| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Nogomet
Kunić je napisao/la: Chaky je napisao/la: Kunić je napisao/la: Nekužim ljude koji gledaju nogomet. Šta tu imaš vidjeti? 22- je ljudi trči za loptom... Šta je tu zanimljivo? eh... a koji sport ti volis gledati? Skijanje, rukomet i ponekad atletiku. ...sorry, no ja nisam baš vidio na domentiraš na mom kutku atletiku i skijanje...  ...pa mislim da ne pratiš baš...
...Hajduku prijeti stečaj... hoće li se to dogoditi? ...kako to komentirate?
| pon 10 ožu, 2008 4:35 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nista od stecaja... uvijek su se do sada izvukli... i opet ce
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 ožu, 2008 5:33 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: nista od stecaja... uvijek su se do sada izvukli... i opet ce Bude im država opet dala masnu odgodu ili oprost. Zakaj meni tak banka ne oprosti kredit?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 10 ožu, 2008 1:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eto... nista od stecaja... ali sad s posljedicom... ode novopeceni predsjednik... ja ne znam kako da se postavim prema tom... da li da bude primitvno sretan zbog sranja koja su u hajduku svakodnevna ili da budem uzviseno zabrinut za casnog protivnika ... hmmm... imam ideju...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 ožu, 2008 7:43 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky vfoliš ti mene podbadat?
@Mr.bobo-Vidio sam da si ekspert u skijanju, a atletiku sam počeo tek nedavno pratit (skok u vis).
|
| pon 10 ožu, 2008 8:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Kunić je napisao/la: Chaky vfoliš ti mene podbadat?
@Mr.bobo-Vidio sam da si ekspert u skijanju, a atletiku sam počeo tek nedavno pratit (skok u vis). ...uvijek Chaky bocka... ...i muški vis... ? Ja pratim sve discipline... (ovisnik) ...Za koga navijate u prvoj ligi?? ...ja za Zadar...
| uto 11 ožu, 2008 2:35 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
hajduk i sibenik , iako me sve vise i vise razocaravaju 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 11 ožu, 2008 2:44 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: ...Za koga navijate u prvoj ligi?? ...ja za Zadar... Nema se više za koga navijati, sve sami livadari
| uto 11 ožu, 2008 2:45 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Deklarativno navijam za Sibenik, mada su djubrad sve rasprodala...i sad opet cmrljimo pri dnu ljestvice. 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 14 ožu, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jebiga , para nemaju A ionako je ekipa sibenika , zapravo filijala hajduka 
|
| pet 14 ožu, 2008 10:39 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
captain je napisao/la: Jebiga , para nemaju A ionako je ekipa sibenika , zapravo filijala hajduka  kak to? kaj nije po novom i kompletna dalmacija postala dinamo filijala (ukljucujuci hajduk  )

|
| sub 15 ožu, 2008 3:05 am |
|
 |
|
Make it so
|
DInamo nema filijale ali ima novaca pa sve pokupe sta valja No da dinamo je i mamiceva igracka pa mi dinamo nit nije neki dobar klub , nego privatno vlasnistvo
|
| sub 15 ožu, 2008 3:07 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
captain je napisao/la: DInamo nema filijale ali ima novaca pa sve pokupe sta valja No da dinamo je i mamiceva igracka pa mi dinamo nit nije neki dobar klub , nego privatno vlasnistvo hmm... a koji ti je dobar klub? i tko je vlasnik tog kluba?

|
| sub 15 ožu, 2008 3:10 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Chaky je napisao/la: captain je napisao/la: Jebiga , para nemaju A ionako je ekipa sibenika , zapravo filijala hajduka  kak to? kaj nije po novom i kompletna dalmacija postala dinamo filijala (ukljucujuci hajduk  ) Ma kompletna Hrvatska je Dinamova filijala. Nazalost.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 15 ožu, 2008 3:36 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Chaky je napisao/la: captain je napisao/la: DInamo nema filijale ali ima novaca pa sve pokupe sta valja No da dinamo je i mamiceva igracka pa mi dinamo nit nije neki dobar klub , nego privatno vlasnistvo hmm... a koji ti je dobar klub? i tko je vlasnik tog kluba? Logicki gledano , nijedan klub iz hrvatske nije dobar
|
| sub 15 ožu, 2008 4:20 pm |
|
 |
|