|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 8:50 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Vicevi
Došao Ivica u školu s kondomom na glavi. Pita ga učiteljica: - Pa dobro Ivice, čemu to? Na to će Ivica: - Pa valjda sam i ja neki k*rac u ovoj školi. XD
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 28 tra, 2008 4:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sto je sreca u nesreci? Kad te pregazi kamion pun djeteline s cetiri lista.
Na koje se dvije osnovne grupe dijele Crnogorci? Na Nokia i Ericson.
Kako se zove cigo koji prodaje stripove? Roman.
Kako se zove cigo koji predaje matematiku? Romboid.
Kako se zove kostur koji nosi koznu jaknu? Kost i koza.
| uto 29 tra, 2008 12:39 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
zašto Chuck Norris nikad nije izgubio djevičanstvo....zato jer on nikad ne gubi Da je Chuck Norris glumio u 300, film bi se zvao 1. Chuck Norris je once upon a time udario konja u bradu. Potomci tog konja i danas žive i nazivaju se žirafe.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 16 svi, 2008 12:57 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Ne razumijem? Chuck Norris je udario konja, on je prezivio i jos uz to imao potomke?? ne ne, prije bi rekao da ga je samo potapsao po bradi
| čet 22 svi, 2008 6:28 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 svi, 2008 6:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
> Zove Hercegovac iz Sirokog Brijega kuma u Zagreb: > - "Kume, sutra mi putuje sin u Zagreb, pa jel' bi mu mogao naci kaki poso..." > - "Nema frke... evo, zastupnik u Saboru, placa 20 000 kuna a nista ne mora > radit... Samo ruku dize..." > - "Ne, ne, to je previse para za mladog covjeka koji tek pocinje... Imas li nesto za manju placu, a s vise posla, da se nauci odgovornosti?" - "Kako ne, ima, tajnik u stranci, 15 000 kuna i nesto papirologije..." - "Ne, ne, i to je previse." > - "Onda direktor poduzeca... 12 000 kuna i dosta odgovornosti." > - "Ma kume, jel imas neki odgovoran poso a za recimo 4000 kuna?" - "A j ... ga kume... za to ce morat ici na faks...
| čet 29 svi, 2008 12:57 am |
|
 |
|
Inquisitor
|

|
| pon 09 lip, 2008 6:32 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
mi živimo u svemiru koji se širi, jer sve pokušava pobjeći od Čaka Norrisa. Čak Noris može pokrenuti auto kablovima spojenim za njegove bradavice.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 09 lip, 2008 6:35 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
čudno... slušajte ovu... došo japanac pita kineza... oćeš sok... oću... sok 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 10 lip, 2008 5:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
daso je napisao/la: čudno... slušajte ovu... došo japanac pita kineza... oćeš sok... oću... sok  I ja oću sok , ko sam onda ja? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 10 lip, 2008 6:09 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
kinez... a slušajte ovaj... ovaj je više... na pokazivanje ali eto... malo je morbidan... zašto ministranti nose kosu zalizanu... neka to ostane naša tajna(i pomiluje ga po glavi)
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 11 lip, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
An engineer dies and reports to the pearly gates. St. Peter checks his dossier and says, "Ah, you're an engineer -- you're in the wrong place."
So, the engineer reports to the gates of hell and is let in. Pretty soon, the engineer gets dissatisfied with the level of comfort in hell, and starts designing and building improvements. After awhile, they've got air conditioning and flush toilets and escalators, and the engineer is a pretty popular guy.
One day, God calls Satan up on the telephone and says with a sneer, "So, how's it going down there in hell?"
Satan replies, "Hey, things are going great. We've got air conditioning and flush toilets and escalators, and there's no telling what this engineer is going to come up with next."
God replies, "What??? You've got an engineer? That's a mistake -- he should never have gotten down there; send him up here."
Satan says, "No way. I like having an engineer on the staff, and I'm keeping him."
God says, "Send him back up here or I'll sue."
Satan laughs uproariously and answers, "Yeah, right. And just where are YOU going to get a lawyer?"
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 21 srp, 2008 9:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Idu dva crva. Pita jedan drugoga: -Zasto si danas tako veseo? -Punica mi je otišla na pecanje.
...
Žene su kao vino - što su starije sve više lièe na bačvu.
...
A: Bio sam vrijedan danas, aha aha B: Ma da, šta si radio? A: Mami se pokvario usisavač, pa sam ga rastavio. B: I? A: Sad ga nosim van baciti u smeće
...
Došli ljudi iz uprave Coca Cole k Papi. - "Možete li Sveti Oče nekako u "Oče naš" ugurati Coca Cola naša svagdašnja za milijun dolara?" - "Ma ne može..." - "Pa dajte, za 2 milijuna." - "Ma ne bi moglo..." - "Ma evo, za 5 milijuna." - "Ma ne može..." - "Evo posljednja ponuda: 10 milijuna dolara!" Okrene se Papa svojem pomoćniku i upita ga: - "Koliko nam još traje ugovor sa pekarom?"
...
- Bako, a gdje ideš biciklom? - Do groblja, unučice. - A tko će vratit bicikl?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 30 srp, 2008 3:13 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Pitala Fata Muju: "Mujo, jesi li gladan? Hoćeš jesti grah od jučer?"
Mujo: "Da", a Fata će: "Dobro, dođi onda sutra!"
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 01 kol, 2008 2:31 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Preselio se Huso u novu zgradu i jednog dana krenuo Mujo da ga posjeti. Na prvom katu Mujo ugleda čovjeka koji tuče glavom o zid, on se začudi te nastavi dalje. Na drugom katu dvoje mladih vode ljubav, a Mujo sa čuđenjem produži dalje. Na trećem katu stoje muškarac i žena goli, žena drži njega za jaja, a sebe za sisu, a muškarac sebe za spolovilo i u drugoj ruci kišobran. Na četvrtom katu stanovao je Huso. Kad Mujo dođe kod Huse reče mu: -Sve je u redu ali jesu li normalni ovi što zive u tvojoj zgradi? A Huso će: -Ma onaj na prvom katu je malo skrenuo u ratu pa ..., oni na drugom su mladi bračni par pa žele pokazati svima da se znaju j*bati... Mujo: -Ma dobro i to, ali ono na trećem, to mi nije jasno! Huso: -Aha, ma to su ti dvoje gluhonijemi - ona njemu kaže - hajde kupi jaja i mlijeka, a on njoj - hoću k*rac, vani pada kiša. 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 01 kol, 2008 11:00 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|