Sada je: uto 08 ruj, 2026 7:03 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
 maturiranje 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Post maturiranje
Evo na cvicekovo zanovjetanje otvaram ovo

Pa, kako je vama prosao zadnji dan/i i norijada?

vako... ja sam predzadnji dan morao jos odgovarati fiziku i kemiju i onda sam poslije toga nagovarao profu iz zemljopisa da mi da 4 na 23234 :mrgreen:
I na kraju mi je dala, pa sam zadnji dan jos isao do profe iz filozofije, rekao da mi fali jos samo njena petica, pa mi je dala 5, i tako da sam na kraju prosao s 5 i nisam morao na maturu. :D

Kasnije zadnji dan se ne sjecam sta smo sve radili, malo smo bili na satovima, na neke satove nismo isli, malo smo igrali poker itd...

A norijada je bila malo bezveze... pocetak na trgu je bio ok, ali poslije toga, umjesto da idemo na jarun ko svi normalni maturnati, mi smo se dogovorili da rostiljamo kod skole... mislim, to nije bilo tak lose, ali mi je ipak zao sta nismo isli na jarun... i tak, tam smo ostali negdje do 6-7, neki su otisli i prije i to je bilo to uglavnom... nista posebno... u biti ko obicna rostiljada

Mislili smo to nadoknaditi tako da ove godine idemo na bundek medju pijane maturantice, ali je padala kisa pa nam se nije dalo pa smo to odgodili za iducu godinu :mrgreen:

To je uglavnom bilo to...

Da cujemo kak je vama bilo

PS. cvicek, moras i ti napisati svoj report, ovo je bila tvoja ideja :P

čet 22 svi, 2008 12:47 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Post Re: maturiranje
Bilo mi je presavršeno.

S frendovima sam došla na trg. Plesali smo i veselili se. Onda smo na Bundek krenuli. Put je duuuuugo trajao. Pokisli smo ko.... Cijelo vrijeme nam je padala kiša no ajde... Na Bundeku smo nbilo nekoliko sati. Plesali smo, pjevali, slikali, snimali, super je bilo. Kasnije smo se pokupili svako svojoj kući. Frendica je išla kod mene, pa smo se preskinuli i u 8 na Mihaljevcu našli te otišli do, kako frendica kaže: "Lovačke kućice". To je u šumi. Opet je bilo plesa i pjevanja i zabavljanja, naravno. Igrali smo bocu istine. Bilo je zabavno no kako je noć išla prema kraju, postajalo je sve emotivnije. Kasnije smo nas troje ( Frendica A i B su ostale spavati kod frendice A ili B kako god). Tramvaja nije bilo i čekali smo polure tram. U međuvremenu smo se frend i ja rasplakali iko kišne godine i svo troje smo se nekoliko puta zagrlili i jednostavno plakali. Odlučili smo pješice do Mihaljevca budući da trama nije bilo. Pokisli smo i zmazali se. Pogotovo ja jer nisam kišobrana imala. Došli smo do Mihalj. i nije biloi trama pa smo pješke do Trga...

Tu smo se rastali. Frend je krenuo u jednom a frendica i ja u drugom smjeru.

Bilo je nezaboravno.
Marina, Tibor, Silvija i Ivana volim vas i super ste

To je od mene...

čet 22 svi, 2008 1:18 pm
Profil ICQ
Admiral
Admiral

NE NISAM SE VRATIO! Samo sam se došao pohvaliti da sam nekak jedva završio srednju.

Jučerašnja norijada bila je PREZAKON! Unatoč kiši koja je veči dio dana pada bilo je SUPER. U školu sam došao več oko pola 7, pa onda na kavu. Škola je organizirala u školi najbolji moguči provod za nas. Bilo je plesa, pjevanja, maturantskih igara, ali i neizostavnih suza.
Povorka od škole prema glavnom trgu u Ivaniću krenula je oko 12. U 12 unatoč kiši koja je i dalje padala održan je ples Quardila. Naravno mi koji smo plesali bili smo mokri do kože, ali nema veze osječaj je bio fenomenalan. Kasnije je na nas petero svratilo u jedan birc na brzinsku žesticu, a potom u drugi birc u čijem smo potkrovlju mi trgovci imali organiziranu feštu. Ja sam ostao do pola 4.
Sada slijedi matura, a nakon nje imam vremena da tijekom ljeta razmislim da li upisati 4. stupanj ili ne.

SVIM MATURANTIMA ŽELIM PUNO SREČE U ŽIVOTU! Isto to želim i Vama na Forumu.

:hallo: :hallo: :hallo: :hallo: :hallo:

čet 22 svi, 2008 2:32 pm
Environmentalist
Environmentalist

Kunić je napisao/la:
Sada slijedi matura, a nakon nje imam vremena da tijekom ljeta razmislim da li upisati 4. stupanj ili ne.

nemaš što razmišljati. upiši. svaki oblik obrazovanja je veliko ulaganje u budućnost. poslije možeš višu upisati ili faks, iako višu možeš i bez 4. srednje, ako još to vrijedi. sjetit ćeš se jednog dana što je teta modesty rekla. :lol:

pet 23 svi, 2008 2:25 am
Profil Web stranica
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.

