Sada je: ned 02 kol, 2026 8:12 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 270 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
 Fedcon 2008 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Na Fedcon kada podjem ja...
Moj report nece biti bas samo dozivljaj konvencije, nego i opcenito zanimljve stvari vezano uz put u Bonn... meni je takodjer zanimljivo to sto sam posjetio novi grad u inozemstvu i malo putovao.
---

*********Petak************

Dosao sam u zracnu luku na vrijeme, sa 20ak minuta "just in case" rezerve (mojih 15, plus nagovor mog oca koji me furao da kad sam vec spreman, krenemo sto prije) ... da bih po dolasku saznao da je i Max "just in case" javio doci 15 minuta prije nego se po vecini WCSa trebamo naci, i tako sam zjevajuci pusio i pomalo citao neku knjigu cijeli skolski sat dok ostatak ekipe nije dosao... :evil: :)

Prije leta MaX je panicario kako ce mu tokom puta nestati ruksak koji je odnesen u prtljazni dio aviona :lol:

Let avionom bio je miran, bez puno turbulencija.... Imali smo 2 mjesta kod prozora tako da je MaX slinio gledajuci oblake i zemlju kroz prozor i pridruzio sam mu se u filozofiranju o udaljavanju od majcice Zemlje ako jednog dana izmislimo FTL, hocemo li dobiti neke simptome radi udaljavanja od kolektivnog nesvjesnog... i tak to :mrgreen:
slikaslika
Nakon toga smo si popili prve pive na nasoj away misiji :beerchung:
slika

Sta je radila ekipa na drugoj strani aviona saznat cemo mozda od njih... uglavnom, citale su se i neke dubokoumne knjige :)
slika

Slijetanje, carinske kontrole, rentacar ovoono... malo gubljenja mene i Chakyja jer smo bili preteski da svi udjemo u isti lift... nalazenje ekipe nakon 10 minuta, upadanje u auto i put za nas hotel u Bonnu...
Dobili smo poprilicno dobar auto, Alfa Romeo GT, ak se ne varam....
slika

Hotel gdje smo odsjeli je lijep, sve super... osim:

Prvo sam se poveselio kad sam na stolu vidio pepeljaru:
slika

... da bih se sekundu kasnije razocarao (vec drzeci cigaretu i upaljac u rukama :lol:):
slika

Ali nije bio bad, pusio sam na prozoru i ispod prozora ostavio cikove kao znak "Cvicek was here" :twisted:

I konacno krenusmo na kon....
Vec na ulazu u Maritim hotel se vidjelo nesto ljudi u kostimima (Romulanci i sl) i tipicni 'nerdy geekovi' kakve se vidi u za***ancijama na racun Trekija :)
Vec je bilo skoro 18 sati, pa smo se pozurili u ogromnu dvoranu gdje su glumci iz raznih serija drzali svoja predavanja i opsirno odgovarali na pitanja publike (nadalje -> "predavanja").

Mi smo cijelo vrijeme bili na katu dvorane. Navodno je donji dio bio rezerviran za posjetitelje s 'gold' ulaznicama (bonus koji se dobije s takvim ulaznicama su i autogrami GoH-a (Guest of Honour)) ali to me nije diralo ni 0.5% jer mi je veca fora bila biti gore 8)

Q (John de Lancie) je upravo odgovarao na pitanja iz publike, pa je MaX uletio sa svojim pitanjem na koje ga je prije puta 'natjerala' skvadra iz Istre - bas Q je pricao o pozitivnim stvarima glede malih konvencija u manjim mjestima pa je MaXovo pitanje dobro sjelo -> rekao je da je organizator Istrakona i da ga poziva da posjeti i neku od nasih konvencija.
Simba je htio to snimati na svoju kameru, ali na kraju je ispalo da nije nista snimio (neki error or samting) pa se mozemo nadati da ce to naknadno izaci na Fedcon DVDu... [-o< ... to bi bilo fora odnjeti na iduci Istrakon.
Nema potrebe da tipkam sta je Q sve rekao njemu i drugima ako ce se o tome MaX raspisati u svom potencijalnom reportu....

