| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Stanje u Udruzi / nova skupština
frenky je napisao/la: ja znam da ja imam minimalno jednu temu, ako ne i dvije...
prva: ciatanje, rasprava i glasovanje o prihvacanju pravila foruma...
drugo: buco i slično ponašanje na forumu Mislim da za tim nema potrebe. Te dvije teme bez problema može zajednički proraditi IO i staff foruma na kratkom meetingu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 23 ruj, 2008 11:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
@frenky, Kak mi se sve cini te teme budu najjednostavnije/najkrače rješene  evo btw za sve koji niste znali, skupština se priprema za tjedan ili 2 tj. nakon Rikona-18. ili 25. znaci subote su u igri.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 23 ruj, 2008 4:50 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mnogo dobri datumi. I jedan i drugi (18. ili 25.) je prihvatljiv. Naj-taman!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 23 ruj, 2008 5:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
I ljudi očekujem kandidature, da vidim s kim ču raditi pošto nam je predsjednik dao i službeno ostavku... za potpredsjednicu nisam siguran da ce ostati na ovoj poziciji-pa se mozete i za to kandidirat evo ja se sada i tu kandiram da ostanem tajnik idemo ostali...??? ideje, prijedlozi, mišljenja... 
|
| uto 23 ruj, 2008 5:46 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: I ljudi očekujem kandidature, da vidim s kim ču raditi Ah, ja još razmišljam o kandidaturi... El Zvonko je napisao/la: pošto nam je predsjednik dao i službeno ostavku... A da? A kada to? El Zvonko je napisao/la: za potpredsjednicu nisam siguran da ce ostati na ovoj poziciji-pa se mozete i za to kandidirat E, pa za tu funkciju se i kanim kandidirat... a, sad... ovisi o razvoju situacije na samoj skupštini tj. ovisi o tome ko će se kandidirat za potpredsjednika. Ako će biti više kandidata osim mene odnosno ako će biti koji "jači" kandidat od mene, onda se neću kandidirati.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 23 ruj, 2008 5:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Isto kao prosle godine, kandidiram se za novog predsjednika, sada konacno imam raščišćenu situaciju sa ispitima, pa mogu preuzeti duznost. Dedatlje o svojoj kampanji necu otkrivati, vjerujem da svi znate za sto se zalazem i da nekima ne moram ponavljati istu pricu opet, no ak netko ima pitanja ima tema na mojem kutku pa neka postavi bilo kakvo pitanje.
| uto 23 ruj, 2008 5:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
@Shadow, možda bi bilo dobro da ukratko opišeš za što se zalažeš i što želiš napraviti u Udruzi jer to, vjerujem, dosta članova skupštine ne zna.
|
| uto 23 ruj, 2008 7:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, tupoglavci... nagradno pitanje: koji je vikend esekon? anyone? hajde, pa nije tak tesko... tko nezna nek malo progoogla. to valjda nije tesko... ili mozete i pokusati pogađati. da vam malo pomognem, pocnite razmisljati u ovom smjeru: "ok, zasto ovaj idijot tu prica o essekonu? mozda je napokon totalno skrenuo. pretpostavimo suprotno. ok, ako nije skrenuo zasto onda spominje essekon? da vidimo o cemu se raspravlja na ovom topicu... a, pa tu su neki datumi za skupstinu... hm... pitam se... ima li to kakve veze sa essekonom... kad je uopce essekon? hm... buduci da ant spominje essekon u ovom topicu... moze li to znaciti da..." tada! skuzio si! dakle, jedan od gorespomenutih vikenda je essekon. sad imas 50% sanse da pogodis. (nisi morao ni googlat... ali ajde, citanje mojih postova dovoljna je muka)
anyway, sto hocu reci je da je essekon drugi vikend nakon rikona, sto ce reci 24. do 26. tak da... bilo bi ljepo kad bi mi skupstinu odrzali vikend ranije.
hvala na pozornosti.
P.S. ja bi se kandidirao za podpredsjednika.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 23 ruj, 2008 7:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ant sine, pa ovo je bilo neocekivano... 
| uto 23 ruj, 2008 7:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Ant je napisao/la: P.S. ja bi se kandidirao za podpredsjednika. glasat ću za tebe 
| uto 23 ruj, 2008 8:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Shadowmaster je napisao/la: Ant sine, pa ovo je bilo neocekivano...  zasto? pa vec sam par puta spomenuo da bih se mogao kandidirati... imam vec i plakat gotov! @ fallen: hvala, hvala, puno mi to znaci. dobiti ces prikladni bedž kad se sljedeci put vidimo 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 23 ruj, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant je napisao/la: ok, tupoglavci... nagradno pitanje:... da ne qoutam dalje ovo me tak podsječa na mene prije 3 godine  @frenky, nisam rekao da je manje važno  nego da je lagano za riješiti 
|
| uto 23 ruj, 2008 11:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant jel se to meni cini da si.... 
| sri 24 ruj, 2008 12:43 am |
|
 |
|