|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 7:51 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Vicevi
Kako se moze povecati sigurnost u prometu? Muskarcima treba prestat tocit alkohol, a zenama benzin Nije samo smjesan nego je i istinit 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 26 kol, 2008 12:55 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 02 ruj, 2008 7:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| čet 18 ruj, 2008 11:09 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Sin: - "Tata, tata, jel istina da internet poglupljuje?" Tata: - "WTF? ROFLMAO!" 
| pet 26 ruj, 2008 9:26 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: buco hvali Vucu seljacinu :wink:
nenadg je napisao/la: Buco , pa razlika izmedju seljaka i seljacine je : seljak - posteno zanimanje ( nacin zivota , zbog toga kaj nemre na godisnji, jer domace zivotinje ne mogu cekati da se vrati s godisnjeg  ) Seljacina - karakterna osobina ( u smislu mane ) P. S. dakle seljak bih mogao biti , ako bi bio spreman na puno , puno posla i rizik loseg nevremena , tuce , sushe , poplava itd. a Seljacina - nebih zelio biti, a i ako jesam uglavnom si nemogu pomoci jer mi nije ni jasno kaj nije u redu samnom. (ovo nije pisano da nekog uvrijedi nego samo kao objasnjenje - mozda sam trebao postati na vikipediju )  Postoji dobro nevrijeme? 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 30 ruj, 2008 8:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
…evo , dva dobra sam pročitao u zadnje vrijeme… Bio Mujo na služenju vojnog roka i šalje baki paket s porukom: Draga baba, ako izvučeš ovaj osigurač, dobit ću 3 dana dopusta!Mujo i Haso krenuli na put oko svijeta. U Africi su ih opkolili divljaci i spuste ih u jamu. Poslije nekog vremena dođu divljaci, izvuku Muju , te ga odvedu na mučenje. Stane Mujo pred poglavicu plemena , a ovaj ga pita: Mujo, hoćeš điđi-miđi ili u vrelu vodu? Mujo si razmišlja… Znam što je vrela voda, nadrapao sam. Odluči se Mujo za điđi-miđi . Potom ga svi homoseksualci u plemenu oderaše do boli. Vrača se Mujo u jamu a Haso ga pita: što traže? Mujo mu odgovori : pitaju te hoćeš điđi-miđi ili u vrelu vodu, a điđi-miđi znači da te svi kresnu. Ma idem ja u vrelu vodu, ne dam ja do svog ponosa, odgovori Haso. Nakon toga dolaze divljaci i odvode Hasu pred poglavicu i slijedi isto pitanje: điđi-miđi ili u vrelu vodu? Haso odlučno kaže: vrela voda! Poglavica na to odgovori: ipak ćemo malo điđi-miđi dok se voda ne zagrije.

| sub 18 lis, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Muž (vraca se kasno sa posla): - "Zdravo dušo. Logiram se..." Žena: - "Što misliš o kupovini novog televizora?" Muž: - "Internal error. Out of resources." - "Daj mi kreditnu karticu, želim u kupovinu." - Sharing Violation. Access denied..." - "Voliš li me koliko voliš i svoj kompjuter ili ti služim samo za zabavu?" - "Too many parameters..." - "Pogriješila sam što sam se udala za tebe." - "Data type mismatch." - "Ti si totalno lud." - "...by Default." - "Što je s tvojom placom?" "File in use. Try again later." - "Što ti se dogodilo s autom jutros?"
- "System is unstable. Press CTRL + ALT + DEL to Reboot." - "Hoceš popiti još malo vina?" - "File system is full." - "Što misliš o mojoj familiji?" - "Unknown Virus."
