| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Najdraže humoristične serije
eto tak, vidla sam reklamu na tv za prodaju dvd-a crne guje, pa sam se sjetila da otvorim topic.
moje najdraže humoristične serije su crna guja ,allo allo , mućke, neka jedu kolače, malcolm u sredini...
edit: how i met your mother, big bang theory
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 05 lip, 2008 11:47 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: najdraže humoristične serije
Alo , alo je legendarna serija 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 05 lip, 2008 12:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
red dwarf.... coupling... seinfeld... simpsons... family guy... scrubs...
hmm... mozda bas tim redom... a i vjerojatno sam zaboravio hrpu stvari...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 05 lip, 2008 12:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, e, ima ona nova serija (na rtlu cini mi se). nasi su ju preveli kao rat u kuci. i ok je, moze se ljepo nasmijat. ima nesto originalnosti, nekako osvjezavajuci feeling dok ju gledas.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 05 lip, 2008 12:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sad kad sam sve pogledao od ovoga gore navedenog zabavljam se sa serijom "Ratu u kući" totalno mi je u štihu Malcoma u sredini i ima puno Jewish fora unutra i to modernih, jer mi ova Dadilja vec ide van na nos... Family guy i American dad, Southpark, Simpsoni, Drawn Together su mi najbolji crtici, a serije nemogu nabrojati koliko ih ima... imam doma FOX life pa se stalno nesto vrti... mogao bi to konstantno gledati... 
| čet 05 lip, 2008 2:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Seinfeld, najbolja serija uopce
Dobre su i Bracne vode, Drzavnik novog kova, Lude 70-e, Mucke, Crna guja, Prijatelji,War at Home, M*A*S*H...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 05 lip, 2008 9:58 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Prijatelji Rat u Kući Dadilja Allo Allo Malcolm u Sredini
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 05 lip, 2008 10:24 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Seinfeld, Zvonili ste milorde, Family Guy, Allo, allo! Malcom u sredini i Rat u kući definitivno. Onda Crveni patuljak i Stažisti, Zasjedanje Sabora... Ma, ima ih...Sjetit ću se još koje.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 05 lip, 2008 10:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Od onoga sto niste spomenuli:
The Office (americki) meni naj humoristicka serija vec 3. godinu za redom.... jednostavno zakon.
Big Bang Theory - nije losa, a spominjem ju zato sto ima puno geek/nerd fora (sto i nije cudno jer su glavni likovi, osim one plavuse, bas takvi)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 06 lip, 2008 3:23 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
modesty blaise je napisao/la: ...Zasjedanje Sabora... Ova je legendarna, stvarno su se potrudili oko izbora scenarija, glavnih glumaca, scenografije i koreografije, iz sezone u sezonu je bolja... ma čista petica
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 06 lip, 2008 10:28 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Malcom Rat u kući Simpsons South park Pod istim krovom
| pet 06 lip, 2008 12:54 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
lude 70e friends big bang theory malcom u sredini futurama mi se svidjela al nisam puno gledala south park simpsoni ma volim ja jako humoristične serije al sve ih gledam/gledala onako kad naletim 
_________________ njanjanja
|
| uto 10 lip, 2008 4:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Reaper (serija koju skidam s neta) Alo Alo American Dad Futurama The Simpsons
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 10 lip, 2008 8:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni: Allo Allo, prijatelji, Malcolm u sredini, Rat u kući, crveni patuljak, stažisti 
|
| sri 08 tra, 2009 10:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sainfeld Prijetelji Malcom u sredini
...ma ima ih još gomila, ali ove mi prve pale na pamet...
| sri 08 tra, 2009 10:27 pm |
|
 |
|