| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Jel postoji nekakvi 'forum view-er'
Ljudi pomozite, vise se ne snalazim, kaj i kak da pratim na ovom forumu.
Negdje nekaj komentiram ili pitam i poslije vise ne znam naci to niti znam kad je odgovoreno . A fora sa e-mail pracenjem threadova mi se ne svidja.
Problem mi je kaj nemrem predugo citati postove kako bi se snasao, tak zgubim previse vremena.
Pozdrav svima. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pon 05 lip, 2006 11:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
mozes pogledati sve svoje postove tako da odes na svoj "profile"... i na gornjoj zutoj liniji imas s desne strane link na kojem ti se izlistaju svi tvoji postovi i kod svakog posta pise u kojem forumu i u kojoj temi je taj post
nadam se da ti je to pomoglo bar malo
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 05 lip, 2006 11:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 HVALA :)
Pomaze malo.
Ipak bi vise pomoglo da mogu s nekakvom kvacicom ili necim oznaciti nekoliko threadova koji me interesiraju , izdvojiti ih u svoju grupu i lakse pratiti,
a ostale bi mogao pregledavati , kad bi ulovio vise vremena.
Oni trokutici slijeva mi ne pomazu skoro nista. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 06 lip, 2006 12:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja imam da mi na mail dođe odgovor iza mojeg posta u nekoj temi... ...i sasvim se dobro snalazim... ...ovaj forum nije velik , pa se sve lako prati... bar za sad!
| uto 06 lip, 2006 12:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Svaka ti cast, ali kad rijetko imam vremena citati okolo postove da polovim kaj me zanima.
A mailovi u sanducicu mi rade guzvu, jer mi na mail stizu nesto vaznije stvari od ovih tema koje su super , ali zabava. 
|
| uto 06 lip, 2006 12:46 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
mislim da imam rijesenje.
pisi (i citaj) u svakom topicu.
tako neces imati probema.
jednostavno ides redom. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 06 lip, 2006 8:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Super .
I ne stignem ni jesti ni spavati , niti ista drugo raditi.
Doduse onda bi imao nesto vise postova nego sad. 
|
| sri 07 lip, 2006 12:42 am |
|
 |
|