| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Sljeme?
Cvicek je napisao/la: za par tjedana ce biti prevruce i oznojit cu se ko manijak dok ne dodjem gore  Hmmm... Mudro boriš Cvicek. Ta glupa temperatura bi mogla biti problem (već sad je bilo vrućih dana, bojim se i pomisliti kako će biti tamo za kojih mjesec dana).
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 13 tra, 2008 12:26 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: za par tjedana ce biti prevruce i oznojit cu se ko manijak dok ne dodjem gore  Hmmm... Mudro boriš Cvicek. Ta glupa temperatura bi mogla biti problem (već sad je bilo vrućih dana, bojim se i pomisliti kako će biti tamo za kojih mjesec dana). Ne bojte se, ako krenemo dovoljno rano, izbjeći ćemo toplinski udar , a za povratak koristimo BUS.
| ned 13 tra, 2008 12:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Ne bojte se, ako krenemo dovoljno rano, izbjeći ćemo toplinski udar , a za povratak koristimo BUS. "Dovoljno rano" je za neke još gore od toplinskog udara 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 13 tra, 2008 12:32 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ma sunce je zakon, kaj vi brijete bolje ić kad je toplije nego kad je hladno, kiša, blato...
_________________ njanjanja
|
| ned 13 tra, 2008 1:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Ant je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Ne bojte se, ako krenemo dovoljno rano, izbjeći ćemo toplinski udar , a za povratak koristimo BUS. "Dovoljno rano" je za neke još gore od toplinskog udara  He he u ove ' Dovoljno rano je jos gore ' bi se i ja ubrajao. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 13 tra, 2008 5:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Sad je bolje vrijeme za planinarenje... za par tjedana ce biti prevruce i oznojit cu se ko manijak dok ne dodjem gore  ...pa uzmeš si rezervnu robu... i problem riješen... 
| pon 14 tra, 2008 10:53 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
U potrazi za jednom temom naišao sam na ovu Kako to da se nije kad se je već odgodilo isplaniralo za drugi puta  što je to spriječilo 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 30 stu, 2008 11:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Nek padne snježuljak pa se idemo sanjkat.. 
| pon 01 pro, 2008 12:45 am |
|
 |
|