| sub 18 lis, 2008 11:11 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Najveći užitak je kada ste na vojnoj obuci u Sibiru, u sred zime, spavate u toploj kolibi sa ostalim vojnicima, ulazi zapovijednik i govori "Sergej na stražu!" A vi niste Sergej. Što radi gola žena između dva modna dizajnera???? ---Smeta--- 
| sub 18 lis, 2008 10:12 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Radi se o jednom privatniku (zanatliji), koji je povodom nezgode na radu uputio ispunjen formular svom osiguravajućem društvu za preuzimanje nastalih troškova. Sve se to dogodilo u Švicarskoj gdje se ovaj događaj mogao pročitati u Zuricher Kosmos-u. U tom formularu oštećeni je, na pitanje načina dešavanja te nezgode naveo, da je NEPLANIRANO odreagirao u jednom trenutku. Takav iskaz je za SUVI (Švicarski osiguravajući zavod za Privatnike) bio dosta neprecizan, tako da su službenici iz osiguranja zamolili privatnika, da im to malo detaljnije objasni, jer je neophodno za daljnje razmatranje...
Zanatlija odgovara na tu molbu sljedeće: Cijenjene Dame i Gospodo, u odgovaranju na vašu molbu za dobivanje dodatnih informacija mogu vam sljedeće reći: Kod pitanja 3 u formularu naveo sam neplanirano reagiranje kao uzrok nesreće. Zamolili ste me da vam to pojasnim, što ovim putem želim da učinim. Kao što već znate, po zanimanju sam krovopokrivač. Tog kobnog dana nalazio sam se sam na krovu jedne šeesterokatnice. Kada sam završio sa svojim poslom imao sam 250kg crijepa viška na krovu koje je trebalo snijeti. Pošto nisam imao namjeru da ih u bezbroj navrata nosim stepenicama, odlučio sam da ih stavim u veliku kantu. Kanta koja inače služi za dizanje ili spuštanje tereta na visine. Sišao sam na dno i vukao sam konopac preko koloture dok nisam digao kantu koja je bila vezana za isti, na visinu na kojoj mi je trebala. Konopac sam naknadno čvorom vezao i time sam stabilizirao kantu na visini šestog kata. Nakon toga sam otišao na krov i natovario kantu da bi poslije toga sišao dole. Odvezao sam konopac u namjeri da kontrolirano spustim kantu koju sam natovario sa 250kg crijepa. Ako pročitate pitanje broj 11 iz prethodnog formulara, ustanovi ćete da sam u to vrijeme težio nekih 75kg. Veoma iznenađen povodom gubljenja dna pod nogama, izgubio sam 'duhovnu prisebnost' i zaboravio u svoj toj frci da ispustim konopac iz ruku. Mogu reći da u tom trenutku nisam bio pri sebi. Mislim da ovdje ne treba da navodim da sam velikom brzinom išao prema gore. Otprilike u visini 3. kata sam se sreo s kantom (uh). Taj susret objašnjava frakturu lubanje i lom ključne kosti. Neznatno sporije nastavio sam putanju ka vrhu i tek sam se zaustavio kad su mi vrhovi prstiju upali u koloturu koja je označavala najvišu točku. Bol koji ne mogu da vam opišem je ujedno zadužen za lomljenje 3 prsta i dva nokta. Mimo svih bolova, ja ne gubim svoju prisebnost i održavam se na konopcu, kojeg ne smijem da ispustim iz ruku ni pod koju cijenu. Kanta, koja je u međuvremenu stigla na cilj, pod jačinom udara izbija i lomi svoje dno. Time dolazi do ispražnjavanja iste... Kao što rekoh u prošlom formularu kod točke 11, težio sam 75kg i samim time znatno teži od prazne kante u tom trenutku. Kao što već možete da zamislite, počeo je veoma brz silazak.. U visini 3. kata sam ponovo sreo kantu ovaj put odozdo dolazeći. Susret koji kao posljedice nosi sljedeće: Slomljeni zglobovi na obje noge, lom lijevog koljena i ogrebotine po nogama i rukama. Ovaj put znatno usporen nastavio sam putanju ka dnu, gdje sam pri prizemljivanju na izlomljene crijepove slomio 3 pršljena, bol koji nisam ni registrirao... Dok sam tako ležao dole, sav izlomljen na izlomljenim crijepovima i posmatrao kantu koja je bez dna visila na visini šestog kata, ostao sam ponovo bez svoje 'duhovne prisutnosti' i pustio sam konopac. Ovaj put je kanta bez ikakvih zastoja krenula ka meni i izbila mi 3 zuba i slomila nos.. Veoma mi je žao zbog svega ovoga i nadam se da sam vam ovim olakšao buduće razmatranje. U slučaju da vam nedostaju precizniji detalji, spreman sam da vam stojim na raspolaganju.
| čet 23 lis, 2008 12:59 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ovo je predpbrp... što je crno, malo i grebe po mikrovalnoj... Beba u mikrovalnoj !!!! Pouka vica? Režite djeci nokte!!!!
