| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Web udruge
Onaj je grafikon apsolutno točan.
U FF3 radi, u IE7 radi samo kaj daje 10px razmak di nebi trebao ali tog jeb*** ću ja srediti, IE6 - majkuuuuu muuuuuu nemrem ga popravit da ga jeb***
Jel dizajn opće prihvatljiv, ako nije da ne gubim živce radeći ga.
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 07 ruj, 2008 10:30 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Uspjela sam srediti i u IE6
|
| ned 07 ruj, 2008 11:26 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ezri, ovaj zadnji dizajn je odlican Ja bi mozda jos stavila nekakve slike sa strane (volim kad je sareno  ), ali i ovako je super... Minimalisticki i jednostavno, a lijepo U svakom slucaju, puno bolje od trenutnog dizajna 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 07 ruj, 2008 12:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
@Dejanira slazem se sa svim recenim Bravo Ezri doduše nisam u ovoj anketi glasao jer je su mi oboje opcije ok glavno da je web funkcionalan i na nekaj lici, a ne ovo kaj je sad @Ezri; znaci ovo bi trebao biti predlozak http://i36.tinypic.com/mr2ply.jpg kako bi novi web izgledao, ili su i one druge opcije u igri ??
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 07 ruj, 2008 12:28 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Šareno = loš web ( u principu ) http://i36.tinypic.com/mr2ply.jpg To je taj skin, drugog nemam, samo sam taj radila i namučila se ko konj. Skin je gotov pa kad želite ja ga pošaljem.
|
| ned 07 ruj, 2008 11:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ma mislio sam na one linkove kaj si prije postavila, onaj sa Defiantom i onaj drugi... "Šareno = loš web ( u principu )" e to ne bi znao, pa se necu mjesat 
|
| pon 08 ruj, 2008 12:02 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
I naravno copy + paste kod od bannera.... 
| pon 08 ruj, 2008 10:36 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Shadowmaster je napisao/la: I naravno copy + paste kod od bannera....  Nekaj mi je nejasno kod toga to ćemo prek skypea... Dodam brodić ali bojice ne znam... možda ako uspijem jer sam imala sranja s bojama... Logo udruge bi jako rado dodala ali ga nemam
|
| pon 08 ruj, 2008 4:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Eto bas zato ocu da mi probas ovaj cetvrtak doc u udrugu da ti sve ljepo objasnim i da to sredimo... zasad napravi jedan placeholder... dimenzija 468 x 60 moze biti i bijeli pa na njemu napisi BANNER a ja cu ubaciti kod nije bed... ono tipa bijeli pravokutnik...  Lakse ces sklepat dizajn ako vidis otprilike di ti banner dolazi...   Mozes i u photoshopu... pa samo nalijepi negdje tu sliku a ja cu je zamjenit kodom...
| pon 08 ruj, 2008 4:20 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ja bi jako rado došla ali zdravstveno sam onemogućena. Također bi trebala opet članarinu platiti a 50kn davat a ne doć niti jednom mi je loša investicija.
Jel placeholder treba biti u headeru ili footeru? I da... Oni mali bannerčići od friendovskih stranica bi išli s desne strane u sidebar
|
| pon 08 ruj, 2008 8:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Svjedno je di su banneri samo ih počvrčkaj negdje a ja ih lako popravim...
| pon 08 ruj, 2008 9:30 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Jel mi možeš molim te sve bannere koji trebaju biti na stranici u rar staviti pa da dovršim dizajn. I da... Logo od udruge mi treba
|
| pon 08 ruj, 2008 9:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nemam ja logo od udruge ali bannere ti stavim... tj placeholdere nema problema...
| pon 08 ruj, 2008 10:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shadowmaster je napisao/la: Nemam ja logo od udruge riješeno !!! 
|
| pon 08 ruj, 2008 10:59 pm |
|
 |
|