Nakon sto je pricao s Lanciem MaXu su se oci goauldovski sjajile i bio je u stanju ekstaze... :mrgreen: ako ga netko za koju godinu bude pitao koji mu bio je najbitniji dogadjaj u zivotu prije 25. godine, lako je moguce da spomene bas to :lolsmjeh:

Nakon predavanja krenuo sam malo prozujati po hotelu i primjetio da su svi standovi vec zatvoreni (u 7 popodne!!!) tako da sam shopping odgodio za subotu.
U drugom djelu hotela (taman izvan sluzbenog djela za kon, gdje se smije pusiti) sam sreo neke klingonke koje su pusile za stolom s naslonjacima, i koje su primjetila moju klingonsku majicu "Drink witn honour - Today is a good day to drink!" pa sam sa njima neko vrijeme sprehao o domacim i stranim konvencijama, a isto su neki od njih bili i u Las Vegasu na ST Experiencu pa smo razmjenjivali dojmove...
slika

Doslo je jos par klingonaca pa sam jednog od njih uzicao da nas fotka
slika

Ti Klingonci su imali svoj stol na prometnom djelu kona gdje su se zadrzavali dobar dio vremena...
Inace, Njemcima jako slabo ide engleski.... pa je bilo dosta tesko komunicirati s njima... eto sto (izmedju ostalog) sinhronizacija radi inace vrlo naprednom narodu...

Vratio sam se ostatku skvadre koji su, ak se ne varam, u to bili na postavljanju pitanja Michael Shanksu (Daniel iz SG1)

Jamie Bamber (Apollo) je takodjer odgovarao na pitanja... bio je tako-tako zanimljiv. Nazalost Ant koji mu je htio postaviti pitanje nije uspio doci na red... (taj put ;) )
slika

Brent Spinner (Data) je imao odlicno predavanje.
slika

Pricao je o tome kako je bilo glumiti Datu, kako mu glumiti lik robota nije bio jednolican posao - s Datom su se mogle napraviti mnoge epizode koje propitkuju ljudskost, i sam Data se polako razvijao u osobu, da bi na kraju dobio i emocije....
Zapanjio nas je izjavom da on nikada ne gleda svoje vlastite serije i filmove gdje je glumio, OSIM ako se to od njega ne trazi zbog ugovora (da dodje na premijeru i sl.)
Krenuo je sa salom tipa "I am proud of my participation with Battlestar Galactica" [nemrem se sjetit tocnog quotea] i izmamio salve smjeha.... kasnije je to vise puta ponovio pricajuci o tome kako neke sale mogu prvi puta biti smjesne, ali ako se ponavljaju prestanu biti, no nakon cca 10. puta ponovno pocinju biti smjesne... vazan je samo timing .... i bio je u pravu :)
Vrlo zabavno predavanje na kojem sam se vise puta nasmijao. Svjetla tocka dosadnog petka.

Sva ta predavanja sam snimao s foticem... ukljucujuci i sluzbeno otvorenje...
slika

...dok mi nije uletjela neka gorila koja me natjerala da mu izlistam SVE slike koje sam slikao i pobrisem SVE filmice koje sam snimio.... bio sam TOTALNO ljut i tuzan zbog toga.... mucio sam se snimiti najzanimljivije djelove, zanemario slikanje fotki, namjestao fotic da se ne trese i da ulovim kakav-takav kadar.. i onda mi dodje zastitar i sve to ubije :( :( :(
Nabijem turbokomercijalizaciju konvencija! :evil:
Mozda cu nesto snimaka uspjeti vratiti kad nabavim citac kartica, jer preko fotica undelete naravno ne radi...

