|
Sada je: sub 19 ruj, 2026 3:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 10 lip, 2008 7:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
E buco jer danas kuca casti ak dobijemo tekmu ? 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 12 lip, 2008 5:09 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Naravno ! mislim svi uposlenici Znaci @Ant i @BS .... A tko igra ?! Mislim s kim , protiv koga , gdje ..!? Nasi i "njihovi" ...e ti njihovi koji su ? Pozdrav Nogometnog saveza 7

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 12 lip, 2008 6:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
buco je napisao/la: Naravno ! mislim svi uposlenici Znaci @Ant i @BS .... A tko igra ?! Mislim s kim , protiv koga , gdje ..!? Nasi i "njihovi" ...e ti njihovi koji su ? Pozdrav Nogometnog saveza 7 Ajme Buco, ja ne pratim nogomet, pa ipak znam Hrvatska-Deutschland in Ostereich. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 13 lip, 2008 5:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
buco je napisao/la: Naravno ! mislim svi uposlenici Znaci @Ant i @BS .... A tko igra ?! Mislim s kim , protiv koga , gdje ..!? Nasi i "njihovi" ...e ti njihovi koji su ? Pozdrav Nogometnog saveza 7 ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 13 lip, 2008 6:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Aaaaaaaa...kužim . Ipak sam usija doć do informacije taj dan da nasi igraju protiv "nasih 2 " I nije nam loše išlo , bar ono poluvrijeme što sam gledao (2) ! No nitko nišat ne naručuje ...hmmm..propast će mi "kafic uzdravlje" Pozdrav Ćirina 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 13 lip, 2008 11:45 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Znas , pobrisanih vise od stotinjak postova [ moji ,najmanje ] pod izlikom da su bas svi "OFFTOPIC " je malo neobicno cak i laiku za povjerovat . joj kak je to tesko za povjerovat ti da tako puno offtopicaris... ma nije moguce... sok i nevjerica... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 15 lip, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Sram ga bilo i taj @buco samo nek mi dođe u bar ak smije Samo gluposti po glavi ima ! U pravu si tko bi u to normalan povjerovao , mislim..... " štoš pričat , nemaš kom pričat , ćut' i radi " . Treba ga disciplinirat ka onog bivšeg admina ...nego štoš popit već kad si svratija , nemoj da ostem sirotinja , mislim potrosi malo tog latinuma ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 15 lip, 2008 5:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Treba ga disciplinirat ka onog bivšeg admina .. hehehe... kako se sad samo ulizujes novim sefovima foruma na onoj temi... Chaky prije ovo, chaky prije ono... sve Chaky... a ti jadan mali savrsen, bez mane, nikad nisi napisao nista sto vrijedja, nista offtopic... forumski svetac, moglo bi se reci... a zlocesti chaky te jadnog nemocnog napao  ... nije on bio dobar kao sadasnji admini... itd. itd. a onda drugima spocitavas ulizivanje... heh licemjerne 10
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 15 lip, 2008 5:36 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Chaky je napisao/la: .. a ti jadan mali savrsen, bez mane... Bolje ikad nego nikad ! Pomalo , zna sam ja da ćeš shvatit "kad tad , za dan dva možda tri ..neznam broj al ..." Ne brini se za moje ulizivanje , to mi nikad nije išlo od ruke . Pa ak se sjećaš kolega @TerNek nam je obojoci zaprijetio izbacivanjem .! Neznam zašto meni , možda jer sam pokuašo , ovaka kakav uliznički tip jesam , ipak reć da tvoje primjedbe stoje glede prava na odgovor . Zar misliš da bi si netko tko se ulizuje šefovima dozvolio takav lapsus !? No nije bitno , slobodno ti popij nešto na račun kuće , ionako ćemo račun poslat knobaru . ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 15 lip, 2008 5:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
je... zaprijetio ti je izbacivanjem i sad odjednom chaky je kriv za sve a znas kako ti kazes... di ima dima ima i vatre 

|
| ned 15 lip, 2008 5:55 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Nemoj tako , nisam rekao za sve . Jedino što prije ništa takvoga nisam mogao napisat povezno s tvojim usernameom , @Ternek bi to bio uredno pobrisao , več znas , i to proglasio OFFTOPICARENJEM ako bih ga pitao zašto . Za razliku od sad gdje postove vezne uz tvoj username " nepriličnog " sadržaja ne briše !? Zanimljivo , koja koincidencija . Mislim kad si me već potegao za jezik pa da ti odgovorim,..a ima toga ..! Iako iskreno , već sam tu i napisao ne jednom , ja sam siguran da će te tvoji prijatelji vratit nazad na dužnost koju si obavljao , sve ukazuje da je to samo pitanje vremena i to ne previše dugo . Nema idealnih ali to se odnosi i na moderatore i admine ne smo na clnstvo ! Iako po broju kažnjenih ili upozorenih modova na neprilično ponašanje ( naravno public , ne ono ja dsm mu rekao na kavi !? ') ispada da oni ne grijese , jel tako ? Dream tim ste izabrali za moderatore ! čast svima ali pravda za sve jednako !

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 15 lip, 2008 6:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
koliko puno objasnjavanja i opravdavanja... covjek bi pomislio da sam nesto pogodio...

|
| ned 15 lip, 2008 6:14 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Chaky je napisao/la: Ako dobijete odgovor, dobili ste informaciju o kojoj ste pitali. Potrudih se da ti bar odgovorim sad... ostalo ! stvar vjere tj. vjerovanja , nadanja i zelja .... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 15 lip, 2008 8:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
| pon 16 lip, 2008 10:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|