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 23 lis, 2008 11:28 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Ovo je navodno istinit događaj i odgovor na testu iz Terme (Nauke o toplini) na FSB-u u Zagrebu. Odgovor jednog od studenata je bio toliko dubok da je profesor odlučio podijeliti ga sa svojim kolegama preko Interneta.
Pitanje: Da li je pakao egzoterman (predaje toplinu) ili endoterman (apsorbira toplinu)?
Većina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovu Boil-Mariottovog zakona (plinovi se hlade kad se šire i zagrijavaju kad se skupljaju) ili neku drugu varijantu.
Jedan od studenata je napisao slijedeće:
Prvo moramo znati volumen u kojem duše ulaze u pakao i izlaze iz njega. Smatram da odmah možemo pretpostaviti, da duša koja jednom uđe u pakao više iz njega ne izlazi. Znači, broj duša se povećava. Da bi dobili ideju o tome koliko je u paklu duša, osvrnimo se na različite vjere koje danas postoje na svijetu. Većina tih vjera tvrdi da onaj tko nije pripadnik baš te određene vjeroispovijesti ide u pakao. Dakle, zaključak je da će sve duše završiti u paklu.
Ako tome dodamo odnos nataliteta i mortaliteta, možemo očekivati da broj duša eksponencijalno raste. Dakle, obratimo pažnju na odnos promjene zapremine pakla, jer prema Boilovom zakonu za zadržavanje istog tlaka i topline zapremina mora rasti proporcionalno s brojem pristiglih duša. To nam pruža dvije mogućnosti:
1. Ako se zapremina pakla povećava manje od potrebnog prosječnog broja duša koje stignu u pakao, temperatura i tlak pakla će toliko porasti da će pakao eksplodirati. 2. Ako se pakao širi brže od prosjeka koji mu je potreban da primi sve duše, temperatura i tlak će toliko opasti da će se pakao smrznuti.
Koja od mogućnosti je ispravna?
Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je prošli semestar kategorički iznijela Ivana s četvrte godine, a koja glasi: Prije će se pakao smrznuti nego što ću ja s tobom spavati i s obzirom na to da je sa mnom spavala jučer, mora biti ispravna teorija broj 2. Dakle pakao je sigurno egzoterman i smrznuo se. Zaključak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima više duše i preostalo je samo nebo, što je dokaz postojanja Boga, a to objašnjava i zašto je Ivana sinoć vikala Ah moj Bože!
Ovaj student je jedini dobio 10 bodova.
| uto 04 stu, 2008 8:31 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
BrickTop je napisao/la: Ovo je navodno istinit događaj i odgovor na testu iz Terme (Nauke o toplini) na FSB-u u Zagrebu. Odgovor jednog od studenata je bio toliko dubok da je profesor odlučio podijeliti ga sa svojim kolegama preko Interneta.
Pitanje: Da li je pakao egzoterman (predaje toplinu) ili endoterman (apsorbira toplinu)?
Većina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovu Boil-Mariottovog zakona (plinovi se hlade kad se šire i zagrijavaju kad se skupljaju) ili neku drugu varijantu.
Jedan od studenata je napisao slijedeće:
Prvo moramo znati volumen u kojem duše ulaze u pakao i izlaze iz njega. Smatram da odmah možemo pretpostaviti, da duša koja jednom uđe u pakao više iz njega ne izlazi. Znači, broj duša se povećava. Da bi dobili ideju o tome koliko je u paklu duša, osvrnimo se na različite vjere koje danas postoje na svijetu. Većina tih vjera tvrdi da onaj tko nije pripadnik baš te određene vjeroispovijesti ide u pakao. Dakle, zaključak je da će sve duše završiti u paklu.