Oko 22h se vec sve pocelo zatvarati, nisu pustali ljude koji su izasli da se ponovo vrate na kon, pa smo otisli u drugi dio hotela gdje je bio after party... nista bolji od tipicnih (polu)sminkerskih mjesta u HR samo s tom razlikom sto je cuga kostala puno vise.... 3-4 eura za gutljajcic jegera (+sok) mi se bas i nije svidjelo.... piva nije bilo za kupiti vjerojatno jer je jedan od sponzora bio bas Jegermaister pa smo bili osudjeni ili na sokice ili na kombinaciju sokica i jegera... pretpostavljam da je bilo zabranjeno unositi svoju cugu i klopu u hotel. Popio sam par jegera i to je bilo to...

Bila je i promocija s kupovinom par kapljica jegera u nekakvim epruvetama za 1 euro (opet pre skupo.. je**s takvu "promociju" :roll: ... zapamtit cu je po tome sto zbog toga nije bilo za kupiti pive, i jedina dobra stvar je bila sto su djelili narancaste kape i naocale pa sam iducih dan i pol gledao Anta s novim imidzom :lol:
slikaslika

Jegermaister zenske koje su se na kratko pojavile su isto lijepo izgledale, ali nazalost nisam bio u prilici da ih uslikam... mozda je Ant bio bolje srece...

Meni se tada vec pocelo spavati (5. ili 6. dan neispavanosti) pa nisam ni predlagao da ostanemo duze kad je trebalo poci natrag (em je cuga skupa, muzika grozna, guzva poprilicna i nisam primjetio nikakvog poznatog glumca) tako da smo se uskoro vratili u nas hotel...
Chaky nam je zamirisao cijeli auto jeduci kobasicu koju je kupio na benzinskoj :lol:

Ja sam ubrzo otisao spavati...
slika

... dok je ostatak ekipe jos neko vrijeme ostao u Maxovoj sobi igrati Munchkin (ak se ne varam)...

Prvi dan konvencije me se i nije previse dojmio -> standove nisam vidio jer su ih zatvorili, glumci nisu bili pretjerano zanimljivi i jedino sto se jos moglo vidjeti su ljudi u zanimljivim kostimima, upoznati SF fanove iz drugih zemalja i naravno predavanja od glumaca.

*********Subota************

Probudio sam se prije svih, malo zijevao u krevetu, pa se polako istusirao i prigricnuo nesto cekajuci da se ostali probude...
slika

Za dorucak smo otisli u Burger King.... zbilja smo vodili "zdrav" zivot na Fedconu.... samo hamburgeri, pizze i ostali fast food... jeger je na kraju bio najzdravija namirnica koju smo konzumirali :lol:
slika

Isto je bila scena kad sam htio kupiti pizzu i vidio da na nekim pise "vegeterianischhe" ili tak nesto... pa sam rekao "Can I get one pizza with lots of meat" da bi mi zenska odgovorila "pizza no meat???" ja njoj "I want pizza with LOTS of meat, sausages, spek, flesh" a ona meni nest tipa "want vegetarijanise pizza" a ja kolutam ocima :roll: ,... dolazi joj kolegica koja joj se smije i objasnjava joj sta joj govorim a ona "sory sory sory" :lol: ... ja si mislim nevermind, daj mi pizzu, dok ti objasnim da nije nikakav bad umrijet cu od gladi :)

Ovaj puta smo dosli vec oko podneva, pa smo na raspolaganju imali 10 sati za sva predavanja, shopping i zujanje okolo...
Propustio sam Odovo i jos poneko predavanje, nadam se da nije bilo nesto posebno... mozda je Anny bila na tim ranim predavanjima pa ih opise... Meni se nije dalo jos ici na predavanja pa sam zujao po konu...

