| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Mogucnost dolaska GUEST STAR-a u udrugu!
Slucajno sam doznao jednu zanimljivu informaciju, preko jedne frendice koja je bila u Americi, da se jedna njena prijateljica koja je radila u Paramountu na šminkanju ekipe koja je glumila u serijama ST-a, upravo dosla u Hrvatsku. Navodno je i sama glumila u par epizoda. Koliko cujem na neko vrijeme se preselila u Zagreb, pa sam trenutacno u pregovorima da nekako dođem do nje i ponudim joj gostovanje u našem klubu. Zamoliti ću je da održi jedno kratko predavanje o njenom poslu i vi joj naravno možete postavljati pitanja. Predavanje ce naravno biti na engleskom koliko sam razumio i da bi joj ja trebao složiti prijevoz do kluba što mi stvarno nije problem. Jedino je sto od vas ocekujem da mi kazete koji vam dan vise odgovara ja predlazem da to bude prvi cetvrtak kada ona to bude mogla. Naravno obavijestiti cu vas ranije da otvorite slobodan termin da mi netko ne uleti sa predavanjem istovremeno i da se naravno pojavite u sto vecem broju da ju ne dovedem u praznu udrugu. Takodjer brat od frendice koja mi je rekala ovu informaciju planira udruzi pokloniti puno ST postera i casopisa, pa cu to probati to donjeti ovaj cetvrtak... Nove informacije uskoro...
| pon 17 ožu, 2008 2:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Mogucnost dolaska GUEST STAR-a u udrugu!
mislim da ce nama pasati kad god zena bude mogla doci 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 17 ožu, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
WOW... ...gle ... to nebre proći bez mene... !!! ...ja moram doći na taj sastanak... ...nikako ne to bez mene dogovoriti!!!
...mora nas naučiti kako raditi vulkanske uši...
| pon 17 ožu, 2008 3:44 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: WOW... ...gle ... to nebre proći bez mene... !!! ...ja moram doći na taj sastanak... ...nikako ne to bez mene dogovoriti!!!
...mora nas naučiti kako raditi vulkanske uši... Dogovorit će se kako ženi paše, a ti ćeš prilagodit svoje obaveze.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 17 ožu, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ovo se ne smije propustiti. Sve pohvale Leo i super stvar za nove postere.
| pon 17 ožu, 2008 4:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Navodno da zeni vulkanse use leze u malom prstu. Jos uvijek cekam da me frendica nazove da mi kaze detalje i da mi kontakt. Necu da se zena svih vas uplasi bas smo komentirali kako su americki fanovi ludi i da trebamo reci da smo mi puno pristojniji od njih ali da ipak nemremo sakrit uzbuđenje ako ga bude. Probat cu je pitati imena epizoda gdje je glumila da pripremimo isjecke. [priča usput - OT] Frendica mi je i ispircala pricu kako je bila u nekom najpopularnijem bircu u Americi gdje je uzivo vidila Bruce Willisa koji se upucavao njenoj frendici koja je isto hrvatica a ona ga u mraku uopce nije prepoznala i spucala ga je, pa su joj tek kasnije rekli da je on to bio, pa se pocela opravdavati kako nije skuzila. I rekla im "He is old enough to be my father..." na to se cijeli birc poceo smijati, jos su ju zekali mjesec dana poslije... jednog dana je vidila i Justin Timberlakea kako se zvali sa dvije trebe u isto vrijeme i da joj se covjek zgadio cim ga je vidla i kad je konacno dosla u Zagreb htjela je malo ici van pa je povukla isto jednog frenda da odu zajedno u Sokol, pa je posizila jer ju gorile nisu pustile unutra. Rekla je u k i sve i nas mentalitet jer uzivotu nije tako nesto dozivjela, ali kako se kaze kod nas je sve moguce. 
| pon 17 ožu, 2008 4:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ovo je odlicno  ...ja mislim da bumo mi pristali na svaki termin te pomaknuli svoj program 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 17 ožu, 2008 7:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Super, Guest STar, kad se dogovori termin, potrudicu se doci. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 18 ožu, 2008 7:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Joj veli da nemre doc ovaj tjean a sljedeci smo na Istrakonu bas u krivi moment dobijem informacije. Morati cu je nakako dovuc. 
| uto 18 ožu, 2008 8:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Časopisi dostavljeni u udrugu, uskoro ce Cvicek staviti slike pa cete vidjeti nesto od prilozenog. Teddea je vec pusudila par novih brojeva. A ja i dalje radim da vam dofuram guest stara u udrugu poslije Istrakona... 
| pon 24 ožu, 2008 7:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
mislim da i prostorije kluba su na raspolaganju zbog gosce kad god ona moze 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| uto 25 ožu, 2008 3:38 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Koliko cujem trenutacno je u nekom velikom poslu i bori se da dobije posao u jednoj firmi i u nabavci je stana ovdje u zagrebu pa sam siguran da ce poslje istrakona biti prilike da je kontaktiramo. Morat cu zamoliti Zvonka da joj posalje sluzbenu pozivnicu.
| uto 25 ožu, 2008 11:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...znaći udomačit će se... ...onda ne sumnjam da će njezin dolazak biti upitan...
| uto 25 ožu, 2008 11:33 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
i sta je s tom pocasnom goscom???????
vec se vratila u L.A. sigurno.......
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| pon 19 svi, 2008 2:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Gospa je trenutacno na snimanju jednog hr filma u Istri i nezna se kad ce opet doci u Zagreb no koliko sam shvatio kupila je stan u Zagrebu pa ce tad kad doci do nas... 
| pon 19 svi, 2008 3:28 am |
|
 |
|