| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 KOJU SERIJU PRATITE?
ZVJEZDANE STAZE Svi znamo kako ide radnja  . Moja ocjena:8/10 PONOS RATKAJEVIH AVA-na povijesna sapunica. Vrijeme radnje:1938.g.-1948.g. Mjesto radnje:Hrvatska (Uglavnom Zagreb i dvorac Miljana), Srbija (Uglavnom Beograd). Radnja:Radnja se odvija u vrijeme 2.svjetskog rata. U središtu radnje su dvije obitelji: Plemička obitelj Ratkaj i obitelj poznatog vinara Jurić. Njihove obitelji su povezane već jako dugo... Da malo skratim. Uglavno dolazi do 2.svj.rata, ustaše dolaze na vlast, a život glavnih likova se sve više isprepliću. Moja ocjena:10/10 ZABRANJENA LJUBAV Bilo bi uistu glupo i probati pisati radnju, jer ova serija traje već par godina (čini mi se preko 700 epizoda). Moja ocjena:7/10 STVORENJA Postoji tema za ovu seriju na kojoj možete naći više informacija. Moja ocjena:9/10 Tko želi neka napiše još nešto o nekoj temi i donese svoju ocjenu o njoj.
|
| uto 26 vel, 2008 7:51 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: KOJU SERIJU PRATITE?
Stvorenja i star trek pratim , a ovo ostalo mi ne pase bas 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 26 vel, 2008 7:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kunić .... ima li ista sto se prikazuje u prime timeu na nekoj od televizija a da ti se ne svidja?  i zar nisi ti ipak fulao forum... 8/10 ST-u a 10/10 ratkajevima  na tv-u trenutno pratim samo trek... inace nista ... za to krivim kompjuter i internet 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 26 vel, 2008 8:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja trenutno pratim Heroese (od jucer  ) a kako oni imaju svoj topic... uz njih moglo bi se reci da pratim SGA, ali ni to nije bas to. (vise cekam da izađe par epki pa onda sve skupa pogledam svakih par mjeseci) osim toga nista. nekako... neda mi se. sapunice mi nekako nepasu. opcenito ove nase bas i ne cijenim (mozda je to predrasuda, mozda sam u krivu, neznam, ali tako je) od ostalog mogu pogledati CSI tu i tamo kad naletim na njega (ijako, priznajem, to ovih dana tesko ga je fulat) i to mi je OK serija (Las Vegas, da se razumijemo) trek jos i najrjeđe gledam. to sam valjda dvije epke pogledao na telki otkako je krenulo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 26 vel, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
U "Ponosu Ratkajevih" ima dosta nepodudarnosti.... Dobro da jos nemaju kompove,tv,i space shuttle.... Star Trek 10/10 ofc 
| uto 26 vel, 2008 8:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
gledam:
TNG Stvorenja CSI - Miami , LAs Vegas (ne redovito) Heroes Kosti
...eto za sad... ...a tu još dolazi kućna kolekcija...
| uto 26 vel, 2008 10:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
zasada Atlantis, Lost, Terminator i tu i tamo kaj izađe zanimljivo...
| sri 27 vel, 2008 12:42 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
da li vam je ponos Ratkajevih vise dramska serija ili sapunica, ili oboje?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Zadnja izmjena: Ant; pet 29 vel, 2008 5:00 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
pobrisan dio postan vezan izbrisan post iznad
|
| sri 27 vel, 2008 4:50 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Gledam Ponos Ratkajevih baš zato što je sapunica povijesnog karaktera. No, mogu reći da se serija ne podudara previše s povijesnim događajima.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Zadnja izmjena: Ant; pet 29 vel, 2008 5:01 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
| sri 27 vel, 2008 7:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
LoL samo 1 gleda Ponos Ratkajevih... sapunjara
Ja pratim SGA,SG1,ST sve, Stvorenja, BSG, Rat u kuci (nije bas da pratim, al zakon serija)
Zadnja izmjena: Ant; pet 29 vel, 2008 5:02 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
spojen dupli post
|
| sri 27 vel, 2008 9:28 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
ja ne pratim apsolutno ni jednu seriju. ST rijetko pogledam na TV-u, jer imam vise-manje sve na DVD-u. ne volim televiziju.
| pet 29 vel, 2008 1:07 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ne volim televiziju. zašto?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 29 vel, 2008 1:36 am |
|
 |
|
luda baba
|
Chaky je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: ne volim televiziju. zašto? zato jer nije knjiga 
| pet 29 vel, 2008 1:37 am |
|
 |
|
Admiral
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: Chaky je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: ne volim televiziju. zašto? zato jer nije knjiga  Moj ti je izbor uvijek film ili serija. Bolje se snađem kada vidim i čujem lik.
Zadnja izmjena: Ant; pet 29 vel, 2008 5:03 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
| pet 29 vel, 2008 3:18 pm |
|
 |
|
luda baba
|
Kunić je napisao/la: Moj ti je izbor uvijek film ili serija. ma ozbiljno... šokirana sam.
| pet 29 vel, 2008 5:24 pm |
|
 |
|