SF Merchandise...
Obisao sam sve moguce standove nekoliko puta, i bio sam _sokiran_ cijenama SF merchandisea....
Mozda bih mislio da je to tako svugdje vani i da to nije mainstream stuff i da ako tako nesto zelis kupiti - moras i masno platiti, da nisam bio u SF ducancicima u Santa Monici (i ST EXP u Las Vegasu)... tako da Fedcon i trgovci na njemu dobijaju jedan veliki minus za uberkomercijalizaciju konvencije (to sto se naplacuju i autogrami glumaca necu ni spominjati, to neka komentiraju drugi) :thumbs3:
Recimo mini makete raznih Enterpriseova (tipa onaj Enterprisea E koji sam donio u Udrugu) su bile po 15-20 eura (i vise kod nekih trgovaca), dok sam iste takve (Chaky moze potvrditi da su iste ili bar vrlo slicne ;) ) vidio u LA-u po 7-8 dolara komad...
Ako uzmemo u obzir da je euro trenutacno 56% jaci od dolara, dobije se da maketica npr. Enta D ili E kosta 7-8 dolara u SADu a na Fedconu su prodavali po 23-30+ dolara....

Trazio sam bilo kakvu maketu, maketicu, pin od Defianta... i nasao sam samo Defiant ukras za bor (sa ledicama) koju mi je trgovac ponudio za 40 eura (dakle 62 dolara) .. i gledam pakiranje i sadrzaj (IMHO bezveze maketa) i vidim da pise da je orginalna cijena bila 24$ (printana na org. kutiji) .... pitam trgovca (koji je dobro znao engleski i od koga sam kasnije kupio nesto drugo) da kako komentira cinjenicu da je recomended retail price 24$ ... on slijeze ramenima i suti ko p***a :)

Naravno, cijenkao sam se naveliko... rijetko to radim (otac mi je majstor za to) i negdje mi je dobro islo, a ponegdje nisam uspio nista smanjiti pa sam krenuo traziti dalje (na standu kod izlaza se nisu ni zeljeli cjenkati)
3*15 za makete sam smanjio na 40 eura, a majice sam sa "zbuni protivnika" taktikama uspio smanjiti za oko 7-8 eura (jedva,... Ant koji mi je pravio drustvo je umirao od smijeha nakon toga :D )
I jos neke druge stvari sam redovito smanjivao za koji euro...
Nazalost, najbolje stvari (tipa kutijice s pipsima i komunikatorom) nisam uspio smanjiti niti za cent... sve mi je nekako bilo zao sto sam predlozio ljudima da im kupim nesto sto zele i donesem u HR jer bih iste stvari za koji mjesec kupio puno jeftinije... :(

slikaslika

Chaky nam je u jednom trenutku dosao sa :D na licu ponosno noseci maketu EntD-a... i veli nam on... "Cjenkao sam se! Spustio sam sa 60 eura na 40 eura! I rule!" (nesto u tom stilu, ne sjecam se tocnog quotea) ... moj komentar je bio da je i 40 eura previse love za takvu maketu...
Uglavnom, na kasnije smo saznali da se je identicna maketa nekoliko standova dalje mogle kupiti za 39.90 Eura (pocetna cijena, prije cjenkanja)

Svaka ti cast @Chaky, za prvo cijenkanje u zivotu mozda i nije tako lose POVISITI cijenu za 10 centi :lolsmjeh:
@Lilma - mogu li te zamoliti da Chakiju objasnis koncept "comparison shoppinga" i zasto je to dobro napraviti PRIJE odluke gdje ces nesto kupiti ionda se ici cjenkati za to... :twisted:

Ja sam nabavio vrlo slicnu maketu Enterprisea NX-01, sa slicnim nacinom izrade i teksturama (mozemo provjeriti kad Chaky svoju dofura u udrugu) ... koja ispusta zvukove i na vise mjesta svijetli (nacele, deflector,..) ... za 20 Eura :cool:

slikaslika

Uglavnom, taj NX-01 sam donirao Udruzi i mogu se samo nadati da ce ga Bobo uspjeti barem jednom vidjeti prije nego dodje u ruke Enterprise-haterima :)

...