Ako tome dodamo odnos nataliteta i mortaliteta, možemo očekivati da broj duša eksponencijalno raste. Dakle, obratimo pažnju na odnos promjene zapremine pakla, jer prema Boilovom zakonu za zadržavanje istog tlaka i topline zapremina mora rasti proporcionalno s brojem pristiglih duša. To nam pruža dvije mogućnosti:
1. Ako se zapremina pakla povećava manje od potrebnog prosječnog broja duša koje stignu u pakao, temperatura i tlak pakla će toliko porasti da će pakao eksplodirati. 2. Ako se pakao širi brže od prosjeka koji mu je potreban da primi sve duše, temperatura i tlak će toliko opasti da će se pakao smrznuti.
Koja od mogućnosti je ispravna?
Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je prošli semestar kategorički iznijela Ivana s četvrte godine, a koja glasi: Prije će se pakao smrznuti nego što ću ja s tobom spavati i s obzirom na to da je sa mnom spavala jučer, mora biti ispravna teorija broj 2. Dakle pakao je sigurno egzoterman i smrznuo se. Zaključak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima više duše i preostalo je samo nebo, što je dokaz postojanja Boga, a to objašnjava i zašto je Ivana sinoć vikala Ah moj Bože!
Ovaj student je jedini dobio 10 bodova. ajme genijalno 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 05 stu, 2008 12:36 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. Realist vidi svjetla vlaka. Strojovođa vidi tri idiota na pruzi.
| čet 06 stu, 2008 10:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Nakon duge ljubavne noći, on primjeti sliku nekog muškarca na noćnom ormariću...
I zabrine se.
- Ovo je tvoj muž? - upita nervozno.
- Ne, budalice ... - odgovori ona mazeći se uz njega.
- To je onda tvoj zaručnik?
- Ni slučajno! - kaže ona, grickajući mu uho.
- A tvoj otac ili tvoj brat? - opet insistira on.
- Ne, ne i ne! Tako si seksi kada si ljubomoran!
- Pa dobro hoćeš li mi reći tko je to, može li se to ikako saznati?
- Dobro kad si navalio, to sam ja prije operacije.....
| pon 10 stu, 2008 1:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
PERPETUUM MOBILE
- Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaze joj: "Hajde, spremi se, idemo tjedan dana na sluzbeni put u inozemstvo..." - Sekretarica po povratku kuci obavjestava muza: "Dragi, moram sa sefom na sluzbeni put na tjedan dana, moraces se sam brinuti o sebi..." - Muz obavjestava svoju ljubavnicu: "Moja zena putuje na tjedan dana, provescemo to vrijeme zajedno..." - Ljubavnica obavjestava svog ucenika kome daje satove iz matematike: "Bit cu jako zauzeta, imam puno posla i pauzirat cemo tjedan dana..:" - Ucenik sav sretan obavjestava svoga djedu: "Djedice moj, bit cu slobodan tjedan dana i nemam satove matematike, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje..." - Djed (inace direktor kompanije) ponovno zove svoju sekretaricu: "Plan je promijenjen, moj unuk me moli da provedemo vrijeme zajedno. Putovat cemo drugi put..." - Sekretarica zove svoga muza: "Dragi, moj sef je zauzet, sluzbeni put je odlozen..." - Muz zove ljubavnicu: "Necemo moci ovaj tjedan, zena je odlozila put..." - Ljubavnica zove ucenika: "Nastave ce ipak biti kao i obicno..!" - Ucenik zove djedu: "Djedice, nastavnica je rekla da ce nastave biti kao i obicno, ne mogu ti praviti drustvo..." - Djeda zove svoju sekretaricu: "Ne sekiraj se, ipak putujemo ovaj tjedan. Spremaj stvari..."
| pon 22 pro, 2008 2:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|