|
Sada je: pon 14 ruj, 2026 8:56 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Otvoreni "rat" televizija
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
Ovaj su vikend počeli novo-stari relity. HRT-Zvjezde pjevaju (Svakao ću gledati) RTL-Big Brother Celebrty (Ni pod razno), Top Model(Možda, ako ću imati vremena) . NovaTv-Farma(Novo, zanimljivo, gledat ću).
Koji čete reality gledati?
Ja sam već napisao.
|
| pon 10 ožu, 2008 3:32 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Otvoreni "rat" televizija
ja neĆu gledati ni jedan! 
| pon 10 ožu, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ja neĆu gledati ni jedan!  Baš sam čekao tvoj post  . Šta je bilo Luce? Šta neželiš gledat ni Ciganovića? 
|
| pon 10 ožu, 2008 3:42 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
Call the care police! Cuz no one cares! 
| pon 10 ožu, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kunicu , meni je to sve sranje u bojama Umjesto dobrih filmova i serija , oni stavljaju reality showowe 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 10 ožu, 2008 3:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ništa od toga smeća ne gledam. 
| pon 10 ožu, 2008 4:00 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Kako se kaze, 0 bodova  nista
| pon 10 ožu, 2008 4:02 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Samo da nadodam da je prejadno i prežalosno čime Televizije primamljuju gledatelje. A još je jadnije kad to netko ide gledat! 
| pon 10 ožu, 2008 4:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Fali Star Trek 
| pon 10 ožu, 2008 4:16 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
nijedno.
| pon 10 ožu, 2008 4:41 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
U pjesmi Hladnog piva taj stih se odnosi na negdašnji show koji je išao nedjeljom navečer, a ja ću to reći za sve reality katastrofe: "Ovo je mala debilana za široki puk..." Ne pada mi napamet gledati ništa od toga.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 10 ožu, 2008 4:44 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja cu pokusati pratiti farmu... cini mi se da bi moglo biti zanimljivo... ostalo bas i ne (zvijezde pjevaju... eh... nikad nisam volio gledati pjevanje na TV-u... pogotvo ne od nekih koji ne znaju pjevati, bbc - nedovoljno slavni gosti... a izgleda da mi je prije 2 godine dojadio BB kao ideja... nevjerojatno je kako su ljudi dosadni u svakodnevnom zivotu... ajde bar nisam samo ja takav  , modeli... dosadnooooooo)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 ožu, 2008 7:37 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja sam gledala modele u nedjelju s dvoje frendova - to je tada bilo manje dosadno nego čistiti stan nakon tuluma 
_________________ njanjanja
|
| pon 10 ožu, 2008 8:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
neznam. od navedenog recimo protiv raspjevanih zvijezda nebih imao nista osobno, ali bas i negledam TV previse tak da sumljam da cu bas gledat. (mozda vise u prolazu, kad naletim a nemam pametnijeg posla) farma... to mi je nekako preizreklamirano, vec mi ide na zivce a nije jos ni pocelo  bbc hm... neznam, big brother bi ja malo drugacije napravio (  ) ideja je u principu ok (izolirat grupu ljudi i gledat sta rade) ali mi to (pogotovo sa ovim nekim zadatcima) ide totalno na zivce (postane pre djetinjasto) (ja bi njih naguro u tu kucu pa onda igrao psiholoske igrice s njima, na ocigled cijele nacije. onak... recimo... ljudi unutra i onda im kao jedan dan dozvolim da kupe novine, i onda unutra "ubacim" vijest da je recimo jednom od njih izgorila kuca...  e, to bi bilo onda nesto za gledat... ) ovi modeli... neznam, to mi je jos najmanje zanimljivo (ta moda, to meni neigra ulogu  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 10 ožu, 2008 8:48 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
ma zamisli da ih zatvoris na recimo 6 mjeseci u kucu, i to ih bas zabarikadiras unutra da nemaju sanse ni prismrdit van, das im jedan tv koji se jednom dnevno pali da vide vijesti na 5 minuta, i automatski primaju hranu kroz neki automat. i onda nakon 4 mjeseca pocnes pucat vijesti o sirenju nekog neobicnog virusa iz kine or somewhere prek tv-a, tjedan-dva kasnije, kazes da je kina pod karantenom zbog epidemije zbog koje ljudi podivljaju, i da su susjedne drzave digle vojsku na granici koja pokusava suzbiti napade podivljalih ljudi...dva tjedna nakon toga, kazes da se epidemija prosirila po vecini azije...i onda kad ovi gledaju taman da bi trebali izaci van iz kuce, ne otvaras vrata, nego pucas vijesti i dalje o epidemiji na ulicama zagreba, opcoj panici i kaosu, zombies everywhere, itd...i gledas i smijes se!  a oni unutra zatvoreni, ne mogu nikako sami izaci, i prolazi vrijeme... 
| pon 10 ožu, 2008 9:42 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|