Na katu smo naisli i na vrlo zanimljivo uredjene prostorije... slike govore vise od rijeci :)
slikaslika
slikaslika

Inace, bilo je za kupiti potpisane fotke nekih glumaca.... najjeftinija je bila od lika koji glumi Jakea Siska... 15 eura :lolsmijeh: [slikao MaX.. valjda]
slikaslika

Kevin Sorbo je bio zanimljiva pojava na stageu.... donjeli su mu i karton sa 1:1 slikom Herkula... na papiru koji drzi pise "I am half prized because my sword is bent" :lol:
slika

Dvadesetak minuta se pricao SAMO o ulozi Herkula... nista o Andromedi... pa sam napustio predavanje negdje na polovici...

Nakratko sam bio na aukciji potpisanih slika i predmeta.... ZIJEEEEEEEEV :)
slika

Ekipa je u medjuvremenu stigla i malo zaigrati Captain's Log :)
slika

Michael Shanks je drzao zanimljivo predavanje o njegovoj ulozi dr.Daniel Jacksona u SG1...
slikaslika

Na pocetku predavanja pred stage mu je doslo dosta ljudi u SG1 kostimima.
Malo me razocaralo kad je rekao da ga arheologija uopce ne zanima.
Fora je bilo kad je pricao zasto je tek pred kraj serije promjenio naocale - zbog necije majke (redateljeve?) koja je pogledala neku epizod nakon vise godina negledanja i komentirala da zar jos uvijek nije promjenio te grozne naocale :)
Primjetio sam i da se dosta zenski totalno pali na njega ?: :lol:

Dosao sam taman na kraj sat i pol dugog natjecanja u kostimiranju
slikaslikaslika

slikaslikaslika

...

Na predavanju Martine Sirtis je bilo vrlo zanimljivo.
Zenska je dosta zabavna, i jos uvijek OK izgleda s obzirom na godine... i cijelo vrijeme se je zezala.
Ako su price tocne, Chaky je prije tog predavanja kupio njen potpis i kad je dosao da mu se potpise, cim je rekao da je iz Hrvatske odgovorila mu je "I HATE YOU! :)" jer smo onemogucili Englesku da ode na Europsko prvenstvo u nogometu :mrgreen:
Uglavnom, Chaky je otisao do mikrofona, i rekao da ima non sci-fi related pitanje... pita ona da li je pitanje uvredljivo, on kaze "maybe" .. ona da nema veze, da je glumila psihijatra 7 godina i da ju se ne moze uvrijediti...
Uglavnom, postavio joj je pitanje sta misli o tome sto se Engleska nije kvalificirala da bi se ona zaderala "O SHUTTTUP!!!!! " i pravila se da ce otici s pozornice, i onda je neko vrijeme pricala kako se cijelo vrijeme zivcirala i derala dok je gledala tu tekmu... :)
slikaslika

Imam snimku (koju sam nakon sto sam pitao Chakyja je li to ok) donio u Udrugu i stavili su je na komp i masovno presnimavali. Riskirao sam da mi neki security pojede fotic, ali se je to isplatilo snimiti... karticu sa snimkom sam "just in case" odmah nakon toga sakrio i u fotic ubacio drugu. Ako (ili vjerojatnije - kada ;) ) snimka jednom dospije na neki jubito, preporucam da je pogledate i nasmijete se :)

...

Roslinka (Mary McDonnell) i Apollo (Jamie Bamber) su imali zajednicki nastup... (bas me zanima je li glumcima bad kada dodju na predavanje nakon nekog poznatijeg, i vide kako hrpa ljudi napusta dvoranu jer im oni nisu toliko zanimljivi :mrgreen: )
Pricali su o svojim ulogama u BSGu, od ozbiljnih pitanja do pitanja tipa "jeste li vidjeli XYZ glumca golog" koja su se provlacila kroz cijelu konvenciju :)
slika

Ant je konacno dobio priliku da pita Apolla koja od 3 uloge mu je bila najzanimljivija (pilot vipera, zapovjednik Pegasa ili advokat) i odgovor je bio da mu je najbolje bilo glumiti zapovjednika Pegasa, jer je onda bio jednak "ocu" Adami.
Nazalost, nisam snimio jer smo tada bili u drugom djelu dvorane, i kad smo culi Antov glas bilo je vec prekasno :(

...

