| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 LJUDI TRGNITE SE!!
Svi mi čitamo novine, gledamo vijesti, a i čujemo od ljudi što se događa. U TRI dana TROJE mladih izvršilo je samoubojstvo! Šta je razlog tim tragedijama? Zašto mladi ljudi na takav način gube živote?
Neznam šta još napisati.
|
| čet 06 ožu, 2008 9:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
 Re: LJUDI TRGNITE SE!!
Kad vec tolki kreteni da sami sebe ubiju, nije mi ni zao...
| čet 06 ožu, 2008 9:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Marsonia je napisao/la: Kad vec tolki kreteni da sami sebe ubiju, nije mi ni zao... Nije baš to tako.
|
| čet 06 ožu, 2008 9:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Koji troje? Cuo sam samo za onu curu koja se objesila. I za onog lika koj se zapalio, al on je jos ziv, kolko znam
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 06 ožu, 2008 9:38 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Marsonia je napisao/la: Kad vec tolki kreteni da sami sebe ubiju, nije mi ni zao... Ovo je masu nepromisljena izjava Ta djeca koja su se ubila , sigurno duze vremena su patila od depresije i nesto ih je tistilo , ali nisu imali kome to rec Danas roditelji rade do 4 sata ponekad i kad dođu kuci , onda nit nemaju vremena za dijete jer moraju spremit kucu , odmorit se za ponovni posao Svi bi sada svalili krivicu na tu djecu i rekli da su sami kreteni jel su se ubili , ali uopce nije tako Uostalom kad je covjek pod teskom depresijom ne razmislja logicno pa ga i najmanja losa stvar moze dokrajcit , toj je djeci trebao psiholog i roditelji , nista vise i nista manje
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 06 ožu, 2008 10:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
heh marsoni... i moje je prvi refleks reci "kreteni" ... ali kad ukljucim mozak onda je drugacije... (slicno je netko rekao i za nosenje krzna... fora je mozda iz prve ali kad ukljucis mozak... ali necu sad offtopicarit) njima su njihovi problemi bili jako stvarni i jako veliki... ne odlucuje se samo tako na samoubojstvo...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 07 ožu, 2008 3:11 am |
|
 |
|
Admiral
|
captain je napisao/la: Uostalom kad je covjek pod teskom depresijom ne razmislja logicno pa ga i najmanja losa stvar moze dokrajcit , toj je djeci trebao psiholog i roditelji , nista vise i nista manje Tu se slažem s tobom.
|
| pet 07 ožu, 2008 9:07 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
a jeste culi komentar u nekim novinama u dalmaciji?
uz clanak di je pisalo kako se onaj mali polio razrjedjivacem i zapalio, kolumnist stavio komentar: "jebga, poskupio benzin..."
-.-
| pet 07 ožu, 2008 9:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Come on people, tko od vas nije bio u nekoj depri ili nekaj tak u mladosti. PA se niste isli ubijati ili pomisljat o tome. Moje je misljenje da za takve stvari moras vec imat tu psihicku predispoziciju. A to kaj nemaju njihovi vremena za djecu je cisti BS moderne psihologije...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 07 ožu, 2008 10:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
A nitko od vas nije cuo za EMO pokret? To su stvari koje treba banati...
| pet 07 ožu, 2008 12:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
MacGyver je napisao/la: Koji troje? Cuo sam samo za onu curu koja se objesila. I za onog lika koj se zapalio, al on je jos ziv, kolko znam ...jadna 17-togodišnja cura se utopila u obiteljskom riblnjaku... ...a isto se sumnja na samoubojstvo... ...taj slučak ti je promaknuo... ...bilo je isti dan kad se i mali vužgal... 
...a što ja znam... psiha kadkad može igrati značajnu ulogu u našem životu... ...no sad pokleknuti i dić ruku na sebe i nije neko riješenje... to je više kukavičluk... ...jer treba biti faca i znat se nositi s životnima problemima... ...a tu i sam odgoj djeteta ima jako veliku ulogu...
| pet 07 ožu, 2008 1:40 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Djeca koja se ubijaju obicno u tom trenutku se nemaju kome obratit ili su se obratili nekome pa su izdani Na jednom blogu(kasnije ga mozda i nađem) pise jedna djevojcica kako je nju nesto mucilo(u komentarima bloga) i ona to lipo kaze najboljoj prijateljici , a ova je na kraju pocne redovito ponizavat i odavat njezine tajne Nama starijima nije to ubitacno , ali budes u skoli pola dana i svu te jebu u zdrav mozak , dođes doma moras ucit za tu skolu jer gradiva ima previse a roditelji imaju posla pa nemogu vise od sata 2 se druzit s tobom , mozda nit toliko neki nemogu Na kraju se povlacis u sebe , izbjegevas drustvo i svaki ti je dan depresiva i onda jednom puknes i napravis nesto lose , samo da neke svoje boli skratis a ponekad to lose moze bit i samoubojstvo nazalost
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 07 ožu, 2008 1:59 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
najjednostavnije ih je proglasit kretenima... super je što su svima nama rane godina prošle manje ili više bez takvih teškoća, ili smo se znali bolje nositi s njima, ali nisu svi te sreće... ti 'klinci' se nisu ubili jer im je tak puklo, već nisu mogli naći izlaz iz svoje situacije, vjerojatno nisu mogli naći osobu s kojom bi razgovarali (starci znaju bit svakakvi, uglavnom nemaju vremena za djecu, nit imaju vremena skužit da se neš gadno događa s njihovom djecom. vršnjaci znaju bit zločesti, izdat tajne, zaebavat..). da im je n etko pomogao to se vjerojatno ne bi desilo.
_________________ njanjanja
|
| pet 07 ožu, 2008 7:00 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Prije svega oni nisu kreteni. To su vrlo mladi ljudi s problemima s kojima se ne znaju nositi i očito lošim roditeljima.
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 07 ožu, 2008 7:05 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ezri je napisao/la: Prije svega oni nisu kreteni. To su vrlo mladi ljudi s problemima s kojima se ne znaju nositi i očito lošim roditeljima. Ezri nije toliko ni stvar u roditeljima. Ti se klinci boje reči šta ih muči, jer ih je strah da će ih roditelji mrziti zbog toga. Ne pričam napamet! Sam sam bio u sličnoj situaciji prošle godine. Na sreču ja sam imao s kime razgovarat. Lil'Mee je napisao/la: najjednostavnije ih je proglasit kretenima... To mnogi nažalost rade, a to je krivo mišljenje!
|
| pet 07 ožu, 2008 8:52 pm |
|
 |
|