|
Sada je: ned 23 kol, 2026 1:53 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Stargate
Hmmm.. zanimljivo ! Znaci za koju godinu bi moglo doc i do mene Pozdrav HINAe 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 21 lip, 2008 9:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: Hmmm.. zanimljivo ! Znaci za koju godinu bi moglo doc i do mene ...samo se ti okani SGA kroz neko vrijeme... ...pred tobom je 7 dobrih sezona SG1 ... e onda množeš početi s SGA ...
| pon 23 lip, 2008 1:58 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Izašao je Continuum na torentima ...  Jack.
| sri 02 srp, 2008 8:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
-fallen-one- je napisao/la: Izašao je Continuum na torentima ...  Jack. i kakav je film? mislim, ne kakav je kakav je nego kakva je ta verzija sto je iscurila? ima li sve efekte i tako to? (znas mene, perfekcionist ne pristaje na neke polugotove filmove  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 05 srp, 2008 12:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant, verzija ti je prava, kompletna. Svi efekti, kvaliteta, sve je tu. Samo skidaj. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 05 srp, 2008 12:34 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| ned 06 srp, 2008 1:30 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Upravo sam odgledao epizodu Stargate SG-1 - 10x06 - 200 i mući me par stvari. Znam da je epizoda parodija na samu sebe, dosta drugih SF serija, uključujući i Star Trek. No mući me nešto drugo: U epizodi se osvrcu na dvije stvari: 1. Na Furling-e, ne sječam se da je bila i jedna epizoda sa njima. 2. Invisible O'Neill - ne sjećam se epizode u kojoj je O'Neill nevidljiv.Stoga Gateovci, pomozite i recite mi jesam li preskoćio te dvije epizode ili je to ubaćeno samo tako zbog nekih drugih razloga.
| sri 23 srp, 2008 11:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: 1. Na Furling-e, ne sječam se da je bila i jedna epizoda sa njima.
Da, to je samoparodija, ako se ne varam, tu scenu naglo prekinu i Jackson kaze "That never happened"
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 28 srp, 2008 2:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 02 kol, 2008 11:26 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Pitanje za Gatere! U Atlantisu, epizoda 1x11 - The Eye, Atlantiđani zarobe Soru (jedna od Geniija), navodno je drže u zatvoru za svaki slučaj te novih problema sa Geniima. No prođe dosta epizoda sa Geniima i nikada više ne vidjesmo tu Soru, kada su je vratili, dali je umrla od gladi  , ili su je scenaristi zaboravili??
| uto 05 kol, 2008 12:26 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@BT kak ne kontaš , to ti je "Snjeguljica "....Lipo se udala na Atlantisu i živila sreto i radosno , i imala brdo dice do kraja života ! To će bit razlog ča su je zaboravili , a koji drugi ? Ništa oni nisu nikom isporučili nazad naravno ,niti su o tome slova rekli , pa tu sam sapunicu nedavno gleda , možda ne s tolikon pozornošcu ..! Vidim da ste se raspisali naveliko o nastavku te "SG Dinastije" ! Pozdrav Sedam patuljaka A/4

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 05 kol, 2008 10:44 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Dali je Stargate: Continuum izašao na DVD-u? U koji vremenski period SG Kanona ga svrstaju, prije, za vrijeme ili poslje 4. sezone Atlantisa?
| sub 09 kol, 2008 12:09 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
BrickTop je napisao/la: Dali je Stargate: Continuum izašao na DVD-u? U koji vremenski period SG Kanona ga svrstaju, prije, za vrijeme ili poslje 4. sezone Atlantisa? Pogledo film, dobar je Radnja se odvija u vrijeme početka 5. sezone Atlantisa btw. pogledo sam i 3 nove epizode Atlantisa 
| sub 09 kol, 2008 2:22 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|