Kao secer na kraju, na pozornici su se pojavili glumci Londo i Sheridan (Peter Jurasik i Bruce Boxleitner)
Takodjer je na stage bila postavljena i slika legendarnog G'Kara (Andrewa C. Katsulasa) koji je preminuo prije koju godinu... pokoj mu dusi.. nisam ni znao da je umro :oops:
Isto su im se prije predavanja (kao i Shanksu za SG1) dosli pokloniti fanovi obuceni u B5 kostime (ja svoju B5 odoru nemam, cekam vec nekoliko godina jednu krojacicu da mi je napravi ;) )

IMHO: Na stageu je taj dvojac bio ODLICAN i zasjenio je sve ostale glumce.
Nisu imali brze sale "na prvu" kao Spinner vec dubokoumnije, i imali su uvjerljivo najzabavnije, najsmjesnije i najemotivnije predavanje od svih... zezali su se cijelo vrijeme i s nostalgijom i trncima po tijelu sam ih slusao :biggrinlove:
Ne zelim njihovo predavanje opisivati, jer se ne moze... tj. ne bih to mogao dovoljno dobro docarati, oni su jednostavno STARE LEGENDE iz ako bas ne najbolje, onda bar najzaokruzenije i najbolje isplanirane SF serije svih vremena... :hail: :hail: :hail:

slikaslikaslikaslika

Ako vec za nikoga drugog, onda se samo radi njih isplatilo doci na Fedcon i vidjeti ih uzivo... najezio sam se dok sam ovo pisao...
Na kraju su kao starceki drzeci se jedan za drugoga otisli sam pozornice.
Dobili su UVJERLJIVO najglasniji i najduzi pljesak od SVIH gostiju Fedcona, mislim da duzi od Date, Roslinke i Appola zajedno. Legende... :thumbs2:
Jedino sta mi je bilo bad je sto nisam jos jednom cuo Londa kako govori "my good and dear friend" s onim svojim naglaskom...
Cak sam nakon predavanja do kraja poslusao B5 tribute pjesmu (sa isjeccima iz serije), iako je bila na njemackom pa nista nisam skuzio...

...

Tada je upravo i manje vise zavrsavao Fedcon za taj dan, izasao sam iz dvorane i bili smo kod piano bara (gdje je afterparty) neko vrijeme.

Uslikao sam se s Keckom, likom koji je svakog ST glumca kojeg je uspio isao pitati da li bi htio glumiti u njegovom iducem filmu :)
slika

Ugrabio sam 2 njegova potpisa, jednog dana kad ce on biti slavni reziser (ili nesto u tom stilu), ti potpisi ce mi platiti put na iduci Fedcon :twisted: :lol:

Slikali smo se i sa Seven of Nine :biggrinlove:
slikaslika

Taman su tada naisli Londo i Sheridan i pricali su s fanovima, slikali se i sl... dosta je velika guzva bila oko njih...
slika

Htio sam se slikati s njima, i cekao sam jos par minuta da se fanovi maknu, ali kad je bila savrsena prilika (ostali su solo i cekali da jos netko dodje da ih nesto pita) nekome se bas tada islo nazad u nas Hotel :evil: :evil: :evil: , i povukao je ostatak ekipe sa sobom, tako da nisam imao nikoga da me uslika s njima (i usput popricam nakratko jer)
Otrcao sam van, ali dok sam se vratio s Antom (hvala ti @Ant na dobroj volji da se vratis samnom da me uslikas!) oni su vec otisli... to je bila mozda moja jedina prilika ikada da se slikam i popricam s njima :( :cry:

Tek sam naknadno saznao (ako je vjerovati Annynom postu ;) ) da se uz potpisivanej autograma moglo raditi i fotosesion s glumcima,.. ali sada je kasno za to :(

Nakon toga povratak u hotel, par pivi reda radi, pa na spavanje i onda opet budjenje nakon par sati i cekanje ostatka ekipe koji je opet 30+ minuta kasnio s odlaskom :)
Koliko sam cuo, Ant i Max su jos dugo ostali budni i zujali po hotelu :)

I sutradan povratak u suncani Zagreb...

