| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Dosjei X
Dosjei X ponovno na HRT-u Nakon prvotnih nedoumica o tome koja će od hrvatskih TV kuća reprizirati popularne Dosjee X, napokon je izašlo na vidjelo kako je prava na prikazivanje otkupio HRT. Naime, od petka 10. listopada na HRT-u ćemo opet imati priliku uživati u pustolovinama Foxa Muldera i Dane Scully. Serija će se prikazivati od ponedjeljka do petka u kasnovečernjem terminu na HRT 1, koji trenutno zauzima šesta sezona 24. Prva epizoda je na rasporedu u 0:25h. Nakon što krene prikazivanje Dosjea X, HRT će vjerojatno po prvi put u svojoj povijesti istovremeno prikazivati četiri SF serije. Naime, uz Dosjee X gledatelji već duže vrijeme mogu uživati u reprizi Star Treka, kao i u premijernim epizodama Doctor Whoa i Eureke. Stoga svakako valja pohvaliti HRT, uz nadu kako je ovo još jedan korak prema otkupu serija iz Stargate franšize, koje fanovi već godinama traže od HRT-a.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 29 ruj, 2008 8:55 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
 Re: Dosjei X ponovno na HRT-u
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 06 lis, 2008 7:22 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
mene isto  sjećam se epizode dok se neki alien tam ljudima uvukao pod kožu i uspio je doći do mozga.mene je bilo strah posle na wc ići jer sam mislila da će mi samo izletjeti iz wc školjke  al ja sam svejedno i dalje gledala seriju 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 lis, 2008 10:29 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
alien she je napisao/la: mene isto  sjećam se epizode dok se neki alien tam ljudima uvukao pod kožu i uspio je doći do mozga.mene je bilo strah posle na wc ići jer sam mislila da će mi samo izletjeti iz wc školjke  al ja sam svejedno i dalje gledala seriju   Ajme sjecam se te epizode Nisi jedina, i ja sam umirala od straha, i jedno pola godine nakon toga tjerala mamu da ide samnom na wc da me cudoviste iz kanalizacije slucajno ne napadne Al svejedno bih opet gledala seriju  Steta sto je tako blesav termin, nema sanse da ju uspijem gledat 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 lis, 2008 7:14 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: Steta sto je tako blesav termin, nema sanse da ju uspijem gledat  istina,ja sam popizdila kaj je takav mutavi termin ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 lis, 2008 8:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Termin je puno bolji od tremina Star Treka
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 06 lis, 2008 8:07 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ja sam imala noćne more nakon što sam slučajno na televiziji vidjela epizodu u kojoj netko makne pokrivač i ugleda ljudski obris od grobljanske zemlje. Poslije toga me neko vrijeme bilo strah podizati pokrivač, a malo nakon toga se razvila manija otkrivanja pokrivača.  Međutim, za razliku od višepotpisanih, ja nisam dalje to gledala. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 06 lis, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Ja bih tako rado volio gledati seriju, jer ima jako puno izvrsnih tema i citata. Obožavam one monologe i pisanje dnevnika od Dane Scully. Ali jednostavno kad pogledam neku epizodu... ne smijem sam spavati... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 07 lis, 2008 9:43 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Dejanira je napisao/la: Steta sto je tako blesav termin, nema sanse da ju uspijem gledat  a VCR?
| čet 09 lis, 2008 9:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Alokin je napisao/la: a VCR? Nemam VCR tu u Zagrebu A nista, pokusat cu bar nekad pogledat na TV-u... ak ne zaspem... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 10 lis, 2008 2:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jeeeee konačno!!! ...Mulder & Scully su izgledali mlađahno... 
...ja sam dosta epizoda propustio u prve tri sezone... ...pa sad jedva čekam... jer ću neke gledati prvi puta...
...fora je bilo početno upoznavanje...
...a točkice na leđima Scully... ... već sam mislio da su je oteli , a ono Mulder kaže da je to od komaraca... LOL
...pratit ću seriju redovito...
| sub 11 lis, 2008 11:30 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Dosjei X [HRT]
Kao i par kolega ovdje kao klinka sam obožavala to gledati i također sam noćima poslije imala noćne more i halucinacije Moji meni nisu niš zabranjivali koliko se sjećam ali su mi napomenuli da je strašno za mene. Sad bih voljela to pratiti, ali mi je termin malo zabrinjavajuć. Prekasno za takav tip serije. Opet ću noćne more imati. Neki jednostavno ostanu pichkice...
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 11 lis, 2008 11:52 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
lol ja nisam nikad imala probleme ... ja sam obožavala Mulderov humor! prije par mjeseci sam pogledala svih 9 sezona (nabrijavanje na film) ... al tako mi je žao što je tako kasno i što nova generacija neće uspit pratit ...
| ned 12 lis, 2008 11:00 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
jej danas napokon mogu gledati x-files!jedva čekam 
|
| pon 13 lis, 2008 11:07 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Eeee, X-ići moji... moja najdraža TV serija ikad (barem do negdje šeste sezone, nakon toga postane g*vno). Anyway, sutra je i jedna od meni najdražih epki ("Squeez" - prvo od dva pojavljiivanja Eugenea Toomsa), pa tko nije gledo - zna što mu je činiti (ne zanimaju me opravdanja  )
|
| pon 13 lis, 2008 11:47 pm |
|
 |
|