Lucrezia BORGia je napisao/la:
Chaky, ja te lijepo molim - povuci ostavku. ti si najbolji izbor. nema tebi dostojne zamjene.
Mozes li obrazloziti zasto mislis da je Chaky najbolji izbor za podpredsjednika? Mnogo komplimenata, a nijedna cinjenica

@Ezri, @Shadowmaster, @Simba - mozete li i vi bar malo (kao Bobo ili Zvonko) obrazloziti svoje misljenje...
Chaky je napisao/la:
cvicek se vec napola kandidirao (samo jos ne znam za koju tocno funkciju)
Napola sam se kandidirao?!
Zar si jedan moj ogromni MOZDA shvatio kao pocetak kampanje?
Chaky je napisao/la:
udruzi stvarno vise ne treba potpredsjednik fikus
Jedna stvar mi nije jasna... ako si od pocetka podpredsjednikovanja

znao da ces biti "fikus", zasto si prihvatio postati podpredsjednik? Mozda je malo osobno pitanje, tako da ne ocekujem odgovor...
Evo mojih razmisljanja zasto ja ne bih htio biti / ne bi bilo dobro da budem potpredsjednik:
1. Kompliciranje zivota - vremena bar jos imam u neogranicenim kolicinama, ali vec dovoljno zivaca gubim s Forumom (ne mislim na tehnicke stvari tipa apdejtovi, dizanje nakon padova, to mi je na neki nacin gust usavrsavati se)
Svi poslovi koje sam do sada radio su mi bili koma jer sam ovisio o drugima (sefovi, kolege, suradnici i sl, bez obzira koliko oni bili korektni, a zbilja sam imao super iskustva npr. u kabelskoj)
Sa internet marketingom, adwordsima, adsensom, i sl. sam poprilicno neovisan, radim kada i koliko zelim (ima vremena kad ne spavam 30ak sati i ko manijak isprobavam nove metode, pa onda tjedni da skoro nista ne radim) i takav lifestyle mi najvise odgovara (plus nisam vezan uz fiksnu placu

) i ne ovisim o tudjem vremenu, dobroj volji ili znanju da napravim neki posao kako treba... Najvise parput mjesecno se trebam s nekim nesto dogovoriti, a onih par tisuca posjetitelja dnevno kojimi dolaze na websajte su samo statistika, broj, i tweakam site da zaradim sto vise centi po svakom...
2. Radi MaXa - da li zaista zelis da Mario mene ima za podpredsjednika/nadzornika sad dok je u guzvi s vremenom?
Otkako sam admin kritiziram ga za najmanje sitnicu koje mi se ne svidjaju (Mario to moze potvrditi

) u vezi foruma i djela weba za koji sam zaduzen,... sastanak gdje se raspravlja o Forumu ili bi se trebalo razgovarati o Forumu, a ne pozove me se, smatram osobnim napadom na mene i potkopavanjem onog sto se trudim napraviti...
Vjerojatno nista manje ne bih bio zestok u svakoj sitnici vezano uz Udrugu... svaku informaciju bih morao znati i provjeriti, nema sutra ako se moglo jos jucer i sl... skoro TDAovski "za*ebi faks/posao ako treba napraviti nesto za Udrugu"

kad se ja neceg ozbiljno primim, takav sam... a onda ako ne ide izgorim pokusavajuci...
3. Da li je po tebi (u demokratskom smislu) dobro da podpredsjednik i glavni admin bude ista osoba? Nije li to previse 'ovlasti'?
Tebe takve stvari nisu mucile, ali u doba kad je Shadowmaster zbog svega onoga sto je bilo (...) dao ostavku kao glavni admin, ti si tada vec ionako poceo najavljivati isvoju ostavku, pa ajde.. moze proci jer je privremeno...
4. Zabavnije je biti u oporbi i kritizirati vlast, to znas i sam

Glede tih par posto sanse zasto se ja BI kandidirao:
Svi iz predsjednistva znaju detaljno moj glavni razlog zasto sam prihvatio duznost Admina.
Iz istog razloga bih se kandidirao SAMO ako bih mislio da je u opcem interesu da los kandidat ne dodje na mjesto u nadzornom ili bude podpredsjednik.
Kako sada stvari stoje, to vjerojatno nece biti slucaj, ako se gore spomenuti prijave.
...
I ja podupirem Terneka, bez obzira na koje mjesto se bude (i AKO SE BUDE!) kandidirao.
Za clana nadzornog odbora zaista ne vidim boljeg kandidata od njega... potpisujem ono sto su ljudi gore napisali - glas razuma, objektivnost i sl. Iako je ponekad i precvrst u stavovima

, mislim da ce biti odlicna dopuna ostalim geekovima koji ne znaju napraviti kako treba neke osnovne stvari (ukljucujuci i mene

), ipak je iza covjeka gomila zivotnog iskustva i udruga bi njegovim izborom u predsjednistvo samo profitirala...
Zmajcekicu ne poznajem toliko dobro, ali za sada mogu reci uglavnom dobre stvari...
Kao sto je Zvonko rekao, treba nam jos netko da smiri/sredi neke stvari u Udruzi, i ako je ona spremna na takvu ulogu i kandidira se (i ukoliko se Ternek ne kandidira za podpredsjednika) na ovom topicu Zmajcekica od mene moze ocekivati gomilu pitanja, prije nego bude skupstina... jer ja svoj glas vise necu olako davati (makar sam je samo 2-3% skupstine), no za sada se slazem s ostatkom ekipe koji njih dvoje podrzavaju...
Mislim da je najvece pitanje da li ona u ovom trenutku ima dovoljno vremena i zivaca da se time bavi...
Vidjet cemo tko se se jos 'kandidirati' na ovom topicu... ja se samo nadam da ce se ljudi na vrijeme odluciti za kandidaturu, i da nece biti ko prosli put da se netko odluci kandidirati "5 do 12", i onda na skupstini slusamo govor od nekoliko stranica teksta

, umejsto da oni koje to zanima, procitaju govor na Forumu ili im se kaze/donese u Udrugu prije skupstine.
--
Rules of anarchy camp:
Reckless abandonment, random acts of dumbness will be rewarded
If you see somebody taking charge, you'll be expected to beat them
(NOFX - Anarchy Camp)