---

Evo jos par raznoraznih slika:

Spinner daje autograme:
slika

Neki drugi glumci daju autograme:
slika

"The Others" :mrgreen:
slikaslikaslika

Spooky people :)
slikaslika

Fora brodici:
slikaslikaslikaslika

Nadam se da imaju dovoljno ketracela, da ne po***de :)
slika

Najbolji glumci (osim sluzbenih ;) ) s kojima sam popricao... zakon su glumili Klingonce :thumbs2:
slika

Pogled odozgo:
slika

@Bobo, je li bi ti volio imati ovaj sredisnji poster? :mrgreen:
slika

Itd... :)
slikaslikaslika

-----------------

(Beat THAT, @Ant!!!! :baeh: 8) )

sri 23 tra, 2008 2:20 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Post Re: "Fedcon" - najveca euro ST konvencija
Odlican report, jedva cekam druge... :)

sri 23 tra, 2008 4:45 pm
Profil ICQ Web stranica
Commander
Commander

super report...bas sam uzivao citajuci i bas mi je sad zao sto nisam bio :(

sri 23 tra, 2008 5:13 pm
Profil ICQ
So Say We All

Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Svaka čast Cvicek, super report, sažeto, zabavno, humoristično i nije dosadno za čitati.
Ajmo ostali, što se čeka.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

sri 23 tra, 2008 7:25 pm
Profil ICQ
anarho trekkie

BrickTop je napisao/la:
sažeto
:shocked:
Hmm... ajd dobro, ako ti tako kazes... probat cu se drugi puta zaista i raspisati :lol:

@Ant, @Chaky, @MaX, @Anny ... gdje su vasi reportovi? ;)
Vas trojica - donosim sve slike u Udrugu sutra, tako da ih mozete iskoristiti za report ako zelite, Antove su pretpostavljam vec na kompu Udruge, tako da se i to vjerojatno moze preuzeti...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 23 tra, 2008 10:10 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Cvicek bravo i hvala za report,
kaj drugih ni bilo ili neznaju njemacki ? :wink:

samo kada mu pomaže da se pridigne.”

sri 23 tra, 2008 10:13 pm
Inquisitor
Inquisitor

odlican report cvicek =D> ...
ant ce imati opaki (nemoguci?) posao ako te zeli nadmasiti :)

a moj report... pa onaj super sazeti je sve kaj ce se dobiti od mene na forumu... za detaljniji moj dozivljaj morati ce se pricati sa mnom uzivo :)

sri 23 tra, 2008 10:17 pm
Profil Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

eh da...
da onaj frajer nije "spustio" cijenu za 20 eura u petak, mislis da se nebi kasnije tokom dana vratio i kupio ju i za 60 eura... moja najvaznija misija na fedconu je bila maketa galaxyja no matter what :)
sljedece godine uniforma ili jos vec maketa galaxyja (mislim da su bili oko 200 eura :) )

enterprsie nx-01 ne vrijedi 20 eura u bilo kojem obliku ;)

najveci pljesak londu i sheridanu?... nisam bas siguran... pljesak JE bio veliki i je bilo puno ljudi u dvorani ali... bilo je to predavanje u prime-timeu... i bila su dvojica odjendom na stageu
MHO je da je Data imao najbolji panel

čet 24 tra, 2008 7:34 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Chaky je napisao/la:
Osnove ekonomije: nesto vrijedi onoliko koliko je kupac spreman za to platiti.
Mislis li da Bobo ili neki drugi fan ne bi dali i vise love za tu maketu?

