|
Sada je: sri 02 ruj, 2026 4:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Facebook, Google+ i ostale društvene mreže
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Facebook
Evo da me lakse nadjete, u search samo upisite "Da Zicer" 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 19 lip, 2008 1:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dodao sam vas sve, no rijetko koristim Facebook. Ovaj forum je moj Facebook. 
| čet 19 lip, 2008 6:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Registrirah se i ja... Jedno 10ak ljudi me zadnjih par mjeseci pitalo da li imam account... pa eto... I u nekoliko sati vec nekoliko ljudi me pronaslo i stavilo request  Svi koji me znate po imenu, moci cete me pronaci tamo ako zelite 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 srp, 2008 3:29 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Znači i ti si asimiliran. Ljudi, pripazite se.... asimiliacija Fejsom je neizbježna... otpor je uzaludan... pripremite se na još žešću asmimilaciju. Ali ne zaboravite da Fejs snimaju tajne službe i Al-Qaida. Možda čak i kooperiraju. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 02 srp, 2008 9:31 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, izgleda da sam asimiliran Okej je fejsbuk, nasao sam par frendova koje rijedje susrecem gore, ali ne vjerujem da cu se bas dugorocno zakaciti na to. @Modesty - to s kupovinom/prodajom frendova je zbilja weird 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 02 srp, 2008 2:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: @Modesty - to s kupovinom/prodajom frendova je zbilja weird  slazem se, to mi je tak debilno; kaj bi uopce to trebalo predstavljat 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 02 srp, 2008 4:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: @Modesty - to s kupovinom/prodajom frendova je zbilja weird  slazem se, to mi je tak debilno; kaj bi uopce to trebalo predstavljat  i ja se slazem da je to debilno i da fakat cemu to sluzi!? Inace meni je face, samo za stara poznanstva, ovako sam sa svima u kontaktu, inace za pola ekipe ne bi nikada vise cuo. Za stara poznanstva 

|
| sri 02 srp, 2008 5:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: @Modesty - to s kupovinom/prodajom frendova je zbilja weird  slazem se, to mi je tak debilno; kaj bi uopce to trebalo predstavljat  Zasto ljudi ako im je nesto debilno, ond ato ukljucuju? Inace, ak mi je nesto weird, ne znaci da mi to uopce nije zabavno 
|
| sri 02 srp, 2008 5:19 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: čet 04 svi, 2006 1:02 am Postovi: 68 Lokacija: Poreč Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Mogli biste napraviti svoj Facebook Page, fino se promovira udruga preko toga. Netko postane fan Pagea, njegovi prijatelji dobiju notice o tome, malkice pogledaju o čemu je riječ, svidi im se, postanu i oni fanovi i to tako ide dalje. Lančana reakcija. http://www.facebook.com/pages/create.php (Brand or Product -> Website)
_________________ C.H.R.I.S. - Cylon Humanoid Responsible for Infiltration and Sabotage[/color] online vizitka
|
| sri 02 srp, 2008 6:29 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chrisette je napisao/la: Mogli biste napraviti svoj Facebook Page, fino se promovira udruga preko toga. Netko postane fan Pagea, njegovi prijatelji dobiju notice o tome, malkice pogledaju o čemu je riječ, svidi im se, postanu i oni fanovi i to tako ide dalje. Lančana reakcija. http://www.facebook.com/pages/create.php (Brand or Product -> Website) e vidis to je pametno, mislim da ce ti se prijedlog prihvatiti. No mora se vidjet kod admina i predsjednika prvol 

|
| sri 02 srp, 2008 6:36 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Cvicek je napisao/la: @Modesty - to s kupovinom/prodajom frendova je zbilja weird  misliš na moje gledište na tu aplikaciju ili ti je weird aplikacija? dobra ideja je to s usscroatia grupom.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 02 srp, 2008 7:31 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: čet 04 svi, 2006 1:02 am Postovi: 68 Lokacija: Poreč Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Ne, ne grupa, baš službeni Page.  Grupu smije svatko otvorit, Page ne smije nego vlasnik/urednik/što već. 
_________________ C.H.R.I.S. - Cylon Humanoid Responsible for Infiltration and Sabotage[/color] online vizitka
|
| sri 02 srp, 2008 7:46 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
da da znam...ma, meni to sve isto 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 02 srp, 2008 8:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
modesty blaise je napisao/la: Cvicek je napisao/la: @Modesty - to s kupovinom/prodajom frendova je zbilja weird  misliš na moje gledište na tu aplikaciju ili ti je weird aplikacija? Weird mi je aplikacija  Kupujem, prodajem i pokusavam shvatiti sto je big dijl u tome (osim davanja nadimaka  ) A za facebook page - zasto ne! To mi se cini kao zanimljiv nacin da se popularizira Udruga. Sad bi se 'samo' trebalo s predsjednistvom dogovoriti tko ce se brinuti za tu stranicu. Ima li dobrovoljaca pa da ih se predlozi na nekoj od buducih kavica s predsjednikom/(pot)predsjednicom? 
|
| čet 03 srp, 2008 7:12 am |
|
 |
|
Ensign
|
Ma nije to neka posebna obaveza.  Treba je samo kreirati i ušminkati sa nešto html blokova, dodati rss feed, linkove na forum/sajt, nabaciti neke fotke (možete npr. kreirati album sa slikama s meetova, a fotke kasnije mogu dodavati korisnici) i to je to. Tu vam posao prestaje. Admina stranice možete imati koliko želite, jedino što to ne valja jer se tim osobama ograničava postanje na Pageu - anonimni su, svima u imenu piše USS Croatia (ili već kako ćete se nazvati), a ne vlastito ime. Ako je samo jedna osoba admin, cool je pisati u ime udruge.  Primjer SFC-a vam pošaljem na PM ako želite (da ne bude reklama).
|
| čet 03 srp, 2008 8:57 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|