je plan za dalje... a pomalo me zanima 
|
| pon 19 sij, 2009 12:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|