Chaky je napisao/la:
najveci pljesak londu i sheridanu?... nisam bas siguran... pljesak JE bio veliki i je bilo puno ljudi u dvorani ali...
Smatras da oni NISU imali najduzi pljesak...? :shock:
Dolje su ljudi cak i ustajali sa stolica dok su pljeskali... sjecam se da si to primjetio.
Chaky je napisao/la:
MHO je da je Data imao najbolji panel
Data JE imao odlican panel, to vjerujem nitko od ST fanova koji je bio tamo ne sumnja... Sale su bile mozda i u rangu ili bolje (ovisi o ukusima) od Londovih i Sheridanovih.
Ali ukupan dojam Londa i Sheridana je bio bolji. Imali su "ono nesto" sto ne mozes dobiti vodeci panel kao da si neki standup komicar...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 25 tra, 2008 2:17 am
Inquisitor
Inquisitor

Cvicek je napisao/la:
Chaky je napisao/la:
Osnove ekonomije: nesto vrijedi onoliko koliko je kupac spreman za to platiti.
Mislis li da Bobo ili neki drugi fan ne bi dali i vise love za tu maketu?

Osnove fanatizma: samo ono sto ti volis je vrijedno :)

pet 25 tra, 2008 9:53 am
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

----------
:deda: Fanatik je čovjek koji radi ono što bi po njegovu mišljenju učinio i Bog kad bi znao sve činjenice.

...cjenkanjem bi povisio cijenu Galaxya! -jer je vrijedniji nego ta sića po kojoj se tamo prodavao!!! :lol:

pet 25 tra, 2008 12:46 pm
Profil ICQ
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: Na Fedcon kada podjem ja...
Cvicek je napisao/la:

Ja sam nabavio vrlo slicnu maketu Enterprisea NX-01, sa slicnim nacinom izrade i teksturama (mozemo provjeriti kad Chaky svoju dofura u udrugu) ... koja ispusta zvukove i na vise mjesta svijetli (nacele, deflector,..) ... za 20 Eura :cool:

slikaslika

Uglavnom, taj NX-01 sam donirao Udruzi i mogu se samo nadati da ce ga Bobo uspjeti barem jednom vidjeti prije nego dodje u ruke Enterprise-haterima :)

...a gle, ako do toga dođe, ja sam je voljan otkupiti ;)
(jedva čekam da ga vidim)

...

@Bobo, je li bi ti volio imati ovaj sredisnji poster? :mrgreen:
slika
[/quote]
...joj, kaj ga nisi mogao čopiti za mene??
... :mrgreen: :mrgreen:
...naravno, da bi ga volio imati!!

sri 30 tra, 2008 4:16 pm
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

nedjeljni panel na kojem mi nismo bili... geordi, data i deanna zajedno...
da vidite kako to izgleda... i usput, zanimljiva prica
http://www.youtube.com/watch?v=veKidm63nuk

takodjer, mozete cuti datinu foru o sudjelovanju na BSG-u :)

ned 04 svi, 2008 6:22 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Chaky je napisao/la:
nedjeljni panel na kojem mi nismo bili... geordi, data i deanna zajedno...
da vidite kako to izgleda... i usput, zanimljiva prica
http://www.youtube.com/watch?v=veKidm63nuk

takodjer, mozete cuti datinu foru o sudjelovanju na BSG-u :)

Pa ak su oni stavili taj filmic, zasto si ti protiv toga da mi stavimo svoj? :P

ned 04 svi, 2008 7:46 pm
Profil ICQ Web stranica
Commander
Commander

De stavite svoje filmice...plizz...zelim sve vidit...dobro barem one koji ne moraju na cenzuru prvo!

ned 04 svi, 2008 8:11 pm
Profil ICQ
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 270 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: