| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
BS je napisao/la: Ja ti dodjem k'o magnet za te "sumnjive tipove".... Hmm.. Znači morat ćemo te "demagnetizirat" !? LC je napisao/la: mislis da su te isuvise dobro shvatili?.... Ma pročitali ka knjigu ! LC je napisao/la: he....ocito ti ne znas mene.... Da mi je samo znat kako si pogodila !? BS je napisao/la: a kamoli da me josh neko sa strane... mislim zna... Oš reć da te još nisu sa strane ..hmm.... trebali bi ! @LC jedno krtko i jednostavno pitanje Koje si sve serije ST serijala pogledala ?! I ono još važnije jesi pročitala koju priču za laku noć ?! I mlao piješ za svoje godine ..mislin grlo će ti se osušit ! Pozdrav Kod tri šešira 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 22 srp, 2008 12:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
| sri 23 srp, 2008 12:25 am |
|
 |
|
Trekker
|
ST .... po redu osim devetke...to sad barim @BS da mi isporuci, da se i tim zarazim.... price za laku noc...naravno....od afirmisanih pisaca omiljeni Stanislav Lem...od neafirmisanih....jos nisam odlucila.... alkohol ne pijem iz zdravstvenih razloga....zbog zdravlja onih oko mene....a osim kisele i zestokog nis mi drugo nisi ni ponudio....imas sta upakovano...onako za s nogu.... 
_________________ Opasan pas....gazdarica grize....
|
| sri 23 srp, 2008 1:29 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@LC znači ti si pravi STljubac !?! još svega "9" da provtiš pred očima i to je to .. ide to tebi , mislim gledanje .
"Ti stvarno nešto i čitaš ? Zanimljivo i rijetko zs nsć ..Iman dojam da ljudi samo vole pričat kako čitaju (večina) radi neke "veličine" . Ja ne čitam ništa ..to mi je mana između brojnih ostalih ..no nećemo sad o tome.
A kad poiješ koji časicu rakijice , hmm... to bi trebalo vidit , ako si čak i malkice slična ovome kako pišeš moglo bi biti zanimljivo s tobom kad popiješ (ne previše , da ne zaspeš ) .
Ostala pića koja se nude , sve što tvoj um može zamisliti poslužujemo , zar to nije jasno samo po sebi . Naruči pa ćeš se osvjedočiti !!!!! Neznam još ništa konkretno nisi naručila , samo nešto prigovaraš na naš taako lipo uređen bar ..e..!
Pozdrav Buntovnik bez razloga 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 23 srp, 2008 10:15 am |
|
 |
|
Trekker
|
ipak nisam tek tako zalutala na ovaj prostor....da, ide me gledanje.. nevjerojatno, ali da....ja znam i da citam..... moje konzumiranje alkohola je svedeno na dezinfekciju koze prije vadjenja krvi ili dobijanja boce kod cika doktora.... a da se sve moze dobiti....za konzumaciju....u ovom baru....ne sumnjam.... 
|
| sri 23 srp, 2008 7:11 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@LC napisala "..dobijanja boce kod doktora " !? Ti bokca ? Ja san za to mora u kafanu... , baš neki čudni doktori poli vas , dijele boce !? Jel loza unutra ili nešto lakše ?!
I nemoj previše čitat , oćoravit ćeš !... langsam...
I štoš' popit ?
Pozdrav Superhikova 99

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 23 srp, 2008 7:15 pm |
|
 |
|
Trekker
|
cccc....nisam napisala flase, nego boce sa duzim izgovorom slova o ili ti injekcije.... ma langsam ja citam...sve pod rucnom...lampom naravno.... daj kakvu konzervu...pod uvjetom da nije presla previse kilometraze, da nema cudnih sastojaka, nema alkohola i da je mladja od tebe....cisto zbog garancije valjanosti... 
|
| sri 23 srp, 2008 7:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
rakija ti je ka i vino što više stoji to je bolja ! jedino ljudi baš ne dobivaju na kvliteti ....ali štoš' ...!  Znači ti ćeš ča jedno vilkansko standardno piće ? Uredu izvoli !!

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 23 srp, 2008 9:46 pm |
|
 |
|
Trekker
|
ta grupacija je davno izgubila karakteristiku kvaliteta....trenutno smo kvantitativni..... hvala za aqua....ajd nek ima u ovom baru nes sto se broji kao mladje od tebe....mislim od ponude.....mada se pitam iz ceg je onda nastao zivot....ups 
|
| sri 23 srp, 2008 9:53 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hmmm... misliš da je ova voda "od jučer" ?!
Pozdrav
!?!

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 23 srp, 2008 10:10 pm |
|
 |
|
Trekker
|
ti od prekjucer?.....oh....kak je to duuuugggoooo potrajalo do danas.....hibernacija, sto li.....
|
| sri 23 srp, 2008 10:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ja san uvijek od sutra ! ! Hibernacija što je to ? nešto iz SGA ?
Stvarno koliko si ti boca popila do sad ..mislim vode ?!

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 23 srp, 2008 10:56 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Joj pa i ovdje krenule "teshke teme"!
Daj @LC vidi 'ochesh ti prihvatit' jednu smjenu, il' ne?! Ne merem ja sve stich' sama...
Pozdrav. Razbibrige 6
| sri 23 srp, 2008 10:57 pm |
|
 |
|
Trekker
|
sutra nikad ne umire....znala sam da sam te negdje vidjela.....
ma kojih boca....ja to bacvu po bacvu.....
@BS....mlada....ja sam ovdje vec inventar....ne vadi se na preuzimanje smjena....balahash okolo i mahalash....ovdje si sve pustila kraju.....ccccc
|
| sri 23 srp, 2008 11:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@LC nije čudo da piješ puno vode , na kubike , kad tolko pričaš !
Nego oš još jednu čašu na račun radnika , naravno !?
@BS jel to istina što @LC priča ?!?
Morat ćemo uvest reda u bar , hmmmm.......!
Ova pije vodu a pučansva nigdje ! Kažu da je doša neki novi šef i oće ovo malo naroda da liferuje ....! Ona ćemo se i mi orat pokupit ...mislim bar ja ! Iovako san u minusu ...

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 24 srp, 2008 12:37 am |
|
 |
|