Spol: Ženski
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Meni je padala kiša. :thumbs3: Našli smo se svi pred školom, kupili si za piti nešto. Išli do trga gdje nas je Bandić čekao. Krenuli s njim do Bundeka i stigli tamo. Onda smo nas par malo prošvrljali i otišli doma u 14h. :zubo:

sri 02 ruj, 2009 3:33 pm
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Vratili ste se s norijade u 14h isti dan, ili sljedeći? :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 02 ruj, 2009 4:57 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Moja je bila ništ posebno. Okupili se, obišli par krugova oko škole, polijevali se, neki su završili na ispumpavanju želuca, poslije toga roštilj i to je to. Neki su nastavili feštat, ja sam otišao doma. Nismo imali stotinu razreda da nas Bandić prati do tehno partija. Bilo je samo nas pet maturantskih razreda i to je to. Pred sve više i više godina. Star sam. :x

sri 02 ruj, 2009 5:05 pm

Naj Film: First Contact
Cvicek je napisao/la:
Vratili ste se s norijade u 14h isti dan, ili sljedeći? :mrgreen:

Isti. :cry: :thumbs3:

sri 02 ruj, 2009 5:07 pm
fluffy

Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
...kišno, ja sam vec oko tri popodne bila doma :(
...bila sam sva mokra, em od polijevanja em od kiše...tako da mi na kraju nije ništa drugo preostalo nego ici doma u suho...

sri 02 ruj, 2009 7:02 pm
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Ni meni norijada nije bila nešto bog zna što.... malo po gradu, pa Jarun.... relativno dosadno, skupa cuga, ekipa se uglavnom razišla okolo.. malo smo se dosađivali i vratili se kući oko 1-2-3 ujutro, ne sječam se točno, isto je bilo prije dosta godina :|

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 02 ruj, 2009 7:18 pm
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Tjedan dana prije kraja sam ispravio 6 komada u jednom danu, pa sam ostalih tjedan dana proveo pijan u okolici škole. Osim jednog dana kad sam morao popravit tjelesni, odnosno odjednom istrčat 100, 400, 1500, 2400 metara, skok u dalj, trbušnjake, sklekove i ostale discipline.
Do onda sam već bio toliko fizički uništen da nisam nu upalu mišića dobio. Norijade se ni ne sječam puno. Ujutro se probudio u birtiji, dopodne se napio i povračo, tjekom dana žicao cugu po parku, navečer išao na koncert, usput se potuko, vratio u birtiju, plesao s nekom curom. Ne znam više. Mjesec dana sam se poslije toga oporavljao.

čet 03 ruj, 2009 7:27 pm
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Meni je norijada bila pre pre dobra (bilo je to davne 2003.).
Kolektivno opijanje je bilo na plaži Perilo u Kostreni, bio sam tamo do 6 ujutro kad sam otišo na vlak za ZG i nastavio veselje na Grafiti Jamu na Ferenščici (valjda se kvart tako zove, zaboravih već). Na večer išo u OTV na promociju Stokinog usranog albuma, ali barem su ostali izvođači bili odlični. Sve u svemu, odličnih 48 sati. :mrgreen:

čet 03 ruj, 2009 7:32 pm
Profil Web stranica
Felis Minor

Opis Stanja: namjerila se kosa na brus
Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
Nisam bila na norijadi jer nisam htjela ići. Ne volim masovna događanja.
Inače, u Klasičnoj gimnaziji je običaj da se maturante ne pusti na norijadu, već da ih se odvede u Tuheljske toplice, ali ove su godine profesori štrajkali pa je izlet odgođen.

da ne bude tako nam.

Hugo Badalić, Otkud pjesan?

pet 04 ruj, 2009 7:49 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Smeg Head je napisao/la:
Osim jednog dana kad sam morao popravit tjelesni, odnosno odjednom istrčat 100, 400, 1500, 2400 metara, skok u dalj, trbušnjake, sklekove i ostale discipline.

Popravni iz tjelesnog?? :-s

sub 05 ruj, 2009 10:58 am
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Miki je napisao/la:
Smeg Head je napisao/la:
Osim jednog dana kad sam morao popravit tjelesni, odnosno odjednom istrčat 100, 400, 1500, 2400 metara, skok u dalj, trbušnjake, sklekove i ostale discipline.

Popravni iz tjelesnog?? :-s

Da, dogodi se kad tri puta godišnje radiš tjelesni, a nemaš ispričnicu.

Zapravo sam bio na skoro svakom satu i skoro uvjek imao opremu, jednostavno mi se nije dalo presvlačit i trčkarat naokolo ko mulac.

Bolje sam prošao od jedne iz razreda, pala godinu radi tjelesng. I samo radi tjelesnog.

sub 12 pro, 2009 9:39 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: