| Autor/ica |
Poruka |
|
Trekker
|
 Misterije
|
| sri 04 lip, 2008 8:48 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Misterije
Welcome on Board. Clarka sam dosta čitao, više manje sve misterijeje je čovjek objasnio,a neke i popljuvao. Stoga ja kao i Clark ne vjerujem previše u misterije, više se oslanjam na Znanstveno utemeljene dokaze.
| sri 04 lip, 2008 11:05 am |
|
 |
|
Trekker
|
 Arthur C. Clark
On je mnogima idol,ali kako se objašnjuju misteriji, neki su lažni ,ali većina je prava ,sve to zataškavaju CIA,DEA,FBI,KGB i ostale tajne organizacije.Zato moramo vjerovati u paranormalno i zato što je mnogo neobjašnjivih stvari poput kristalne lubanje itd.
|
| sri 04 lip, 2008 11:48 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ovu anketu bi trebao promijeniti, ne možeš u isto pitanje trpati Izvanzemaljce, druge svjetove i duhove. Vjerujem da ima svjesnih bića u svemiru kao i drugih civilizacija, no za duhove sam veoma skeptičan. Zato ta dva pojma ne mogu biti u istoj rečenici kada se radi o anketi.
| sri 04 lip, 2008 11:55 am |
|
 |
|
Trekker
|
Ali što da se izvanzemaljci pojave u obliku duha, da se zabavljaju na račun zemljana.
|
| sri 04 lip, 2008 11:58 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Indianaa Jones je napisao/la: Ali što da se izvanzemaljci pojave u obliku duha, da se zabavljaju na račun zemljana. A što bi bilo kad bi bilo?? ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| sri 04 lip, 2008 11:59 am |
|
 |
|
Trekker
|
|
| sri 04 lip, 2008 12:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
zanimljiva anketa. recimo da je pitanje opcenito, dakle da li ja vjerujem u nesto od navedenog (bili to duhovi, vanzemaljci ili oboje) u tom slucaju moram reci da vjerujem. prvensveno u postojanje izvanzemaljskog zivota. ipak, s druge strane, nevjerujem u recimo NLOe. za mene su ideje postojanja svemiraca i njihovo posjecivanje Zemlje međusobno iskljucive. sto se tice duhova moram reci da sam i vise nego skeptican po tom pitanju. neznam, to mi nekako nikad nije "sjedalo"  a po pitanju "drugih svjetova"... hm... neznam, nikad nisam ozbiljno razmisljao o tome. jesu li to nekakvi "duhovni svjetovi" ili nekakve druge dimenzije ili nesto trece? opcenito govoreci recimo da nisam nesklon vjerovati dokle god ne postoji neka logicka opreka tome vjerovanju. a u tom slucaju skloniji sam logici nego teorijama zavjere. ijako, moram priznati, ponekad bi bilo daleko zanimljivije jednostavno vjerovati. ("i want to believe"  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 04 lip, 2008 1:14 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
sigurno ljudi vjeruju i u onu da mobiteli mogu skuhati jaje i sl. lijepi clanak: http://www.reci.hr/blogs/zombix/archive ... jerni.aspxlijep citat: "...nekima nikad neće biti jasno i uvijek će vjerovati u ono u što žele vjerovati, ne zato što su ih prevarili nego zato što u startu žele vjerovati. Ako želiš vjerovati uvjeravanje ti i nije potrebno već samo malo podstreka..."
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 11 lip, 2008 10:33 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
što se tiče vanzemaljaca sigurno... da citiram jednog filozofa: čudno je da u cijelom polju žita raste jedan klas, a u cijelom svemiru samo jedan planet naseljen...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 11 lip, 2008 2:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ima već neka takva dilema... ...no nema veze... ...moj odgovor je DA... ...naravno da vjerujem u druge svjetove, aliene... ...čak su mogući i paralelni sveniri... ...dakle, ja sam futuristički i optimistički nastojen... 
| pon 16 lip, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
postoje. ovo je samo jedan od mnogih svjetova. ako postoje različite frekvencije, a mi ih čujemo samo uzak dio vjerojatno postoji neki svijet paralelan s nama koji djeluje na drugim razinama. zašto ne?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 17 lip, 2008 12:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Da vjerujem
Dali je itko od vas slusao zvukove svemira na youTubu?? Ili otisao na nasinu stranicu ili pak na google earth upalio sky mode i gledao zvijezde?? I vi sami mozete naici na neke misterije ako dobro pogledate
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 12 pro, 2008 2:58 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Vjerujete li da postoje duhovi,izvanzemaljci drugi svijetovi itd.? Naravno da vjerujem, tu uopće nema dileme!!!!
| pet 12 pro, 2008 6:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Imate na netu sajt alternativna historija Tu ima dosta prica i zanimljivosti Definitivno googlajte i malo procitajte
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 30 pro, 2008 9:40 pm |
|
 |
|