|
Sada je: pet 09 lis, 2026 1:33 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Istrakon 2008
Išao bi na Istrakon, no moram se još dogovorit. A vidjet ću kako će i TerNek. Nije mi baš zgodno spavati u vrećama za spavanje pa ako bi bilo nekog smještaja to bi bilo ok. No, dogovorit ćemo se još u udruzi. A i za prijevoz ne znam. Ako bi kod koga bilo mjesta u autu-super, a ako ne, onda idem busom.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 29 vel, 2008 5:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ne znam zakaj si napisao mene, ja idem sa Simbom...da ne bi bilo zabune 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 02 ožu, 2008 1:09 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
cvicek je napisao/la: Sto se spavanja tice, dogovorio sam se sa Simbom, on sredjuje nocenje za nas (i mozda jos neke ljude) Bilo bi lijepo kad bi netko za to i znao. Ja bih prvi htio spavati na normalnom mjestu, ali o privatnom smještaju nitko ništa ne govori. Tako je i za FedCon puno toga bilo na ho-ruk, pa je bilo i svađe i svega.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 02 ožu, 2008 4:33 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: cvicek je napisao/la: Sto se spavanja tice, dogovorio sam se sa Simbom, on sredjuje nocenje za nas (i mozda jos neke ljude) Bilo bi lijepo kad bi netko za to i znao. Ja bih prvi htio spavati na normalnom mjestu, ali o privatnom smještaju nitko ništa ne govori. Tako je i za FedCon puno toga bilo na ho-ruk, pa je bilo i svađe i svega. a cuj... svi (ukljucujuci i mene) ocekuju da ce takve stvari drugi za nih obaviti... ja sam bio odlucio otici na fedcon... no kako i cime nisam imao pojma... srecom u klubu imamo covjeka poput Simbe koji zna kako i cime i nije mu bed to sloziti... u slucaju istrakona on je takodjer nazvao i dogovorio sve sam... tako da ubuduce... ako zelis da ti se slozi fensi smjestaj ili kontaktiraj simbu dovoljno rano ili sam pokusaj slozit 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 02 ožu, 2008 7:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Vidim da je tema ovog Istrakona Egipat. E, sad me zanima bi li ja mogao napraviti jedno predavanje od max. pola sata na takvu temu? Ako su termini za predavanja već rezervirani onda ništa.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 03 ožu, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Vidim da je tema ovog Istrakona Egipat. E, sad me zanima bi li ja mogao napraviti jedno predavanje od max. pola sata na takvu temu? Ako su termini za predavanja već rezervirani onda ništa. Kontaktiraj organizatore, recimo MaX-a koji je jedan od organizatora, pa cemo vidjeti sta se da napraviti. BTW, preporucam da probas napraviti predavanje koje ce biti informativno, ali u isto vrijeme i zanimljivo i zabavno da publika ne zaspi od dosade 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 03 ožu, 2008 10:19 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
cvicek je napisao/la: BTW, preporucam da probas napraviti predavanje koje ce biti informativno, ali u isto vrijeme i zanimljivo i zabavno da publika ne zaspi od dosade  Svakako, svakako. 
|
| uto 04 ožu, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Evo sredio sam smještaj za Terneka i T'Grela za noc sa petka na subotu. Kaze recepcionerka da ce najvjerojatnije ovaj dvojac dobiti jos neku sobu sa subote na nedjelju ako neki od stalnih gostiju odu doma preko vikenda, no ako ne molim da tko god moze da pomogne ovom dvojcu da negdje prespava jos tu jednu noc. Hvala. P.S. fraza "Nema spavanja na konvencijama" ne pali u ovom slucaju. 
