|
Sada je: ned 16 kol, 2026 7:38 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Prijedlozi
El Zvonko je napisao/la: ajd ljudi ne davite covjeka sa tolikim prijedlozima Napisao je: frenky je napisao/la: Iskreno, nadam se kako će ovaj topic biti krcat vašim idejama. Tak da je svaki prijedlog dobrodosao  Ja bi, kad se vec prica o dodacima, volio da se postavi "Who was here", koji prikazuje tko je sve taj dan posjetio Forum Taj dodatak koliko sam cuo ne bi trebao napraviti puno izmjena po bazi (nije toliko teoretski opasan)....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 19 kol, 2008 5:12 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Imam jedan super prijedlog i znam da ge nećte moći odbiti !!!!! Naravno radi se o "trash binu" naravno public ! Pozdrav Treče sreće 4

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 19 kol, 2008 8:04 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 23 kol, 2008 2:09 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
to se i meni prije događalo 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 23 kol, 2008 4:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sad cu zvucat jako opako... muhuhuhuhuuhuaaahahahhahahha....  Ma zezam se necu tako zvucat no pretpostavljam da neki misle da tako zvucim...  I da nastavim u istom tonu... Cekao sam dan kad ce netko ovo konacno primjetit.... iskreno drago mi je da je to neko konacno primjetio.... .... i odgovorit cu sluzbeno u ime cjelog kluba... da radi se na tome da se stvar ispravi.... na tome se intenzivno radi i vjerujte mi stvar ce biti uskoro rijesena. No nazalost tu je par faktora koji to malo usporavaju, no vjerujte mi da evo govorim u ime cjelog kluba da ce netko ovu stvar rijesit. Sreca je nasa sto trenutacno imamo Frenkyja koji vec radi na tome, no nedavno smo na sastanku bas razgovarali o ovom problemu i naravno problemu se moze pristupiti i iz drugacijeg kuta... a to je da se vratimo privremeno na staro ili da zamolimo nekog tko bi nam htio pomoci da ovo popravimo privremeno dok stvari ne sjednu na svoje mjesto, sve u svrhu cekanja na novi design koji je u izradi i nadajmo se da ce uskoro biti gotov. No posto smo vidjeli da jako dugo nitko nije primjetio ovu gresku posto efektira samo novi IE 8 i Frefox 3 pretpostavili smo da mozemo i bez promjena docekati novi design da ne forsamo ljude okolo, no eto ako netko zeli moze nam se prikljuciti u borbi protiv ove greske. Svaka cast Ezri na designu, no ako imas vremena evo pozivam te osobno da zajednickim snagama rijesimo ovaj problem ako nemas sta protiv. 
| sub 23 kol, 2008 5:22 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ja bih vam rado pomogla, možda bi skin i za Wordpress napravila no sjećam se kaj se desilo zadnji puta pa vam neću pomoći.
Inače treba znanje CSS-a i to se riješi u koji sat.
Bye bye
P.S. Znam za to od 1. dana ali sam toliko ljuta bila da me baš briga bilo kak se prezentiramo svijetu
|
| sub 23 kol, 2008 5:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja nazalost nemrem utjecat na greske koje je napravila prosla administracija. No ako imas vremena evo kad se ja vratim sa seminara mozemo se nac i probat nesto smislit. Eto ako mi das drugu sansu mozda uspijemo, ja znam nesto CSS-a no imam par ideja koje mozemo samo privatno raspravit.
| sub 23 kol, 2008 5:33 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja nazalost nemrem utjecat na greske koje je napravila prosla administracija. No ako imas vremena evo kad se ja vratim sa seminara mozemo se nac i probat nesto smislit. Eto ako mi das drugu sansu mozda uspijemo, ja znam nesto CSS-a no imam par ideja koje mozemo samo privatno raspravit. It's a deal! Imam par prijedloga i u kratkom roku se da tak nekaj postaviti na noge.
|
| sub 23 kol, 2008 5:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ezri je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Ja nazalost nemrem utjecat na greske koje je napravila prosla administracija. No ako imas vremena evo kad se ja vratim sa seminara mozemo se nac i probat nesto smislit. Eto ako mi das drugu sansu mozda uspijemo, ja znam nesto CSS-a no imam par ideja koje mozemo samo privatno raspravit. It's a deal! Imam par prijedloga i u kratkom roku se da tak nekaj postaviti na noge. WOW!  ovo sam puknuo skroz u prazno no ODLICNO!!! budemo u kontaktu dobrodosla u novi WEB TIM! 
| sub 23 kol, 2008 5:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Shadowmaster je napisao/la: Cekao sam dan kad ce netko ovo konacno primjetit.... iskreno drago mi je da je to neko konacno primjetio.... cuj, o tome su vec i na nosf-u pisali tako da... ako si vec cekao onda fakat nisi pozorno cekao, jer okolo se debelo prica o tome. tak da nije to tek sada "netko konacno primjetio"
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 23 kol, 2008 5:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Cekao sam dan kad ce netko ovo konacno primjetit.... iskreno drago mi je da je to neko konacno primjetio.... cuj, o tome su vec i na nosf-u pisali tako da... ako si vec cekao onda fakat nisi pozorno cekao, jer okolo se debelo prica o tome. tak da nije to tek sada "netko konacno primjetio" Na nasem forumu... ne na njihovom... mozda se nisam bas precizno izrazio... 
| sub 23 kol, 2008 5:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ant je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Cekao sam dan kad ce netko ovo konacno primjetit.... iskreno drago mi je da je to neko konacno primjetio.... cuj, o tome su vec i na nosf-u pisali tako da... ako si vec cekao onda fakat nisi pozorno cekao, jer okolo se debelo prica o tome. tak da nije to tek sada "netko konacno primjetio" Da vidio sam da se prica o tome i drugdje Btw ja isto znam za problem od prvog dana, ali nitko nije ponudio neko konstruktivno riješenje problema.... @Ezri znam sve kaj se je događalo po pitanju weba da lici na kaj danas lici, tj. da mi je sram otvoriti u firmi pred ljudima nasu stranicu @Shadow, znam da se mozemo vratiti na staru stranicu ali to je onda propali trud...kaj mi se isto ne sviđa ukoliko bi uspjeli, nešto probat skemijat vas dvoje imate potpunu podršku od ove administracije tj. mene i potpredsjednice 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 23 kol, 2008 8:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Mislim da bi se sad mogao otkljucati DS9 podforum u Anketi
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 30 ruj, 2008 4:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|