| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: kućni ljubimci
uzgajaj dalmatinski buhač i lavandu u stanu, kupi kamfor, stavi vrećice lavande u ormar...ma ima svašta.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 09 lip, 2008 9:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ma daj raid ih samo drzi dalje od ormara ali onda mi se samo vrte po kuci, pokusao sam spricati, pa lufatati nis nije pomoglo samo su mi jos usle muhe pa sam i njih morao tuci... a one isto spadaju pod domace zivotinje... 
| pon 09 lip, 2008 10:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
a da naselis pauke? ako moljci lete uokolo možda se budu lovili u mreže. Za muhe ista stvar 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 09 lip, 2008 11:05 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
pa da vidiš...  ili neku ptičurinu
|
| uto 10 lip, 2008 1:29 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Imal sam ja dvije ptice pa su se poklale... 
| uto 10 lip, 2008 11:08 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
nećete vjerovat šta je bilo... ja vam žuivim u djelu međugorja gdje još poneko ima kravu kozu i to... i od moje susjede se ojanjila ovca... i janje bilo skroz umiljato... moja sestra se s njim igrala... čak ga zvala ćilo... da bi došli i vidili ga mrtvog... šta ti je bilo... krava ubila janje... pouka: ne puštaj janje blizu krave...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 10 lip, 2008 5:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa jel ste ga skuvali nakraju?
| uto 10 lip, 2008 7:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 10 lip, 2008 9:55 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
aaaaahahahha predobro! Shadowmaster je napisao/la: Imal sam ja dvije ptice pa su se poklale...  šta si to imao? dva kopca? ili je nešto u prenesenom značenju? daso je napisao/la: nećete vjerovat šta je bilo... ja vam žuivim u djelu međugorja gdje još poneko ima kravu kozu i to... i od moje susjede se ojanjila ovca... i janje bilo skroz umiljato... moja sestra se s njim igrala... čak ga zvala ćilo... da bi došli i vidili ga mrtvog... šta ti je bilo... krava ubila janje... pouka: ne puštaj janje blizu krave... zna se to dogoditi. interspecijska kompeticija za teritorij. jedna cura koju znam je imala akvarij i ribu, žabu i kornjaču unutra. prvo su žaba i kornjača pojele ribu, a onda je kornjača pojela žabu. kak su skužili? jedan dan nije bilo jedne, pa nije bilo druge i voda je bila drugačije boje. kad smo kod koza, evo jarca koji zna pričati: http://www.index.hr/video/film.aspx?id=2010
|
| sri 11 lip, 2008 12:27 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Shadowmaster je napisao/la: Pa jel ste ga skuvali nakraju? ma bolan sestra mi plakala dva dana...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 11 lip, 2008 2:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma nema do mog psa i njegovih metoda za buđenje. najprije mi donese poklon (super prakticnu plasticnu vrecicu koju je predhodno pokupio sa poda moje seobe) potom (nakon sto ja nisam reagirao na njegov poklon) sljedi uzimanje šlapa (koje ljepo uredno stoje pokraj kreveta) a nakon sto se nisam digao iz kreveta ni da potrazim slape, slijedi skakanje na krevet i lizanje face. e, na to nemos ostat spavat  kako sam ga na ovo najurio iz sobe, sve mi zao jadnog đukca kad se sjetim. ali on je postigao svoje, nakon toga nisam vise mogao zaspat 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 15 lip, 2008 4:54 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: čet 04 svi, 2006 1:02 am Postovi: 68 Lokacija: Poreč Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Imam mačka, seka ima zeca. Podnose se na razumnoj udaljenosti.
_________________ C.H.R.I.S. - Cylon Humanoid Responsible for Infiltration and Sabotage[/color] online vizitka
|
| ned 15 lip, 2008 10:43 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Imao sam muskog i zenskog papagaja. Prvo je uslijedio sex, zatim su se snjela jaja, pa i ptiči. Potom je muski počo šorat sa papagajkom pa smo ga morali preselit u drugu krletku. Nakon toga papagajka nije htjela hranit male, pa smo ih na kraju hranili mi, no ona ih je nakraju sve pokokala... glupača... 
| ned 15 lip, 2008 1:13 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 15 lip, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
Pitanje za milijun kuna: kako udovoljiti roditelje da kupim hrcka.. kako ih bez puno muke "peveslati" i uspjesno objasniti da hrcak nije stetocina.. i da nece pobjeci i pregristi sve kablove u stanu.. i da mjesecno zahtjeva vrlo vrlo malo novcanih idataka??? I bilokoja informacija o ponasanju hrcka, o tome sto se smije i nesmije i sto je sve potrebno da bi jedan bio sretan bila bi veoma pozeljna.. Zahvaljujem..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| ned 15 lip, 2008 8:00 pm |
|
 |
|