| sub 15 ožu, 2008 1:15 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Zahvaljujem Shadowmasteru na brizi i rješavanju sobe za prvu noć, za ostalo ćemo sami nešto skemijati. Ant je također u potrazi za smještajem pa njega imam na umu ako se otvori opcija za trokrevetnu sobu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 15 ožu, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
cisto da stavim ono sto sam poslao na mailing listu psto sam tamo samo copy-pastao i nisam primjetio hrpu gresaka..Udruga ce i ove godine organizirano ici na Istrakon, imati cemo štand, prodavati cemo trek stuff i sudjelovat cemo u programu, no za pocetak, procitajte službenu najavu: Istrakon 2008.Datum: 28.3.2008.-30.3.2008.Ulaznica: 60 kuna za 3 dana Mjesto: Pazin, Spomen dom Vrijeme: od petka 17h, do nedelje 17h Tijekom nekoliko proljetnih dana, Pazin, gradu samom središtu Istre, postaje kulisa jedne vrlo neuobicajene manifestacije -konvencije znanstvene fantastike. Naime, u razdoblju od 28. do 30. 03. 2008., u pazinskom se Spomen-Domu održava, deveti put zaredom, znanstveno-fantasticna konvencija Istrakon, a glavna tema je „Misticni Egipat".Samo otvaranje tradicionalno zapocinje posebnim performansom organizatora u petak, tocno u 17h.
Kao i svake godine do sada, ocekuje Vas 48 sati dobre zabave, gdje cete moci prisustvovati mnogobrojnim zanimljivim predavanjima, književnim zbivanjima, role-playing i kartaškim igrama, zabavnom programu, kompjuterskoj igraonici, dramskoj predstavi, susretu s domacim SFpiscima, filmovima, rock koncertu, te ugodnom druženju s ostalim ljubiteljima znanstvene-fantastike.
Ovogodišnji pocasni gost Istrakona je John A. West, poznatiegiptolog, jedan od vodecih autoriteta i predstavnika «simbolicke» škole egiptologije. Tu su i drugi istaknuti gosti, poput Korada Korlevica - poznatog astronoma, Draga Plecke - teoreticara proslavljenog u svijetu i nas, tedipl.ing. Ivan Šimatovic - inace cesti gost emisije «Na rubu znanosti».
Svi gosti Istrakonadobiti ce u subotu poslijepodne jedan besplatni topli obrok, a tokom konvencijebiti ce moguce kupiti sendvice po povoljnim cijenama. Ukoliko nakon cjelodnevnog druženja želite prespavati u Pazinu u avanturistickom duhu koji prati cijelu konvenciju, sve što trebate je samo sa sobom ponijeti vrecu za spavanje. Za Vas smo osigurali grijani prostor za spavanje u vrecama, koji se može koristiti uz nadoknadu od 40kn (20kn po noci). (u slucaju da vec nemate rješen smještaj... a spavate na konvenciji ) PRIJEVOZ: Kao prvo, neki clanovi udruge vec idu autima (4 auta su u igri) pa se mozda mozete dogovoriti s kim cete i kako i kada.
Alternativa je ova (zasad): Udruga Red Srebrnog Zmaja i ove godine organizira prijevoz iz Zagreba do Pazina, na Istrakon. Cijena autobusne (povratne) karte je 150 kn.Kre´ce se u petak 28.03.2008u popodnevnim satima (oko 15), a vra´ca se u nedjelju 30.03.2008, takoder upopodnevnim satima. Molimo sve zainteresirane da se jave i rezerviraju svoje mjesto u busu na broj 095 905 33 48. tj. mozete novce dati i u nasem klubu pa cemo ih mi predati njima
PS. U autobusu ima 50 mjesta, pa požurite sa prijavama
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 15 ožu, 2008 5:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ljudi! na akreditacijama za istrakon ce ove godine biti i vase slikeakreditacije se mogu unaprijed izraditi ZATO -posaljite mi na mail ili pm sliku (svoje face) koju zelite imati na akreditaciji!!! sto prije!------  Ako su sve druge nagrade razgrabljenje, uzmite prvu.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 18 ožu, 2008 3:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
to obvezno il ne, jedva sam nasao nekaj za facebook  ?
|
| uto 18 ožu, 2008 10:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma pošaljem ja tebi tvoju sliku... ...imam sigurno negdje koju kad sam vas slikao okolo... 
| sri 19 ožu, 2008 5:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
nije obavezno, ali ce skratiti vrijeme provedeno ispred info standa i mozda necete morati cekati u redu ..uglavnom, pozeljno je! -zato ljudi, SLIKE mi posaljite -----------  Volja da se učini, duša da se usudi.
|
| sri 19 ožu, 2008 8:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
maX je napisao/la: nije obavezno, ali ce skratiti vrijeme provedeno ispred info standa i mozda necete morati cekati u redu ok, vidim da me nisi shvatio; mislio sam jer obavezno da akreditacija ima sliku? ili to po volji?
|
| čet 20 ožu, 2008 12:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|