|
Sada je: sub 05 ruj, 2026 11:47 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
sp sp sp loptoljubna tema
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sad primjetih da je tema o SP otvorena .... ups!
Mozemo li ovdje komentirati ostale a u "mojoj" temi komentirat nase? 
|
| sri 14 lip, 2006 2:50 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
cvicek je napisao/la: Sad primjetih da je tema o SP otvorena .... ups! Mozemo li ovdje komentirati ostale a u "mojoj" temi komentirat nase? 
Nema frke. Preimenuj topic da svi znaju o čemu se piše da ne bude zabuna.
Nisam očekivao da će Španjolci tako nadigrat Ukrajinu. Kladio bih se na njih, ali 4 komada mi je lagano iznenađenje. Krernuli su "furiozno" kao i na prošlom SP-u, tko zna hoće li nešto više napravit, ili će kao po običaju zakazat pred kraj.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 14 lip, 2006 6:20 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Opet se smrdljivi Švabe spašavaju u sudačkoj nadoknadi.  Neće se valjda opet provlačit do finala sa 1:0!? Katastrofa. I oni su već jednom zaslužili da budu kažnjeni za silne promašaje.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 14 lip, 2006 11:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Bilo bi u redu da sadašnji prvaci ne budu opet prvaci! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 14 lip, 2006 11:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: Opet se smrdljivi Švabe spašavaju u sudačkoj nadoknadi.  Neće se valjda opet provlačit do finala sa 1:0!? Katastrofa. I oni su već jednom zaslužili da budu kažnjeni za silne promašaje.
kaj nisu talijani ti koji se uvijek provlace?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 15 lip, 2006 12:37 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, Talijani su glavni kad se treba nezasluzeno provuci dalje
Ali nisu jedini, Grci su se proslo prvenstvo cijelo vrijeme provlacili s 1:0 sve do finala.
|
| čet 15 lip, 2006 1:30 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Grci su to uspjeli na jednom natjecanju, i više nikad neće. A švapci i žabari su mi se popeli na vrh glave s tim izvlačenjem. I to ne samo na reprezentativnom planu, koliko sam puta vidio da je Bayern zabio gol u zadnjim sekundama kad mu je trebalo, ili meni nepodnošljivi Juve (baš mi je drago da su razotkrivene njihove afere). Koliko puta sam trpio uništavanje nogometa nakon što su poveli 1:0!? To je bilo prestrašno. 
|
| čet 15 lip, 2006 3:52 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: ...koliko sam puta vidio da je Bayern zabio gol u zadnjim sekundama kad mu je trebalo...
Kud si bas Bayern spomenuo. Ja se njih sjecam kao ekipu koja je primila 2 gola u zadnjim minutama
sjeti se finala lige prvaka 1999.
2 gola su primili pri kraju tekme sa manchester unitedom te izgubili finale sa 2:1
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champ ... ue_1998-99
(heh cega sve nema na wikipedii )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 15 lip, 2006 4:22 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Chaky je napisao/la: TerNek je napisao/la: ...koliko sam puta vidio da je Bayern zabio gol u zadnjim sekundama kad mu je trebalo... Kud si bas Bayern spomenuo. Ja se njih sjecam kao ekipu koja je primila 2 gola u zadnjim minutama  sjeti se finala lige prvaka 1999. 2 gola su primili pri kraju tekme sa manchester unitedom te izgubili finale sa 2:1 http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champ ... ue_1998-99(heh cega sve nema na wikipedii )
Dobro se sjećam toga. Jedan golu u 90-oj minuti, drugi u trećoj minuti sudačke nadoknade. To je poetska pravda, tipa: "Sve se vraća, sve se plaća".
Pa i ove sezone su imali sreće u Bundesligi. Kahn je bio u banani, primali su golove bezveze, a HSV se približavao. I onda u ključnoj utakmici doma, mislim protiv Nurnberga, zabiju krumpir za pobjedu 2:1 u 93. minuti, a HSV ne uspije pobijedit i tako su osigurali naslov, a ovi slabići su ih držali u šahu na njihovom terenu gotovo cijelu utakmicu, samo što nisu imali sreće utrpat još jedan ili dva komada iz dobrih prilika. 
|
| čet 15 lip, 2006 10:13 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
6 : 0 argentina : sicg, zaboga 
_________________ njanjanja
|
| pet 16 lip, 2006 4:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
4 gola se zovu poker golova
5 golova se zovu petarda
a 6? 

|
| pet 16 lip, 2006 4:50 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
razvaljotka 
_________________ njanjanja
|
| pet 16 lip, 2006 4:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nevjerojatno...
Bit ce s njima tesko u finalu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 16 lip, 2006 4:54 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
6 komada je šestarda  .
Kakva Argentina u finalu? Njih ćemo pojest za doručak discipliniranom igrom bez tatinog sina, a u finalu će bit obračun sa "selecaom".
|
| pet 16 lip, 2006 6:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ajmo nizozemci!!! ... mislim da sam dobio naracastu groznicu... heh... tocnije mislim da je se nisam rijesio... imam je od kad znam za sebe 

|
| pet 16 lip, 2006 6:37 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|