| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Seinfeld
Seinfeld je u isto vrijeme, tako da nista od X-Filesa...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 14 lis, 2008 7:54 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
 Re: Dosjei X [HRT]
MacGyver je napisao/la: Seinfeld je u isto vrijeme, tako da nista od X-Filesa... Više se nasmijem na vremenskoj prognozi nego na dosadnom Seinfeldu...
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| sri 15 lis, 2008 11:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bassman je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Seinfeld je u isto vrijeme, tako da nista od X-Filesa... Više se nasmijem na vremenskoj prognozi nego na dosadnom Seinfeldu... Onda si cudan, vrlo cudan
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 16 lis, 2008 12:32 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Nije da sam čudan neg jednostavno nevolim americki humor..
    For Cardassia!!!
|
| čet 16 lis, 2008 2:40 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| čet 16 lis, 2008 2:54 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 16 lis, 2008 4:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bassman je napisao/la: Nije da sam čudan neg jednostavno nevolim americki humor.. Seinfeld je vrlo daleko od americkog humora... tipican americki humor je kreveljenje i glupiranje (Jim Carrey), ili nesto kao Prijatelji, gdje su si svi dobri, vole se i sl. Seinfeld nije ni jedno od toga, njegov se humor temelji na inteligentnim dijalozima, i ponekad na mimici i govoru tijela (pogotovo Kramer). I jos jedna stvar koja je u Seinfeldu koja je netipicna za americke serije je to da likovi nisu ogromni pozitivci nego ih nije briga za druge (to pogotovo dolazi do izrazaja u zadnjoj epizodi), a i medjusobno cesto zeznu jedan drugoga
|
| čet 16 lis, 2008 8:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Seinfeld
Serija koja je počela kao svaki drugi sitcom, a izrasla je u najkompleksnije televizijsko remek djelo. (by nov@TV)
...ajd ... komentare bacajte ovdje... 
| čet 16 lis, 2008 11:32 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Aj ev nek vam bude pa ću ga jednom pogledati do kraja...
    For Cardassia!!!
|
| pet 17 lis, 2008 12:37 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
 Re: Seinfeld
Cosmo Kramer e ja taj tip lud,...najbolje mi je bilo kad je došo do teorije da ljudi prespavaju pola svojeg života i onda nije spavo....to mi je jedna od najboljih epizoda....umirem od smjeha kad se sjetim toga... 
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pet 17 lis, 2008 8:37 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Seinfeld je ZAKON! A Kramer, Costanza i Newman.... ahahaha!  Prezakon su. Elaine me iritira kao Troica u TNG-u... one su mi jako slične. Ne dobiju po par tjedana pa su živčane.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 17 lis, 2008 11:26 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: Serija koja je počela kao svaki drugi sitcom, a izrasla je u najkompleksnije televizijsko remek djelo. (by nov@TV Baš se neki komentator ovom izjavom proslavio. Kakve tu pretjerane kompleksnosti ima? Nikakve. Ameri su dobro opisali Seinfeld: "Nevjerojatni je fenomen kakvu je planetarnu popularnost stekla serija o ničemu". U tome je posebnost ove teško nadmašive serije.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 17 lis, 2008 1:20 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Seinfeld je serija koja nema konkurencije.... serije treba shvatiti, njihov naćin sprdanja te ophođenje treba razumjeti.. to je jedina serija uz Star trek što me može odvratiti od nekog izlaska ili pivkana u parku....
nezamjenjiva!
_________________ "Laws change depending on who's making them, but justice is justice." -- Odo (A Man Alone)
|
| pon 01 lip, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ma Seinfeld je dobra serija, ali brate gledam je vec 10 godina na usi mi izlazi van 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 01 lip, 2009 4:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a da uzeš pauzu par godina...  ...a da gledaš bilo koju seriju 10 godina, bit će ti je već na vrh glave...
| uto 02 lip, 2009 3:02 pm |
|
 |
|