|
Sada je: sri 23 ruj, 2026 12:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Nedjelja 13.07.
Nedjelja 13. 7. 2008.
20:00 Projekcija: Star Trek III - The Search for Spock • pripremamo se za 11. film... tako sto cemo kroz iducih desetak mjeseci pogledati stare ST klasike
22:00 Gaming igraonica • dostupni holoprogrami su: Citadels, Carcassone, Puerto Rico, Robo Rally, Diplomacy, Star Trek Munchkin, Stat trek: Captains log, Star trek Trivia, Poker, Bluff (kockice)
eh... dolazite li... ja jesam...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 12 srp, 2008 5:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Nedjelja 13.07.
daso je napisao/la: eh... dolazite li... ja jesam... ti si vec dosao?  ja cu vjerojatno doc. idemo u mariju bistricu sutra pa neznam kad cemo se uspjeti vratiti, ali mislim da cu stici.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 12 srp, 2008 5:43 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
da ja vas čekam... da slučajno ne bi zakasnio... lijepo se provedi
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 12 srp, 2008 5:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
daso je napisao/la: lijepo se provedi tnx, al' bojim se da ce bit prevruce. bilo bi bolje da smo isli prosli tjedan...
|
| sub 12 srp, 2008 6:09 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ZAŠTO nitko nije došao!!!!!!! pogodite kako znam...!!!!!! 
|
| ned 13 srp, 2008 9:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Zakljucano je bilo... 
| ned 13 srp, 2008 9:26 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
šta je bilo zaključano... nemoj mi reći da ste BILI UNUTRA!!!!!!!!!!!
|
| ned 13 srp, 2008 9:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam dosao oko 20h .... zakljucano. Zovem Kevu i kaze da ga nitko nije zvao radi kljuceva. Zovem Zmajcekicu, ona kaze da nece doci, isto kao i El Zvonko i jos par ljudi.... Zovem Dasu, ali njemu iskljucen mobitel. Na kraju sam javio Kevi da nek ne dolazi otkljucavati samo meni i to je bilo to...  Popio koktu ispred, pricekao jos 10ak minuta, i vratio se doma. Ljeto je lose vrijeme za nedjeljno druzenje u Udruzi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 srp, 2008 9:30 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ja sam ostao bez mobitela... jer frend koji mi ga je posudio je otišao i odnio mob... a moj ne može jer je kodiran... i tako...
|
| ned 13 srp, 2008 9:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Vidim da je druženje bilo uzbudljivo. 
| ned 13 srp, 2008 9:36 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
mrš... bilo je...
|
| ned 13 srp, 2008 9:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
@Brick izgleda da je bilo vrlo zanimljivo kaj su "poljubili vrata" @Cvicek kak si ti napisao opširan report o tom e sad ljudi, danas je trebao biti film...a zakaj nije bilo  , tj zakaj nije nitko donio film uglavnom mislim da nece biti vise sastanaka do 9mj. nedjeljom-no biti čete obaviješteni 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 13 srp, 2008 10:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
evo, ja se ispricavam sto nisam dosao, ali bio sam mrtav umoran kad sam se vratio doma tamo oko pola sest. i lego sam u krevet i evo do sad sam spavao. anyway, jos jednom sorry daso.
|
| ned 13 srp, 2008 10:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...opet su ključepazitelji zeznuli stvar!...
...shame on you!!
| pon 14 srp, 2008 2:36 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Ne, ja sam zeznula stvar  , pa se ovim putem ispričavam onima koi su "poljubili vrata". Nisam se vratila na vrijeme iz Slavonije, pa sam imala puno drugih stvari za obaviti, tako da nisam mogla doći. A zaboravila sam, prije nego sam krenula za ZG, nazvati Kevu da otvori i organizirati donosenje filma. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Još jednom se ispričavam. Potrudit cu se da se ne ponovi.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 14 srp, 2008 11:36 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|