| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Snovi
...da li vam se neki zadatak što ste naumili za sljedeći dan mješa i po snovima? ...to se meni dogodilo...
...morao sam se ustati rano ujutro... ...a cijelo vrijeme sam sanjao kako nesmijem zakasniti, samo sam se vrtio, i ništa se nisam naspavao... ...mrzim takve snove... !
| ned 16 ožu, 2008 1:44 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: ...da li vam se neki zadatak što ste naumili za sljedeći dan mješa i po snovima? ...to se meni dogodilo...
...morao sam se ustati rano ujutro... ...a cijelo vrijeme sam sanjao kako nesmijem zakasniti, samo sam se vrtio, i ništa se sisam naspavao... ...mrzim takve snove... ! Takvi snovi me progone pred neki važan događaj, kad imam tremu.
| ned 16 ožu, 2008 1:45 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: i ništa se sisam he, he, sta bi ti samo dobri stari Freud rekao na ovo 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 16 ožu, 2008 1:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: i ništa se sisam he, he, sta bi ti samo dobri stari Freud rekao na ovo  ...da je to lapsus koji je ispravljen... 
| ned 16 ožu, 2008 2:01 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
@ bobo - upravo je u tome stvar... lapsusi - slucajne pogreske nikad nisu slucajne! Mr.bobo je napisao/la: ...da li vam se neki zadatak što ste naumili za sljedeći dan mješa i po snovima? ja sanjam sve... sve sta mi se mota po glavi, sve sta me muci i milijun stvari koje nemaju nikakve veze... za vrijeme ispita sam sanjala JE i IJE i onda se u panici budila usred noci s kosmarom rijeci u glavi...
| ned 16 ožu, 2008 2:50 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
@Luce- lol Ja sam sanjo da sam otiso do crkve (100 metara od kuce) i slušo neke babe kako pričaju... I onda sam iz daljine čuo kako neki ljudi pjevaju... vratim se nazad na cestu kad ono ovi iz 1. srednje, moji prijatelji pjevaju nest... I sad ja idem s njima, dođem na "igralište" kad ono utakmica... I mi gledamo i ja se posvađam s nekim igračem... San je tolko besmislen da sam poludio... Sanjam jednom godišnje i san bude glup... 
| ned 16 ožu, 2008 12:28 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ja sam sanjala da me rusi engleski (again...) a sad me muci nocna mora u stvarnosti.. nemogu procitati materjale na englskom.. nis ne kuzim.. ekonomija.. hehehehehe tako da cu sanjati minus iz ekonomije vjerojatno...
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| ned 16 ožu, 2008 7:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, ja ponovno ni odlaskom iz udruge nemogu pobjeci od vas  nocas smo nakon udruge otisli u nekakvu slasticarnu i onda smo tako sami sebi radili nekakav sladoled/kolac. sve dok se doticna slasticarna nije zapalila, tada smo otisli. dalje se nesjecam.
|
| pon 17 ožu, 2008 12:34 pm |
|
 |
|
luda baba
|
e daaaaaa... ja sam nocas sanjala dva sna: 1. UDRUGA (OPET!!! ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ) je bila u makarskoj na plazi. max, jos netko i ja smo se natjecali nesto tipa tko ce dalje otplivat, dok nas je vecina udrugara gledala s obale. doplivali smo do nekakve "rupe u moru" broj 227 (ne znam odakle joj broj ni sta je znacio, al mozda 2+2=4 pa 47?). pogledali smo u rupu i odlucili da cemo skocit u nju. rupa je bila oblika savrsenog valjka, strane su joj bile crne, a dno je bilo odraz najcrnjeg zvjezdanog neba u moru (ako me shvacate - e super). prva sam skocila ja, onda max, a onaj treci se predomislio. dospjeli smo u nekakav svijet kojim je upravljala vjestica. tamo je bilo vec dosta ljudi i svi smo se trebali podijelit u skupine da igramo razlicite IGRE (OPET!!! ](./images/smilies/eusa_wall.gif) )! pobjeda u igri je znacila ostanak ma zivotu i bijeg od vjestice. tila sam ostat s maxom al smo se razdvojili... kartice za skupine na kojima smo upisivali svoja imena nisu prikazivala tuda imena - pokazali bi ti samo ono sto bi ti napisao, a ono sta su ostali napisali bi bilo prikazano u obliku cudnih tockica... na kraju sam se upisala u 1. skupinu jer mi je vrijeme isteklo i nadala sam se da je to igrica PUERTO RICO, al nije bila...  2. sanjala sam da sam sa starcima na nekakvom piru. al na kraju je ispalo da je to samo proslava gradanskog vjencanja, a da ce prava festa bit u petak (a ja taj petak nisam bila tu). s materom sam komentirala kako je hrana losa i kako je francuska salata grozna. e vjencanje je bilo u arizoni  onda smo svi iz nekog razloga izasli iz objekta u kojem se to odrzavalo (na kraju je ispalo da je to neka drvena koliba). ispred nas je nekakvi manji (zapravo nije bilo mal, samo kratak) indigo-plavi metalik autobus pun skolaraca je dozivio nesrecu, odnosno, prednji dio mu se zabio u zemlju i sad je stajao nakosen \ gledali smo kako se neki djecaci zarobljeni na prednjim sjedalima izvlace... onda se desilo neko sranje s nasim busom (u kojem smo izgleda svi dosli na pir) koji je bilo biljeli... poceo se ljuljat i pao je, mislila sam da su mi starci u njemu pa sam utrcala u njega, al nisu bili... tamo su bili uglavnom ljudi iz moje srednje skole. poceli smo klizit, a onda jako brzo vozit i vozac autobusa nam je rekao da se drzimo kako znamo jer on ne moze upravljat autobusom.... ja dosta sanjam 
| pon 17 ožu, 2008 1:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...kako to da se sjećaš svih tih snova... ? ...meni brzo izbljede...
| pon 17 ožu, 2008 3:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
lol, neki dan sam sanjao da sam se logirao na forum i skoro svaki topic je bio prijavljen za moderiranje! 
|
| čet 20 ožu, 2008 4:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: e daaaaaa... ....UDRUGA.... .... max.... 2+2=4 ....IGRE ......pir.... ...vjencanja, ....francuska salata ... autobus pun skolaraca.....ja dosta sanjam  daj spavaj više ženo! --------------  Slijedi svoj vlastiti put, bez obzira na to što ljudi govore. (Marx)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 20 ožu, 2008 4:43 pm |
|
 |
|
luda baba
|
maX je napisao/la: daj spavaj više ženo! s kim?
| čet 20 ožu, 2008 9:16 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: maX je napisao/la: daj spavaj više ženo! s kim? pa sama ... tak da se naspavas 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 21 ožu, 2008 1:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: maX je napisao/la: daj spavaj više ženo! s kim?
...malo sam zbunjen... ...zašto ti se max mota po snovima... ?
| pet 21 ožu, 2008 2:20 am |
|
 |
|