Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
Re: Skockani
ne pratim bas program tv-a tak da ne pamtim sto je u koje vrijeme, ali kad ga ulovim, volim pogledat. predobar crtic, i zacudo jedna od boljih sinkronizacija na tv-u.
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Black_Raven je napisao/la:
ne pratim bas program tv-a tak da ne pamtim sto je u koje vrijeme, ali kad ga ulovim, volim pogledat. predobar crtic, i zacudo jedna od boljih sinkronizacija na tv-u.
Meni inace spuzva bob na engleskom i nije nesto , ali na hrvatskom je super Posebno dobro su skinili primorski naglasak (dalmatinski) , gust ih je gledat i slusat
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
Spuzvabob skockani je zakon!!! supe crtic.. jedan od boljih kaj sam gledala.. "joj.. Zlatna kuhača!!! Moje ime piše na njoj!!!"
_________________ Bunnyema ST heart beats in this bunny.. .(\_/). = '-' = (")-(")
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Dodao sam anketu da se izjasnite oko Spuzve Boba Meni je pomalo simpaticno, ali nije nista posebno... po ovome sta sam vidio u ova 2 filmica... ne gledam TV skoro uopce (osim TNG trenutacno )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Meni je lud crtic zato jer ne neko vrijeme isao na MTV-u, pa sam skuzio da su neke fore pisane za odrasle dok su ostale fore skroz za klince...
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Ni taj spandz bob filmic mi nije nesto impresivno
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.