Sada je: uto 18 kol, 2026 4:33 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 
 The Incredible Hulk [2008] 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Post The Incredible Hulk [2008]
The Incredible Hulk [2008]

slika

Upravo pogledao Incredible Hulka i mogu reći kako sam poprilično oduševljen, za razliku od smeća iz 2003. godine koje je režirao Ang Lee (Tigar i zmaj, Planina Brokeback). Dok onaj iz 2003. nije imao ni priču ni efekte (Hulk izgledao kao Shrek iz video igrice), ovdje je priča dobra, a efekti dojmljivi.

Norton je izvrstan kao Hulk, a Roth kao Abomination, te William Hurt u ulozi generala. Doduše, dobri bi bili i Eric Bana i Sam Elliot da je film radila ekipa Incredible Hulka, a ne neka šaka jada.

Uistinu je šteta što film nije postigao veći uspjeh na box-officeu (uloženo 150 miljuna, zarađeno u svijetu 247 miljuna, od toga u SAD-u 134 milujuna) pa je se čini kako neće biti nastavka (barem su takve bile posljednje informacije). A uistinu je šteta da ne dobijemo Incredible Hulka 2, budući smo u filmu vidjeli transformaciju Dr. Samuela Sternsa u Leadera, koji bi time vjerojatno bio glavni negativac u dotičnom filmu.

Ipak, ako ništa drugo, izglednije je kako ćemo Nortona u ulozi Hulka ponovno vidjeti u Avengers filmu, koji će okupiti Iron Mana, Captain Americu i još podosta Marvelovih junaka. Navedeni film najavljen je za srpanj 2011. godine.

Konačno, lijepo je opet bilo vidjeti legendu, Tonyja Starka a.k.a. Iron Mana s najavom kako sastavljaju tim (tj. Avengerse pod okriljem S.H.I.E.L.D.-a), te spominjanje Stark Industries na početku filma.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

ned 21 ruj, 2008 12:10 am
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Post Re: The Incredible Hulk [2008]
Norton o Hulkovoj budućnosti

slika

U nedavnom intervjuu za MTV News, glumac Edward Norton izjavio je kako mu dužnosnici Marvela još uvijek nisu otkrili hoće li producirati eventualni nastavak The Incredible Hulka s njime u glavnoj ulozi, kao ni hoće li se njegov lik pojaviti u najavljenom Avengers filmu.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

ned 21 ruj, 2008 9:39 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Hurd o Hulkovoj budućnosti

slika

Govoreći za MTV, Hulkova producentica Gale Anne Hurd izjavila je kako je odlučna snimiti nastavak The Incredible Hulka s Edwardom Nortonom u glavnoj ulozi. Osim toga, osvrnula se i Avengers film u kome bi se Hulk mogao naći u ulozi negativca.

Benedikt XVI

sub 25 lis, 2008 9:23 pm
Profil Web stranica
Cadet 4th year
Cadet 4th year

baš sam jučer nabavio film i budem ga pogledao... onaj stari iz 03. je totalno u banani bio... nadam se da je ovaj bolji kao što kažu

ned 26 lis, 2008 11:39 am
Ensign
Ensign

Hulk=Bezvezarija :-k

ned 26 lis, 2008 8:37 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Bassman je napisao/la:
Hulk=Bezvezarija :-k

Daj malo to elaboriraj, potkrijepi, umjesto takve spartanske konstatcije.

Benedikt XVI

ned 26 lis, 2008 8:58 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: