| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Otvoreni "rat" televizija
pa to bi onda bilo zlostavljanje 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 10 ožu, 2008 9:44 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
point being? profurash neku legal muljazhu di su pristali na to potpisivanjem ugovora dok su ulazili jerbo nisu chitali neki "sitni tisak".
| pon 10 ožu, 2008 9:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: pa to bi onda bilo zlostavljanje  pa, cuj, sami su si krivi sto ulaze u Kucu bilo bi onda tu, naravno, i nekakvog huskanja jednih ukucana na druge i tako to. recimo, odmah bih od prvog dana zabranio cigarete u kuci, pa bi im onda tu i tamo dao koju i gledaju kako se kolju za nju. ("homo homini lupus" do yaya) i tako to 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 10 ožu, 2008 9:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ja ću gledati zvjezde pjevaju... ...to mi je zanimljivo...
...farmi ću dati priliku...
...a ostalo... ni blizu...
| uto 11 ožu, 2008 2:15 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Necu pratiti nijedno, a ako bilo kaj od toga slucajno vidim, o mom lijecenju i popravku tv-a cemo potom. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 11 ožu, 2008 3:00 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Zvijezde pjevaju se jedina OK emisija, ovo ostalo 
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 11 ožu, 2008 5:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
danas sam naletio na ovaj BBC. nije bas nesto. kolko sam skuzio furaju i dalje isti onaj princip zadataka kao u prijasnjim BBovima.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 11 ožu, 2008 7:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
"Zvijezde pjevaju"-nikad nisam naletio na to da vidim kakvo je, no nije mi bas nekaj u naslovu zato me valjda nije ni privuklo (doduše ima par dobrih pjesama i od domacih izvođača) "Big Brother Celebrty"-sve na istu temu, samo sad blesava estrada koja se preserava "Top Model"-ne hvala; s dotičnom voditeljicom sam isao u osnovnjak "Farma"-zaspao sam na uvodnoj, tak mi je bilo zanimljivo  , pogledao prvi put danas jer nije bilo nis na telki i to reprizu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 15 ožu, 2008 12:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...fali još jedan show...
...top model by Tatjana Jurić...
...pogledao sam i ok mi je...
...a i farmu ću pratiti ... samo da je više zahtjevnijih igara... ...ona za ispadanje je bila fora...
| ned 16 ožu, 2008 12:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
ček kaj to nije ovaj o kojem sam napisao komentar? mislim vidi se da pratim 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 16 ožu, 2008 1:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa damas je bilo bezveze... ...samo razgovor s Deenom... jer je ispao... ...jućer je bilo fora...
| ned 16 ožu, 2008 1:24 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ma CBB je zakon zapravo. Marina Orsag rulz.
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 16 ožu, 2008 1:55 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa damas je bilo bezveze... ...samo razgovor s Deenom... jer je ispao... ...jućer je bilo fora... Što je danas bilo bezveze, a jučer fora? Kakav razgovor, s kim? Tko je i otkuda ispao? Ako govoriš o tijeku jednog od u ovom topicu navedenih showova i ako ga pratiš, otvori posebni topic i tamo piši. U ovom topicu koji govori o tih nekoliko realitya općenito ovakvi postovi su besmisleni.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 16 ožu, 2008 1:11 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Zvijezde pjevaju je ok, i Farma donekle... Top model i CBB je shit
| ned 16 ožu, 2008 2:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ma sve je to jedan veliki Shit!!
| ned 16 ožu, 2008 2:40 pm |
|
 |
|