| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Sastanak 25.09.
Za sutrašnji sastank planirano je sređivanje arhive.  "zar opet" Ukratko čiščenje, bacanje stvari kaj nam ne treba itd. jer je tamo kaos i samo jedna osoba zna gdje je kaj-naravno arhivar  , no u to nisam isto siguran E sad znam koliko svi volite radne akcije  , ali bi ipak volio da se pojavite više od 5  -zašto-zato jer da se netko za mjesec dana ne sjeti pa kaj ste to bacili Za sve je sastanak redovno...samo Teddea, ja, mozda i Max ili Zmajchek bi trebali malo ranije doci... vidimo se  eh da skoro zaboravio... SVI koji ste nešto POSUDILI probajte doći ako pročitate ovu obavijest na vrijeme...inace slijede sankcije 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 24 ruj, 2008 9:44 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Sastanak 25.09.
joj u mene enterprise... posudio sam ga a ja sam do pon. u međugorju... tada dolazim u zg... ali sumnjam da se itko sjetio... ali vratit ću...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 25 ruj, 2008 3:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
daso je napisao/la: joj u mene enterprise... posudio sam ga a ja sam do pon. u međugorju... tada dolazim u zg... ali sumnjam da se itko sjetio... ali vratit ću... ak tam piše da si posudio onda si posudio...nemamo se kaj sječati-to bum danas prošao sa arhivarkom da vidimo tko je sve dužan btw nema problema, vrati kada dođeš...probaj onda donijet drugi četv. ali nemoj zaboravit
|
| čet 25 ruj, 2008 3:26 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
neću... donjet ću i malo iznenađenje... voyager....uuuuuuuuuuuuuu
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 25 ruj, 2008 3:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja moram vratiti 3 DVD-a od SG-1, kod mene su već par mjeseci 
| čet 25 ruj, 2008 4:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sakupilo se oko 15 ljudi Ali samo  oni kaj su sudjelovali u slaganju ormara, sljedeći put kad dođem očekuju male nagrade uz kraša Sjedenje za stolom i kritiziranje trenutne i buduće vlasti ne računam sudjelovanjem 
|
| sub 27 ruj, 2008 12:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Zvonkec, kaj nisi primjetil da sam ja namjerno uzeo triviju i trekiziro ekipu okolo samo da se ne ukljucujemo u vasu raspravu... 
| sub 27 ruj, 2008 1:09 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja sam složio fanzine po datumu i Zagonetne tri kocke, zaslužujem malo tog Kraš iznenađenja. 
| sub 27 ruj, 2008 1:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Eh sad su svi nekaj radili 
|
| sub 27 ruj, 2008 1:53 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Da, da, i ja sam radio. Mislima sam slagao ormar. Ja ne moram dobit Kraša, nego Koestlina.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 27 ruj, 2008 3:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kad sam ja salago ormar... automatski sam postao arhivar...  ...no meni je to puhnulo jedne nedjelje... pa sam bio koristan... 
...i kod mene je zadnji STAR TREK časopis...
...SORRY-te , kriv sam... !!
| sub 27 ruj, 2008 11:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...kad sam ja salago ormar... automatski sam postao arhivar... 
pa to je ok sad dok smo to sredili, stvarno se prije nije znalo čega ima, a čega ne  viš mogao bi podjeliti tu funkciju s Teddeom, moram ju pitat 
|
| ned 28 ruj, 2008 12:01 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...he he... ja sam znao di je što  ...ma nema potrebe kad sam ja 100-tinak km... daleko od vas 
| ned 28 ruj, 2008 12:04 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...he he... ja sam znao di je što  ...ma nema potrebe kad sam ja 100-tinak km... daleko od vas  pa baš se nebi složio  , nisi vidio ormar u zadnje vrijeme...mene bilo strah da nekaj ne iskoči iz njega sad je 
|
| ned 28 ruj, 2008 12:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...priznajem... nije me dugo bilo u podrumu... ...da sam svratio, već bi ja to u red stavio 
| ned 28 ruj, 2008 12:11 am |
|
 |
|