|
Sada je: sub 18 tra, 2026 2:15 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Stanje u Udruzi / nova skupština
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Podsjeća li vas trenutno stanje u Udruzi na stanje koje je bilo u drugoj polovici 2005. g. i da li mislite da treba održati skupštinu:  (anketno pitanje). Pitanje je prvenstveno namjenjeno starijim-članovima koji su tada bili u klubu pa znaju što se je dešavalo. Ali na pitanje mogu i odgovarati članovi s manje staža, ako su upoznati u problematiku. Pa da čujemo  ... za više informacija slobodno pročitajte mailove sa liste (9 mj. pa nadalje) http://groups.yahoo.com/group/usscroatia-space/, bilo je to pred-forumsko vrijeme možete slobodno komentirati...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 10 ruj, 2008 12:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Stanje u Udruzi / nova skupština
Ah da to odma izbacim iz sistema, ja sam za skupstinu. Siguran sam da to vec vecina zna no cisto statisticki gledano, od kad smo oformili novi nadzorni odbor na prosloj skupstini, od tada nije bio niti jedan formalni sastanak istog, stoga, kao i uvijek napist cu da su sastanci potrebni, bili oni bilo kojeg tipa, bilo oni nekima glupi ili bezvezni, sastanka treba biti i to ne zato da to ljepse izgleda prema van, nego jer je to i red. No opet ne mogu reci da sastanci nisu bili, bili su redovni sastanci kluba, no niti jednom prilikom na tim sastancima nisu sudjelovali svi clanovi nadzornog, cak ni minimum 2 clana nadzornog, a da ne kazem svi clanovi izvrsnog odbora. Tema za rasprave ima. Stoga sam definitivno za skupstinu. Jedna od tema je i pisanje projekta gradu o kojem vam bolje moze objasniti Ternek i po meni bi to trebao biti prioritet jer nam polagano istice vrijeme za prijave. Eh a sad usporedba sa proslosti udruge... jest da sam prosao sve tranizicije u udruzi, no moram napomenuti da je svaki problem specifican i treba ga se posebno tretirati. No ako vec gledamo kako su se ti problemi rjesavali prije, odgovor je opet .... skupstina... 
| sri 10 ruj, 2008 5:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Skupština je prijeko potrebna zbog ovakvog stanja u udruzi. A i zbog prijava Gradu, kako je Leo naveo. Konačno da dobijemo neku lovu i/ili možda neke nove (besplatne) prostore.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 10 ruj, 2008 7:19 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
SKupština je prijeko potrebna jer je trenutno stanje neodrživo.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 11 ruj, 2008 3:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Slažem se s TerNekom kaj se tiće stanja. @Shadow; što se tiće sastanaka IO mi smo ih imali, znaći svi troje. NO ima svoje sastanke koje prema statutu održavaju po potrebi. Doduše dok sam ja bio pred. prakticirao sam te sastanke objediniti, znaci IO i NO. P.S. Kod: Predlagači za skupštinu su: 1. El Zvonko 2. Shadowmster 3. T'Grel 4. TerNek ... Bilo bi odlično kada bi trenutni predsjednik posjetio ovu temu pa komentirao što on zapravo želi...
|
| čet 11 ruj, 2008 11:12 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Pitanje je je li je on predsjednik u ostavci ili predsjednik Udurge...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 11 ruj, 2008 12:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Pitanje je je li je on predsjednik u ostavci ili predsjednik Udurge... Predsjednik u ostavci, može biti i trenutni predsjednik-znaci maX !
|
| čet 11 ruj, 2008 12:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Pitanje je je li je on predsjednik u ostavci ili predsjednik Udurge... Predsjednik u ostavci, može biti i trenutni predsjednik-znaci maX ! Pa i pitao sam za maX-a. Jel on predsjednik u ostavci ili je još uvijek samo predsjednik udruge. Jer skupštini ovisi o tom pitanju.
|
| čet 11 ruj, 2008 6:44 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja ne znam kakvo je stanje bilo prije... ali znam kakvo sam stanje vidio prilikom mog boravka u udruzi... pošto ovo nije moja prva udruga u kojoj sam član, smatram da onakav pristup ne samo odbora nego i predsjednništa etc. nije baš primjeren funkcijama koje obnašaju... da smatram da se treba održati skupština i na njoj razriješiti sve ono što trenutačno muči udrugu... (da se ne iznosi u javnost znamo o čemu pričamo)
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 17 ruj, 2008 2:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
update Kod: Predlagači za skupštinu su: 1. El Zvonko 2. Shadowmster 3. T'Grel 4. TerNek 5. Teddea 6. Ronald 7. Danijel 8. daso 9. ... koga sam zaboravio nek se dopiše
|
| sri 17 ruj, 2008 5:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Možda bi, Zvonko, bilo svrsishodno da napišeš kad bi se okvirno skupština održala, oko kojeg datuma.
|
| sri 17 ruj, 2008 5:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Možda bi, Zvonko, bilo svrsishodno da napišeš kad bi se okvirno skupština održala, oko kojeg datuma. biti ce prvo sastanak uprave kak sam danas dobio informaciju od potp. pa cemo tamo sve dogovoriti, no mislim da ce biti 1 tjedan u 10. mj. 
|
| sri 17 ruj, 2008 5:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: Podsjeća li vas trenutno stanje u Udruzi na stanje koje je bilo u drugoj polovici 2005. g. i da li mislite da treba održati skupštinu:  (anketno pitanje). Slazem se da bi skupstinu bi trebalo odrzati radi vise razloga, samo je pitanje na koji nacin ce se to obaviti. Nadam se da cemo uskoro dobiti detaljnije informacije. Sto se tice usporedbe, stanje donekle podsjeca na ono prije par godina, a ima zanimljivih mailova i prije 9. mj. 2005  Kod: Predlagači za skupštinu su: 1. El Zvonko 2. Shadowmster 3. T'Grel 4. TerNek 5. Teddea 6. Ronald 7. Danijel 8. daso 9. Cvicek 10. ...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 ruj, 2008 2:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kod: Predlagači za skupštinu su: 1. El Zvonko 2. Shadowmster 3. T'Grel 4. TerNek 5. Teddea 6. Ronald 7. Danijel 8. daso 9. Cvicek 10. ... oho, več nas je 9 javnih, k tome je još i 9 prikrivenih moram ponoviti statut  i to nabrzinu 
|
| sub 20 ruj, 2008 5:46 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|