| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 PITAJTE KUNIĆA - KUNIĆ DAJE ODGOVORE
Dobio sam dozvolu za ovom temom. Pitajte, a ja ću vama iskreno odgovorit.
|
| sub 01 ožu, 2008 10:02 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: PITAJTE KUNIĆA - KUNIĆ DAJE ODGOVORE
koji ti je najzgodniji muskarac u Star Treku? I zasto bas taj? i please nemoj odgvoriti nijedan...
za koji nogometni klub navijas i zasto bas Dinamo?
da li igras neke komp. igre?
koliko imas godina?
koji je prirodni logiritam od e?
da li si skloniji prirodnim ili drustvenim znanostima?
Imas li svog favorita za americkog predsjednika?
Gledas li stand up komicare?
Kakvu vezu na internet imas?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 01 ožu, 2008 10:35 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Hoćeš li se učlaniti u Udrugu kad budeš punoljetan i tražiti vlastiti kutak na forumu?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 01 ožu, 2008 11:03 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Jel voliš spamati u Zoffu?
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 02 ožu, 2008 12:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Kad ćeš odgovoriti na ova brojna pitanja? Zašto baš ova tema?
| ned 02 ožu, 2008 2:36 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
jesi ikad rjesavao test inteligencije?
| ned 02 ožu, 2008 3:56 am |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: koji ti je najzgodniji muskarac u Star Treku? I zasto bas taj? i please nemoj odgvoriti nijedan...
za koji nogometni klub navijas i zasto bas Dinamo?
da li igras neke komp. igre?
koliko imas godina?
koji je prirodni logiritam od e?
da li si skloniji prirodnim ili drustvenim znanostima?
Imas li svog favorita za americkog predsjednika?
Gledas li stand up komicare?
Kakvu vezu na internet imas? 1.Niti jedan. 2.Dinamo. Inaće nepratim nogomet, al mio je Dinamo najdraži. 3.Trenutno niti jednu, jer još instaliram neke programe. Inaće što mi dođe pod ruku. 4.20.10 napunit ću 18. Dakle trenutno imam 17. 5.???? 6.Prirodne. 7.Clintonica. (Šta si mislio da nepratim vijesti). 8.Ne. 9.CarNet i NetStart.
|
| ned 02 ožu, 2008 9:23 am |
|
 |
|
Admiral
|
TerNek je napisao/la: Hoćeš li se učlaniti u Udrugu kad budeš punoljetan i tražiti vlastiti kutak na forumu? O tome ovisi. Najvjerojatnije da za jedno i drugo. Ezri je napisao/la: Jel voliš spamati u Zoffu? Volim. Mr.bobo je napisao/la: Kad ćeš odgovoriti na ova brojna pitanja? Zašto baš ova tema? Eto vidiš da sam uspio  . Otvorio sam je čisto iz fore. Lucrezia BORGia je napisao/la: jesi ikad rjesavao test inteligencije? Ne, al bih htio.
|
| ned 02 ožu, 2008 9:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Znas li da nije bas u redu u bilo kojoj temi napisati 5 postova zaredom unutar nekoliko minuta?
(sad sam uredio da budu samo 2 posta zaredom, to je vec podnosljivo)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 02 ožu, 2008 9:39 am |
|
 |
|
Admiral
|
cvicek je napisao/la: Znas li da nije bas u redu u bilo kojoj temi napisati 5 postova zaredom unutar nekoliko minuta?
(sad sam uredio da budu samo 2 posta zaredom, to je vec podnosljivo) Znam. Al kak da drugačije odgovorim?
|
| ned 02 ožu, 2008 11:52 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kunić je napisao/la: Znam. Al kak da drugačije odgovorim? Ja recimo otvorim dvaput istu stranicu, u na jednoj kliknem reply, a na drugoj stiscem "quote" i kopipejstam ga u reply prozor... A u krajnjem slucaju mozes i odgovarati bez kvotanja, samo napises kome odgovaras i to je to (mada ja volim kvotat i podrzavam takav nacin replyjanja)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 02 ožu, 2008 12:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
zasto clintonica? koji ti je najdrazi smajlic? da li si za jeftiniji stadion dinama na novoj lokaciji ili skuplji stadion na staroj lokaciji u maksimiru? da li slusas ista od strane glazbe? (pod strano ne smatram ex-yu republike  ) zvezda ili partizan? da li bi genetski modificirao svoju buducu djecu tako da budes siguran da nemoju nasljednih bolesti? šiti ili suniti?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 02 ožu, 2008 3:00 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zasto zelis da te se ispituje ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 02 ožu, 2008 3:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
U koju srednju ideš?
| pon 03 ožu, 2008 2:44 am |
|
 |
|
Admiral
|
ODGOVORI NA CHAKYEVA PITANJA 1.Tak bezveze. 2.Ovo je bedasto pitanje. 3.Jeftiniji. 4.Od strane ti slušam na ono na šta naiđem i šta mi se svidi. Ništa posebno. 5.Niti jedan. 6.Nipod koju cijenu! 7.???? CAPTAIN Kad svi zu temu imaju, pa mogu je valjda imati i ja? MR.BOBO U 3.srednji trgovačka. Jednostavnije MATURANT 
|
| sri 05 ožu, 2008 5:02 pm |
|
 |
|